Widok

***CZERWCOWE MAMUSIE 16 :)***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
a co założę nowy, bo się nikt nie kwapi hehe

Maja zapodaj przepisik mi również :D

Alicja przeoczyłam chyba sobotnią imprezę uwieńczoną torcikiem ?! co się kroi ?! no i jak odebrałaś loczki u fryca ?!
a mąż na pewno docenił oszczędność :)

my dziś zaliczyliśmy prawie 2 godzinny spacerek z folią na wózku a Marta ładnie pospała, zostawiłam małża z młodą a sama pognałam robić obiadek :D

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no wlasnie, wczoraj sie chcialam za to zabrac i nie moglam ich znalezc w kompie, mialam fajnie na pulpicie caly folder to sie mezowi nie podobalo i gdzies je wrzucil.... a ja nie moge ich znalezc... wieczorem wysle-obiecuje:)))

a teraz spdam, nakarmie Nastke i smigamy na spacer, musze kupic nowe smoczki do butelek nr 2 bo nr 1 chyba juz jej nie odpowiadaja-za mala dziurka i zaczyna wymyslac przy jedzeniu, kreci sie, marudzi, pewnie za wolno mleczko leci;)

he he he ale wierszyk Alycja :)
no i gdzie fotki Nastki !?

No, w końcu ktoś docenił:)

Dziś 14 października, to jest święto pracownika,
który w trudzie i mozole wychowuje dzieci w szkole,
i choć często nas to nudzi wychowuje nas na ludzi.
Obyś cudze dzieci uczył - bardzo stare to przekleństwo.
Chwała więc nauczycielom - za codzienne ich męczeństwo:)

Hehe! Dziękuję w swoim imieniu :)
Zapomniałam już, jak to jest... Dzieciaki nie przyniosą dziś kwiatków :((( Troszkę to smutne, ale jest Kubuś-najdroższy kwiatek na świecie :)))

he he dziś dzień nauczyciela : także wszystkiego naj dla czerwcowych mamuś nauczycielek :)

ale tu cisza .. a tunowy wątek trza by było założyć ;P

no to pewnie ciężko bez małża Alibabko .. ale dasz radę !

cieszę się, że z Kubusiem wszystko gra

my dziś w lekkich rozjazdach, ale było oki :)

Ja też popołudnie zwłaszcza zabiegane :) Byliśmy u laryngologa z Kubą i wszystko ok. Mówi, że sapka może mieć charakter alergiczny, bo na organiczny nioc nie wskazuje :) Dzielny chłopaczek z tego naszego malucha-grzeczniutki był podczas badania!!!

No widze, że dzis kazda zapracowana-no nic choc ja podbije watek.
U mnie weekend i poniedzialek przelecial jak z bicza- mezus wyjechal, a ja nie wiedzialam w co rece wlozyc, na szczescie maly juz spi. Chyba pojde jego tropem i poloze sie wczesnie. Dobranoc

image
No i nic dziwnego, że padasz-odpoczywaj :)

no jak się obrobię z fotkami to pójdę tropem Alycji i przeslę e-mailem ;)

Martusia pół mszy przeryczała :/ no ale na początku i podczas samego chrztu to aniołek :) gadała i wszyscy się uśmiechali, że taka kochanotka :)

dziś padaaaaam !!
pozdrowionka

No to teraz i Martuśka ochrzona pewnie :) Ciekawa jestem, jak obie urocze pannice wyglądały w tym szczególnym dniu :)))
A u nas weekend minął raz dwa. Wczoraj babcia wzięła Kubę na trochę, więc ja chałupę ogarnęłam, a dziś kościółek, spacerek, obiadek z rodzicami, kawka i mężuś do pracy na noc, a my w domku. Kuba jest oczywiście na najlepszej drodze do przespania kąpieli, ale co tam-ja mam czas na kompa :PPP

Alycja kuruj się i nei daj się !
ja jestem po przeziębionku, no i lepiej odpuść sobie basen

no to czekam zniecierpliwona na focie Nastki :)
faktycznie strach coś w sieć wrzucać, bo co tu się dzieje...

jenka przed chwilką MArta obudziła się z takim rykiem... chyba się czegoś przestraszyła... bidulka moja kochana !!

oj duuuuuuuuuuze te nasze Dzidzie:))) Nastuska tez ponad 6kg, dokladnie bede wiedziec po szczepieniu po 20paz:)

no i dopadlo mnie Laski, potworny bol gardla, ogolnie zle samopoczucie, miesnie-nie wspomne........ oby tylko na dobre mnie nie rozlozylo!a jutro basen.... chyba sobie podaruje i wysle meza na moj karnet:)

p.s. aha, zdjecia Anastazji z chrztu przesle Wam na maile:)

no na ostatnim ważeniu Marciolek ważyła 5550 g ... teraz strzelam, że powyżej 6 kg :)

Ależ koloski te Wasze dzieciaczki! Kuba teraz waży 6 kg i czasami ręce mi więdną... :)
A ja to bym chciała zacząć się starać o drugie dziecko, jak Kuba będzie miał 2 latka :) Zobaczymy co z tego będzie :)

no stawiam tak powyżej 6 kg.. ile to dowiemy się na szczepieniu po 20 października ... bo wtedy mamy szczepienie :)

Szczerze to nie wiem jak teraz wagowo on stoi- trzy tyg temu wazyl 6600g
Jak sie go ma na rekach to konkret- czasem rece wiedna hihi
W przyszly piatek idziemy na szcepienie to zobaczymy.
A ile wazy Marcia?

A co do nastepnego dziecka to jestem zdania Alicji-narazie wystarczy szczesia, jednak moj maz jest innego zdania max2-3 lata przerwy,chyba spodobalo mu sie tatusiowanie:)

image
Hehe!
No z dwójką takich szkrabów nie jest łatwo! Trzeba to na pewno dobrze przemyśleć :P
Alycja a co ze zdjęciami Nastki z chrztu? :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry