Widok
Jestem załamana CLO na mnie nie działa , nawet nie mam po nim pęcherzyka.Już 6 cykli i nic!!!Czy znacie może jakieś inne tabl. o takim samym działaniu? Nie chce już brać bez sensu CLO bo i tak mi nie pomaga. Narazie CLO sobie podarowałam, biorę tylko kwas foliowy i duphaston od 16dc, miałam brać CLO ale stwierdziłam , ze nie ma sensu bo od października go biorę i nie ma efektów :(
dzieki Ewa za odp.Teraz powiem mojej gin ze chce miec sprawdzane czy pecherzyk peka czy nie... nie wiem czemu sama mi tego nie powiedziała jak bylam u niej 14 dc. Stwierdzila ze pecherzyk jest ładny 20mm wiec owulacja tuz tuz...
No nic narazie biore duphaston, w pon ide po recepte na kolejne opakowanie tego leku... nie wiem do kiedy bedzie kazała mi go brać...czy okres wystąpi jak sie bierze duphaston czy trzeba go odstawić???.... no chyba ze sie udałao i jestem w ciązy ... ale jakos nie wierze w to za bardzo...
No nic narazie biore duphaston, w pon ide po recepte na kolejne opakowanie tego leku... nie wiem do kiedy bedzie kazała mi go brać...czy okres wystąpi jak sie bierze duphaston czy trzeba go odstawić???.... no chyba ze sie udałao i jestem w ciązy ... ale jakos nie wierze w to za bardzo...
~ana za wcześnie wzięty Dphaston na pewno zablokuje owulację. Wiem, że opinie są różne, ale ja sama przekonałam się na sobie samej. W pierwszym cyklu wzięłam za wcześnie i pęcherzyk nie pękł. Pozostał na kolejny cykl w rozmiarze ok. 30mm. Na szczęście potem się wchłonął.
Dlatego teraz wiem jak ważne są monitoringi. Przynajmniej w połowie cyklu.
Dlatego teraz wiem jak ważne są monitoringi. Przynajmniej w połowie cyklu.
Jeszcze jedno pytanko Madziulka... od którego dnia cyklu brałas clo? i w ktorym dc. wystepowała u Ciebie owulacja? Brałas tez duphaston?
U mnie w 14 dc. pecherzyk mial 20 mm a od 17 dc. zaczelam duphaston... tylko nie wiem czy owulacja byla czy nie bo po 14 dc nie mialam monitoringu.
Aha... nie wiesz czy gdybym wziela duphaston przed owu , mogłby ja zahamować? słyszałam takie opinie i sie troche martwie tym...
pozdr. :)*
U mnie w 14 dc. pecherzyk mial 20 mm a od 17 dc. zaczelam duphaston... tylko nie wiem czy owulacja byla czy nie bo po 14 dc nie mialam monitoringu.
Aha... nie wiesz czy gdybym wziela duphaston przed owu , mogłby ja zahamować? słyszałam takie opinie i sie troche martwie tym...
pozdr. :)*
HEJ DZIEWCZYNY. MAM PYTANIE ... REGULARNIE ĆWICZE FITNESS I TERAZ STARAM SIE Z MEZEM O DZIECKO... NIE WIEM CZY POWINNAM PRZESTAĆ CHODZIC NA ZAJECIA FITNES (3 RAZY W TYG) CZY MOGE NADAL CWICZYC. TERAZ JEST MOŻLIWOSC CIĄZY BO KOCHALISMY SIE W DNI PLODNE...WIEC NIE WIEM CZY CWICZENIA MOGA ZASZKODZIC NP W ZAGNIEZDZENIU SIE ZARODKA...
??
JESLI MACIE JAKIES INFO NAPISZCIE PROSZE. DZIEKUJE.
??
JESLI MACIE JAKIES INFO NAPISZCIE PROSZE. DZIEKUJE.
Jestem już po wizycie u gina. Pytałam o ten zastrzyk pregnyl.
Powiedział że owszem zastosujemy jesli ten cykl sie niepowiedzie. zwiększył mi dawke clo do 3 tabletek a reszta bez zmian, mam sobie zrobić w tym cyklu testy owulacyjne jesli wyjdą negatywnie to nastepny cykl bedzie pregnyl jesli pozytywnie to niebedzie zastrzykow :)
Pozdrowionka
Powiedział że owszem zastosujemy jesli ten cykl sie niepowiedzie. zwiększył mi dawke clo do 3 tabletek a reszta bez zmian, mam sobie zrobić w tym cyklu testy owulacyjne jesli wyjdą negatywnie to nastepny cykl bedzie pregnyl jesli pozytywnie to niebedzie zastrzykow :)
Pozdrowionka
Kurcze wczoraj mąż był w innej klinice i wyniki będą dopiero 28 kwietnia, zdziwiłam się bo gdzie indziej to były do odebrania po 2 godzinach, no ale że ta klinika ma bardzo dobrą opinie i ma świetnych lekarzy.. poza tym mąż tylko wczoraj mial wolne a tak od dziś znów w delegacji. Wiec wyniki dopiero za tydzień.
A ja dziś ide do swojego gina. Rano test tak jak przypuszczalam wyszedł negatywnie. Musze się go spytać o ten pregnyl. Któraś miała ten zastrzyk ? Pozdrawiam
A ja dziś ide do swojego gina. Rano test tak jak przypuszczalam wyszedł negatywnie. Musze się go spytać o ten pregnyl. Któraś miała ten zastrzyk ? Pozdrawiam
Hejka,
Ewa30 mąż dziś idzie na badania, ja jutro do swojego gina.. niby jutro mam zrobić test.. ale wiem juz że negatyw. Zrobiłam w piątek.. i smutno mi było.
Wczoraj znów sie dowiedziałam o koljnej koleżance w błogosławionym stanie. Boli.
No nic.. jestem już nastawiona na nowy cykl.
Pierwszy z clo.. negatywny
Pozdrawiam
Ewa30 mąż dziś idzie na badania, ja jutro do swojego gina.. niby jutro mam zrobić test.. ale wiem juz że negatyw. Zrobiłam w piątek.. i smutno mi było.
Wczoraj znów sie dowiedziałam o koljnej koleżance w błogosławionym stanie. Boli.
No nic.. jestem już nastawiona na nowy cykl.
Pierwszy z clo.. negatywny
Pozdrawiam