Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
etam, bez przesady:) wygladaja na solidne, poza tym zaszewki sa tak zrobione ze nie mozliwe zeby cos bokiem wyskoczylo:)bzdury ktos napisal,hehe

no właśnie, bo podobno z tych z rozcięciami wychodzą piersi bokiem ?
tak gdzieś tu na forum przeczytałam ... ale nie wiem czy to prawda ?~!

no ja to w sumie duzo nie zastanawialam sie nad tym, dzis tez nie planowalam zakupow tego typu, ale zobaczylam ze sa to kupilam:)
a czy ona ma guziczki czy rozciecia....kij;)oby bylo wygodnie Mala karmic:)

spoko spoko :)) się śmieję, że jeszcze połowa czerwca będzie :)
a będzie co ma być !!
ja to piszę wszędzie gdzie się da... hehe taka już jestem wszędobylska ;))

łeee no super :) pewnie, że matka karmiąca sexi musi być ;))
ja właśnie myślę o koszulach, czy może tę z rozcięciami czy możę tylko guziczki od góry ... hm ?!

no juz jestem:)
mmadlen, nie zostawiaj nas;)mozesz sie udzielac i w majowkach i w czerwcowkach, my jutro idziemy na usg (32tc) wiec zobaczymy jak tam u nas sprawa wyglada:)

kupilam dwie koszulki, jedna to taka ''typowo'' do karmienia, no wiecie z tymi smiesznymi rozcieciami po bokach-a co tam, spodobala mi sie a druga zwykla na ramiaczkach, jak to pani sprzedawczyni okreslila:''ta to taka bardziej dla meza, taka sexi..'' hehe,
no to niech bedzie ze jedna ''sexi'', a co to jak juz karmiaca mamuska to nie moze byc sexi?:)))

eee ja to nie wiem ...
teraz mi wyszło wg usg maj... ja to nie wiem gdzie mam się podziać ;))))
to ja tam skaczę sobie i u Was- w majówkach też wypisuję ... bo u nas czasami baaardzo cicho ;)))

mmadlen , jednak czerwiec ?? :)))

TERMIN - NICK - PŁEĆ - IMIE - SZPITAL?
05.06.2008 - mmadlen - dziewczynka - MARTA PAULINA (Wejherowo)
08.06.2008 - tomka - dziewczynka -
10.06.2008 - Dominika - chłopczyk -
10.06.2008 - zabka_1983 - chłopczyk -
11.06.2008 - oliwka_27 - chłopczyk -
15.06.2008 - ja23 - chłopczyk - KUBUS
16.06.2008 - alycja - dziewczynka - ANASTAZJA ALICJA
19.06.2008 - Tygrysek_i_Misiu - dziewczynka - PATRYCJA
20.06.2008 - Asiek1 - chłopczyk -
23.06.2008 - magda23 - chłopczyk -

A CO WKLEJĘ NASZĄ LISTĘ :))

tylko gdzie kurka wodna reszta czerwcówek z listy !? ;)

fajno masz z tymi spacerkami :))
a fotelik to faktycznie się okazja trafiła !! a jak pisałam wcześniej facet powiedział, że aż tak nie ma co inwestować w ten pierwszy fotelik - ale trafiło się Wam super ! tylko pozazdrościć ;)

ogarnelam mieszkanko i znikam laseczki na spacer, szkoda nie wykorzystac takiej pogody:)

do sklikania:)))

hello,
na gardelko to tak jak juz mmadlen napisala, herbatka z miodem lub sokiem malinowym, ewentualnie jesli dasz rade cieple(letnie) mleko z miodem i maslem, dziala oslaniajaco i lagodzaco, ja nie bardzo to lubie ale w takim wypadku stosuje... kto powiedzial ze ma byc dobre?;) ma byc skuteczne!:)

mmadlen, fotelik kupilismy uzywany, po jednym dziecku ale stan jest bardzo dobry, dalismy 150zl, mysle ze warto:)

heja
może herbatka z miodem, sokiem malinowym.. no ajak bardzo boli to można tantum verde - na prawdę pomaga a może warto psiknąć szybciej co by się nie rozeszło dalej !!
nie daj się !!

Witam czerwcoweczki w poniedzialkowy poranek!!!
Na razie sloneczko sie przebija i jest ok, ale prognozy podaja zmiane :(((

Cos tak czuje, ze gardelko drapie i chrypke mam. Kurcze!!! Plukalam juz gardlo. Co jeszcze moge zrobic??? Macie jakies sposoby???

Milego dnia!!!!

cześć :))
podłogi odpuściałam... ale kurcze mnie ciągnęło ... ;)) całe szczęście teściówka zaprosiła mnie na zakupy dla Marty - hihi jej garderoba została uzupełniona o kolejne śpiochy i pajace :)) także z ciuszkami już nie będę szaleć ! przyszła babcia szczęśliwa bardzo ... jak się okazało już miała upatrzone ciuszki tylko chciała mi pokazać i uzyskać akceptację ;)) także całkiem miło, bo przynajmniej mi się podobały rzeczy !
ja też dziż zaliczyłam spacerek po gdyni, chociaż powiem szczerze wiatr było lodowaty - ale przyjemnie było :)

no alycja monolog bardzo pozytywny ;)) gratulacje wygranej na aukcji ! to ile daliście za to chicco ?! bo w sklepie chyba z tego co widziałam jedne z droższych no nie ?! fotelik nówka czy używany ?!

no, widze ze monolog dzis prowadze,hehe

wskoczylam na chwile pochwalic sie ze wlasnie wygralam aukcje na allegro, wylicytowalam fotelik samochodowy chicco:)i juz jeden zakup mniej

hejka, na chwile zajrzalam i podbijam zebysmy nie spadly na ''drugi plan'';)

pieknie dzis:)))trzeba sie na spacerek wybrac:)
milego dzionka

mmadlen, pewnie ze szybko minie:) ani sie nie obejrzysz a bedziecie razem:)))

no to konkretne sprzatanko ci sie szykuje...ale faktycznie te podlogi to juz sobie odpusc;)

heja
ale macie fajnie :)) mężczyna już jest z Wami :) no i jaki fajny - dba o swoje obie kobitki :) a mi pozostało 2 tyg oczekiwania - szybko minie :D:D:D
nie chce się mi dziś nic totalnie... ehhh a w palanach mam sprzątanie łazienki... i ogólnie domku :/ pastowanie podłogi sobie odpuszcze, bo jakoś mi wszyscy odradzają ... a już nawet zaopatrzyłam się w maseczkę co by nie wdychać oparów :/ no nic małż się ucieszy, że będzie mógł to sam porobić ;)))
po 13 ma być moja przyjaciółka i chce mi fotki porobić ! zobaczymy co wyjdzie hi hi hi ogólnie bardzo nie lubię zdjęć, no ale co tam jakaś pamiątka musi być dla Marty, co by widziała jaka to mama pulchna była ;))
miłego dnia !

ano spisal sie:)))
Anastazja podziekowala mu w sposob jaki potrafi na chwile obecna najlepiej...mocno go kopnela wieczorem!!!hehe

No to ten wasz tatuś sprawił się na medal tylko pozazdrościć:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry