Widok

CZERWCOWE MAMUSIE cz.31:) !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
pozwoliłam sobie utworzyć nowy watek dla mojej Zosi:) długo mnie nie było, bo poleżałam sobie na patologi ciąży:( i 30 maja drogą cięcia cesarskiego zostałam mamusią:) Zosieńka ważyła 1960 i miała 44cm. Jest zdrowiutka i już jesteśmy w domku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to IG bedziemy się ścigać :)

Daria...to napisz mi na maila swój nr.tel.
o tak bedzie wysztko ok , nie długo 2 dzieciaczki kolejne bedą na świecie :)

Ok, Wiper. Napisałam :)))
Wiper też trzymam kciuki:)p.s. dziś moja teściówka ma urodziny:)No ścigać raczej nie będziemy się,bo to wszystko siła"wyższa";)
O! Dzieki suwaczkowi dopiero zauważyłam, że w moim ciele też powstała prawdziwa żywa istota! ;) A mi się wydawało, że ona powstała jakieś 9 miesięcy temu ;)
He! Ja miałam nadzieję urodzić w teściowej urodziny! Ale ona ma 13-go więc mam czas i nie wykluczone,że dotrwam ;)

Myslałam ze dzisiaj bedzie nieciekawa pogoda, bo u nas trochę pokropiło i chmury szare były, ale już jest niebo czyściutkie :)))
Wiper. teraz wlazłam dopiero w twój profil na forum. Kurka wodna, kobieto, ty masz ponad 17000 wypowiedzi!!! Szalona!!!! Ja mam tylko tysiaka, ale z forum zaczełam korzystać dopiero na czerwcówkach, w innych tematach nawet się nie wypowiadam (no, czasami się zdarzy, niech już bedzie).
Daria, widzę, że wątek od rana napędzasz :) Ja zaraz zmywam się z domku, mam nadzieję, że jest ciepło i bezwietrznie.

Wiper i IG - powodzenia!
my z córcią też trzymamy kciuki :)
Daria...ale ja to forum trafiłam jak ślub organizowałam :) czyli już prawie 4 lata temu więc tych wypowiedzi się uzbierało...
ślubik, nudy w pracy więc wątek dla zapracowanych, potem ciąża...i stuknęło tyle postów :)
i ja z Zosieńką trzymam kciuki:) i Wam kibicuje, bo super jest mieć już maleństwo na poduszce:) dzisiaj co prawda dała mi popalić ale co tam:) i tak jest super:)
szybkich i szczęśliwych rozwiązań życzę:)
Wiper i IG trzymamy z Wiktorią kciuki. U mnie pogoda barowa- pada, ale jest cieplutko. Byłam oddać mocz do analizy no i jutro wyniki. Mam nadzieję, że będą już dobre. Trochę posprzątam i pojadę po truskawki i do kosmetyczki. Trochę przyjemności nam się należy. Mała u kosmetyczki czy fryzjera bardzo się ożywia. Jak każda kobieta :) Mój mąż wczoraj mało zawału nie dostał i nie spadł z krzesełka. Wyciągał mi z szafy z góry rzeczy, a ja w tym czasie stanęłam w drzwiach do przedpokoju z torbą co mam spakowaną do szpitala bo chciałam ją przestawić i jak mnie zobaczył to zbladł jakoś się zachwiał i pyta czy jedziemy. A ja ze śmiechem, że nie.
hejka wszystkim
IG i wiper POWODZONKA!!

a kiedy nam będą gratulować?? chociaż mój mąż już dostaje tel z gratulacjami i nie wiemy kto puścił ściemę, bo cały czas brzuchol wielki i mam wrażenie że się nawet nie obniżył.

U mnie pogoda się już popsuła, ale ja wcale nie narzekam bo już głowa bolała od tego słońca i trochę deszczu się przyda.

Mój mężulek pojechał do pracy ale zaraz wrócił bo stwierdził że mu się dziś nie chce pracować. i będzie leżeć caaałyy dzień. Za to ja mam dzisiaj akcję prasowanie ciuszków :-)) jak nigdy się ciesze, he

Dzwoniłam do mojej gin z tym śluzem i mówi że jest ok. Chociaż czasem mam wrażenie że dla niej wszystko jest ok. Ale ja się postaram nie wkręcać sobie i czekam... jak my wszystkie zresztą.
Ale spokojnie dzisiaj u nas w wątku, aż na drugiej stronie wylądowałysmy :)
Wpadłam dzisiaj do pracy zanieść zwolnienie - jak fajnie było zobaczyć znajomych :) trochę mi brakuje mojej pracy, zwłaszcza że tuż przed odejściem na zwolnienie dostałam bardzo ciekawy projekt ... jakoś tak nie umiem bezczynnie siedzieć w domu - prania i sprzatania jest za mało jak dla mnie; staram sie jeszcze troche pouczyć ale i na tym się skupić nie mogę;
No ale za moment bedzie Maluszek i nowe wyzwania :)

W gdyni zaczęło grzmieć - chyba burza będzie;
No to w Gdyni już leje :) Podobno burza też przyspiesza porod (kolejny przesąd do zweryfikowania) :)
Tak mnie pochłonęło to sprzątanie, że nie zauważyłam kiedy popsuła się pogoda. Tak pociemniało, że kurzów nie widzę ;) Ale przez 2 godz. ogarnęłam pół pokoju. Jeszcze drugie pół i drugi pokój. Mam roboty aż do obiadu.
Na Oksywiu burza :(
hej hopp Dziewczyny... :)
ale pogoda...a ja własnie ubierałam sie na zakupy a tu sie rozpadało...

pytanie do tych mamuś które czekają jeszcze na brzdące a złożone mają łóżeczka..czy tez posciel juz ubrałyście? zastanawiam sie czy już ją ubrac czy poczekać z tym jeszcze..
Ej! Dziewuchy. Może jak sie wszystkie wyklujemy to spotkamy się na mieście z bobasami, co? Już kiedyś proponowałam, ale nikt nic nie odpisał. Mamy już sie na nk, powymieniałyśmy się telefonami, teraz czas na spotkanie na żywca!

Ale przyjemnie jak ten deszcz pada! Od razu atmosfera się oczyściła! A ja jeszcze z psem nie byłam, śpi śpiun jeden i chrapie na całego! Ale ja mam szczęście, że mam takiego leniwego psa, który nie wstaje przed 10-tą godziną! Upodobnił się do mnie pod tym względem, hehe ;)
Do kołyski pościel już ubrałam dawno. A do łóżeczka jeszcze pościeli nie mam :( Liczę na to, że dostane na pępkowe ;)
Ide sprzatać dalej

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

nnt. allegro (30 odpowiedzi)

często robicie w ten sposób zakupy? coraz częściej łapię się na tym , ze nie chce mi się iść...

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

do góry