Widok

CZERWCOWE MAMUSIE cz.28 NA CZEŚĆ MIMII NASZEJ :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Oto lista:

18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola (Zaspa)
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel? (Gliwice)
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anna/Zaspa
06.06 - 3oko ~ chłopczyk (Redłowo)
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Wiktor ~ Zaspa
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia (Zaspa)
07.06 - Daria_982 ~ dziewczynka Magdalenka (Redłowo)
10.06 - goniau
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
7/13.06 - IG-Redłowo
16.06 - czerwcoweczka
16.06 - bauaganiarka ~ dziewczynka Martynka
17.06 - kamyk ~ chłopczyk Karol
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania (Kliniczna)
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - grab85 ~ dwojaczki :) dziewczynka Martynka i chłopczyk Kacperek
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81 - dziewczynka Liwia lub Oliwia (Szpital Wojewódzki)
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko ~ dziewczynka Alicja (Szpital Wojewódzki Gdańsk)
30.06 - jolla ~ chłopczyk Marcin (Szpital Redłowo)
30.06 - baskasl ~ chłopczyk (Redłowo)
01.07 - cecha ~ chłopczyk

Z nami już na świecie:) :
5.05 - Nataluś- chłopczyk Maksymilian, 2970g, 52cm, swissmed
20.05 (termin 11.06) -dorcis- Wojtuś 2780, 52 cm i Weronika 2600 54 cm

link do starego: http://forum.trojmiasto.pl/Czerwcowe-mamuski-cz-27-t163607,1,16.html

NO TO O UŚMIECH PROSZĘ I O KOLEJNE ROZPAKOWANIA :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam

najlepsze życzonka dla obecnych i przyszłych mamusiek!!!
ja też nie śpie, wcześniej (przed ciążą) miałam większe kłopoty ze spaniem niż teraz wiec sie ciesze! zauważyłam ze wstaje sikać 3 razy - po godzinie, po 2 i po 3 :) no a potem to już wstaje normalnie.

Mamusie! wszystkiego najlepszejszego z okazji DNIA MAMY!!!
Ja też już nie spie. Zaraz zmykam na usg i jak zwykle się denerwuje :((
Nie chodzilo mi o dzieci ale o nasze gabaryty w koncówce:D tragedia jak mi ie spi;/Juz nie wyrabiam:(
niech śpią :)

ja ogólnie jestem ogromnym śpiochem ale wstawanie do Miśki jakoś mi problemu nie sprawiało...jakoś odrazu mój organizm się przestawił
wipe chociaz Ty jedna:D a niech spia dziołchy,bo niedlugo nie beda juz mogły:)
ależ skad...dziecko mi na to nie pozwala :]
Hi:)
SPICIE JESZCZE??
spoko, myszy ją zeżrą :)

a co do toreb, to ja spakowałam sie w jedną taką średnią
Torby sobie połozyła na siedzeniu??? Fuj, co za torba...
Ale mi jest dzisiaj niedobrze :((( Normalnie mam mdłości, senność, zmeczęnie, wrocił mi stan z I trymestru, a na dodatek fasolka wciska kopyta pod żebra i nie mogę nawet normalnie siedzieć, musze byc conajmniej w pozycji półleżącej :(

A i zryła mnie dzisiaj baba w autobusie. Usiadła sobie, usadowiła się, a ja chciałam usiąść obok niej i mnie zryła, ze to miejsce jest zajęte. Dobra, myślę sobie, siedź babo. A ona na to "zajęte miejsce" siatki z zakupami sobie posadziła. Co za szlora! Innego miejsca już nie dostałam, nikt nie ustąpił :(
jo, ja sie dzis spytałam o ten magnez i gin też powiedział ze dobrze ze odstawiłam juz:)
Daria, ja nie byłam zainteresowana zwiedzaniem, a zresztą po tym jak mnie zlali na izbie przyjęć nie chciałam tam za długo przebywać....
3oko, szukałam twojego wpisu o wizycie w szpitalu na poprzednim wątku i sie dokopałam do pytania o magnez. Mi gin kazała brać magnez tylko do 37 tyg. Pewnie właśnie przez to, że hamuje skurcze i od tego czasu, jak odstawiłam pojawiają mi sie te bóle jakby miesiaczkowe. Pytałam dzisiaj o to lekarza i powiedział, że "to się własnie tak zaczyna".
Idź i powiedz, że masz skurcze, najwyżej na badaniu się okaże ,że jednak nie- efekt typowo szpitalny. Zresztą nie powinni robić problemów, mi lekarz kazał tam jechać na KTG w przyszłym tygodniu, a u mnie nic się nie dzieje.
3oko, a wpuścili Cie na oddział na zwiedzanie?
Hahaha widzę,ze moje krówki odniosły sukces :) SMACZNEGO :)

Iza gatulacje- nie widzisz naszych gratulacji,ale my jsteśmy z tobą i Cię wspieramy caaałymi serduchami i caaałymi brzuchami :)

Perła neistety ja jeszcze nie... Czytałam watek majowych i tam jedna z forumek w 6dniu od terminu pojechala do spzitala,ale miala jakies skurcze- nie pojawila się wiec domniewam,ze urodziła. No nic może i ja jutro bym pojechała;/ a jak nei to pojade do wojewódzkiego na samo KTG.

Orientujecie się jak w wojewódzkim jest z KTG?? Można tak z marszu tam iść i zrobią? bo na klinicznej niestety nie zrobią jak się nic nie dzieje;>

Zaraz ide spacku. Dobrej nocki :*
No i juz wiadomo co u Izy:) Nie w głowie jej komputery jak ma dwójkę dzieciaczków w czym jeden płci żeńskiej pomylił mamusię z cycusiem. Ale to takie słodkie "utrapienie" :)

Wysłałam męża po krówki milanowskie. Kupił pół kilo i zjadłam... hm większość. Chyba mi starczy na długo :/
Daria i IG - byłam na zwiadach w Redłowie, opisałam to w poprzednim wątku, w skrócie: nic sie nie dowiedziałam, na moje pytanie co wziaść babka na izbie odpowiedziała: "co pani chce, nie mamy żadnej listy"

Byłam dzis u gina - wszystko zamkniete i nic nie wskazuje ze szybko urodze (sam lekarz powiedział ze może pełnia pomoże!!!) - synuś waży 3300 - w te wagi już nie wierze, 2 tyg temu badał mnie na starym sprzęcie i wyszło ze waży 3200.
Po wizycie pojechaliśmy do Szymbarka, myslalam ze wejscie do domu na glowie pomoże w odejsciu czopa ale niestety nic sie nie działo ;)
Gratulacje dla Izy !!!
Super, że wszystko jest u nich o.k. i że są już w domciu, bo się wszystkie niepokoiłyśmy ...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

do góry