Widok

***CZERWCOWE CIEZAROWKI 5***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
no dobrze, skoro moja kolej:)))

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
czytam Szwaje, ''wedrowna artystka'', wczesniej przeczytalam ''klub malo uzywanych dziewic'' - fajniusia no i czekam az ktos odda do biblioteki druga czesc ''dziewice do boju'':)
nie wspomna ze czekam juz od dwoch miesiecy na ''cien wiatru''... i sie doczekac ne moge;) chyba ktos pozyczyl na ''wieczne nie oddanie'':)

zmykam dziewczyny, milego wieczorku
p.s. ale u majowek to sie dzieje, przed chwila czytalam ich watek... jednak dobrze ze u nas blogi spokoj:)

Czesc alycja!!! Pomyslalam sobie dzis o Tobie, bo widzialam Roana :))) Faktycznie fajny jest ten wozeczek.
Jaka ksiazke czytasz, ze tak Cie wciagnela??? :)))

no hello Mamuski, jak mija wieczor? ja zaraz zmykam pod prysznic i zalegam z ksiazka, wciagnela mnie wiec wole poczytac niz siedziec przy tv czy kompie:)

bylam dzis w mama i ja, obejrzalam sobie z bliska wozeczki i na 100% jestem zdecydowana na roana:)pod koniec kwietnia pojedziemy zamowic bo kolor jaki nam sie podoba musza sciagnac, nie maja takiego na stanie;)a czeka sie 6 tygodni...

Ciagle pada i pada :(((
Podbijam watek!!!

Sama widzisz, jaka jestes genialna :)))
Lece do pracy!!! Milego dnia!!!

taaa już mam pomysł wykorzystania jakiejś szafki kuchennej z szufladami ;))) bynajmniej będzie odpowiadać wymiarami hehehe

No to faktycznie glupio... Skoro dostaliscie, to jesli nie wykorzystacie, to nie bedzie az takiej straty. Moze jak juz zaczniecie meblowac kacik Malutkiej, to wpadniesz na jakichs pomysl.

no też tak myślę, ale czasami mocniej zaboli jak będzie bardzo trapiące to pójdę do ginki wcześniej ...
ale wiesz co, nie wiem czy pisałam ... dostaliśmy od teścióki bardzo fajny przewijak ... tylko głęboki 69 cm a szeroki też 60 cm.. no i teraz mam problem, bo nie wiem gdzie ja taką szaflę dostanę :(((
wczoraj wynalazłam coś takiego z klupsia, gdzie podoba mi się też łóżeczko, ale głupio będzie bo będzie duża przerwa pomiedzy samą szafką a ścianą, bo blat jest bardzo głęboki a pod nim nie ma całej szafki :/

A moze to sa jakies cwiczenia organizmu przygotowujace do porodu. Nic szczegolnego. Ja czasami tez odczuwam jakies rozciagania czy cos, czego nie mialam wczesniej. Pewnie nic sie nie dzieje.

wiesz co tak od czasu do czasu jest takie kłucie mocne... potem zaraz mam parcie na pęcherz, tak w środku jakoś boli i czasami tak jakby kość łonowa :/

A czujesz to przez caly czas, czy tylko w wybranych sytuacjach?

28 kwietnia ... także jeszcze trochę, jak będzie się nasilać to zadzwonię do lekarza albo pójdę wcześniej, bo nie ma co jak tam coś się zacznie dziać

A kiedy idziesz na kontrole??

no wiesz ja mam niby na 5 czerwca... ale przesunął mi się na 25 maja ...
także mam nadzieje, że nie napędze nikomu strachu ;)) a przede wszystkim sobie ;)))
eee może jeszcze przenoszę do połowy czerwca... ale te bóle w dole brzucha to mnie zmartwiły :/ w każdym razie będzie co będzie :)) byle mąż zdążył wrócić ;)

Dzieki za pocieszenie :)))
Ja jeszcze sie nie martwie, bo majowki, to caaaallllllyyyyy miesiac przed nami :))) Zaczelabym sie martwic, gdyby to ktoras z nas wyladowala na porodowce... :((( Oby jeszcze nie :)

oj tam - przejęłaś się na tyle, że musiałaś to dziś napisać na forum ;))) także jest dobrze ;))

a w majówkach kolejna panika... bo na e-mama urodziła kolejna kobitka, ale bliźniaki ... także to chyba normalne, że szybciej :) ale nie czujecie już jakiegoś ciśnienia ?!
hihi MArta zaczęła właśnie mi jeździć po brzuchu ;))

To chyba tylko ja taka nieczula jestem :(
Albo nie!!! Zawsze jestem wrazliwa, wiec teraz po prostu nic sie nie zmienilo :PPP
Tak lepiej :)))

hehe, mmadlen, chyba nam wszystkim buzuja.........ja tez straszny wrazlwiec sie zrobilam;)

ale dzis paskudnie......

no może źle to ujęłam, że wzruszył ... ale czasami teraz łapię klimaty typu, że "na świecie są wojny i ludzie giną ... " dlaczego tak się dzieje, że innych spotyka krzywda i takie tam .....
to chyba hormony mi buzują ;)))

A ja go wlasnie nie widzialam i nie tyle mnie wzruszyl, co niektore sceny przerazily (te brutalne). Nawet chcialam w pewnym momencie przerwac ogladanie, ale bylo juz tak blisko do konca, ze wytrzymalam :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry