Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ogarnelam mieszkanko i znikam laseczki na spacer, szkoda nie wykorzystac takiej pogody:)

do sklikania:)))

fajno masz z tymi spacerkami :))
a fotelik to faktycznie się okazja trafiła !! a jak pisałam wcześniej facet powiedział, że aż tak nie ma co inwestować w ten pierwszy fotelik - ale trafiło się Wam super ! tylko pozazdrościć ;)

TERMIN - NICK - PŁEĆ - IMIE - SZPITAL?
05.06.2008 - mmadlen - dziewczynka - MARTA PAULINA (Wejherowo)
08.06.2008 - tomka - dziewczynka -
10.06.2008 - Dominika - chłopczyk -
10.06.2008 - zabka_1983 - chłopczyk -
11.06.2008 - oliwka_27 - chłopczyk -
15.06.2008 - ja23 - chłopczyk - KUBUS
16.06.2008 - alycja - dziewczynka - ANASTAZJA ALICJA
19.06.2008 - Tygrysek_i_Misiu - dziewczynka - PATRYCJA
20.06.2008 - Asiek1 - chłopczyk -
23.06.2008 - magda23 - chłopczyk -

A CO WKLEJĘ NASZĄ LISTĘ :))

tylko gdzie kurka wodna reszta czerwcówek z listy !? ;)

mmadlen , jednak czerwiec ?? :)))

eee ja to nie wiem ...
teraz mi wyszło wg usg maj... ja to nie wiem gdzie mam się podziać ;))))
to ja tam skaczę sobie i u Was- w majówkach też wypisuję ... bo u nas czasami baaardzo cicho ;)))

no juz jestem:)
mmadlen, nie zostawiaj nas;)mozesz sie udzielac i w majowkach i w czerwcowkach, my jutro idziemy na usg (32tc) wiec zobaczymy jak tam u nas sprawa wyglada:)

kupilam dwie koszulki, jedna to taka ''typowo'' do karmienia, no wiecie z tymi smiesznymi rozcieciami po bokach-a co tam, spodobala mi sie a druga zwykla na ramiaczkach, jak to pani sprzedawczyni okreslila:''ta to taka bardziej dla meza, taka sexi..'' hehe,
no to niech bedzie ze jedna ''sexi'', a co to jak juz karmiaca mamuska to nie moze byc sexi?:)))

spoko spoko :)) się śmieję, że jeszcze połowa czerwca będzie :)
a będzie co ma być !!
ja to piszę wszędzie gdzie się da... hehe taka już jestem wszędobylska ;))

łeee no super :) pewnie, że matka karmiąca sexi musi być ;))
ja właśnie myślę o koszulach, czy może tę z rozcięciami czy możę tylko guziczki od góry ... hm ?!

no ja to w sumie duzo nie zastanawialam sie nad tym, dzis tez nie planowalam zakupow tego typu, ale zobaczylam ze sa to kupilam:)
a czy ona ma guziczki czy rozciecia....kij;)oby bylo wygodnie Mala karmic:)

no właśnie, bo podobno z tych z rozcięciami wychodzą piersi bokiem ?
tak gdzieś tu na forum przeczytałam ... ale nie wiem czy to prawda ?~!

etam, bez przesady:) wygladaja na solidne, poza tym zaszewki sa tak zrobione ze nie mozliwe zeby cos bokiem wyskoczylo:)bzdury ktos napisal,hehe

pewnie zależy jaka koszula i jak te rozcięcia są zrobione, bo jak byłam na pogotowiu ginekologicznym to własnie jednej dziewczynie dosłownie wylewały się piersi z tych rozcięć, ale podejrzewam że to zalezy od tego jak to jest uszyte

no dokladnie, moze zdarzaja sie jakies ''trefne'' albo prawdziwe ''badziewia''... moja wyglada oki, wieczorem przymierze i ''potancze'' troche,hehe i wtedy wszystko bedzie jasne:)

mmmmmm, slodka chwila to jest to!!;)

smigam na SR, dzis ostatnie zajecia:)
milego wieczorku

Alez ruszylyscie z watkiem do przodu :))) Ten chyba bedzie historyczny, jesli chodzi o szybkosc dobrniecia do 100 :)))

Pogoda taka sobie nie??? Kurcze, a ja jeszcze na biwak 2 dniowy jade z dzieciakami. Oby tylko pogoda nie dala sie we znaki, cobym sie nie rozlozyla jeszcze przed zwolnieniem.

Jesli chodzi o koszule, to mam juz jedna (spadek od siostry oczywiscie) wlasnie taka rozpinana na guziki od gory. Mysle, ze taka bedzie najwygodniejsza i najpewniejsza, wiec kolejna kupie podobna.

Dziewczyny w innym watku pisza o krotkiej szyjce. Tak sie zastanawiam, co z moja. Lekarka mowila, ze nic sie nie dzieje i nie mam sie przejmowac, ale to bylo ponad 2 tyg. temu. Preis mowil, ze sie skraca... A nastepna wizyta dopiero za 2 tyg. hmmm... Mam nadzieje, ze nie jest zle.

Milego wieczoru!!!

no to daj znać po tańcach czy nic nie wypada ;))))
poczekam na Twoją relację zanim zdecyduję się na koszulę... na razie wersja guzikowa najbardziej mnie przekonuje ;))

a jak po SR pewniej się czujesz ?!

no Majka fakt faktem tempo nasze jest "zawrotne" ;))) w porónaniu z majówkami czy wakacyjnymi ;))
Ty pod namiot jedziesz ?!?!?! oooo no ja nie wiem czy bym się zdecydowała ... dziś ma byc w nocy koło 1 stopnia :/ kurcze weź ino kobieto łykaj rutinoscorbin i dbaj o to swoje gardełko !!

no jak lekarz powiedział, że wszystko gra, to pewnie jest oki :)) spokojnie :))

aaa a ja przeglądam właśnie laktatory i podgrzewacze.... kurcze to tez spory wydatek :/....
myślę o takim Tommee Tippee
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=1228
albo takim Aventu
http://www.swiatdziecka.pl/shop.html?prod=982
chociaż ten z pojemnikami aventu chyba bardziej funkcjonalny ....
a Wy na jakie się decydujecie, a może już macie ?!

A jednak ktos tu jest. Zaraz zobacze ten sprzecior!

Hmmm.... Dla mnie to one obydwa wygladaja tak samo :)
Nie mam pojecia czym nalezy sie kierowac kupujac laktator :)))
Jedno co wie, ze od siostry wlasnie mam ten z Aventu. Wczoraj wlasnie z nia rozmawialam i ona mowi, ze przy drugim dziecku na pewno zdecyduje sie na elektryczny, a nie na reczny. Moze wiec warto to przemyslec...

A tak w ogole to jedziemy do osrodka, takiego solidnego, murowanego, wiec moze nie bedzie az tak zle. Ale co do rutinoscorbinu-mam go nie znie zawaham sie go uzyc :)))

hehe zdecydowanie bierze bez zastanowienia ;))
hmmm może faktycznie warto zainwestować w elektryczny ?!
kurcze za dużywybór tego wszystkiego - głupieje człowiek ;))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry