Widok

CZERWCOWE MAMUŚKI 2010 cz.11 !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
15.05 - Nataluś ~chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola
30.05 - wiper~chłopczyk Marcin/Marcel?
31.05 - aniami~chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82~ chłopak Hubert
04.06 - sylver~dziewczynka Anusia:)
05.06 - Aniouka ~ dziewczynka, wstępnie Zuzia
5/6.06 - 3oko~chłopczyk
06.06 - kamila101~chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Daria_982 ~ chłopczyk Adaś
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś
12.06 - inka.ja~dziewczynka~Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania
22.06 - mammamia - dziewczynka - Gabrysia :)
24.06 - Myszka
25.06 - dorciag - dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś- dziewczynka- Wiktoria
28.06 - magda81
28.06 – perła - chłopczyk
29.06 - lestek
29.06 - aniuko
01.07 – cecha - chłopczyk
~maja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to plany takie jak moje :)

biuścik i zgrabne długie nogi na wierzch a reszta w ukryciu :)
Mi już przeszły dzidziusiowo-ciążowe sny, na początku ciąży nie śniłam o niczym innym. A teraz jakieś straszne rzeczy mi sie śnią, dzisiaj kilka razy budziłam się z gęsią skórką i bałam się z powrotem zasnąć. Ale ja zawsze miałam zryte sny. Staram się nie oglądać nic strasznego w TV, horroru żadnego nie widziałam już chyba z 10 lat, ale to nie pomaga :(
Jak opowiadam znajomym te moje sny to twierdzą, że tylko jakiś doszczętny psychopata może śnić o czymś takim.... :( Może zaczne pisać książki.... hmmm....
Daria nie martw się :) ja to miałam sen! Czy może być gorszy horror dla kobiety niz ten, że śni się jej, że nie ma co ubrac?! ;P
och...ja często mam takie sny :D szafa pełna a tu nie ma co na siebie włożyć ;)

ostatnio śniło mi się że urodziłam bliźniaki ku zdziwieniu moim i lekarzy c najlepsze :)
oj dziewczyny aż mi wstyd,bo ja nawet nie myślę o powrocie do formy. mnie najprawdopodobniej czeka cc. będziee to już moje 3 otwarcie jamy brzusznej i cholernie się boję, rok temu miałam opercję, bo choruje na endometrioze i bardzo ciężko ją zniosłam. cc to przy tym pryszcz ale wiadomo, że za każdym razem powrót do zdrowia jest trudniejszy. ehhh, zobaczymy jak to będzie...
wczoraj przyjechała pościel dla Poli także czuje, że coraz bliżej wielkiego dnia jesteśmy. wózeczkiem już też po domu jeżdże hehe. byle sie dokulać do 30tygodnia i póxniej to już w mgnieniu oka zleci.
aa, ja też na Zaspie będę rodzić :-) może sie spotkamy?
miłego dnia życzę mamuśki :-)
haha, Daria no to nieźle masz :p
ja dziś odbębniłam glukozę :) nie ma to jak coś słodkiego na śniadanko...po godzinie poprawiłam batonikiem WW :P

ja na razie nakupowałam tylko ciuchy...pościel...moze z jeden komplet dokupię ale mam 3 Miśki z czego 2 uniseksy a poza tym to dopiero na jesień się przyda
kocyki mam, wanienkę mam, przewijak mam, wózek mam, fotelik mam - a chciałam sprzedać ;)
w sumie nic nie musze kupować...mogę się skupić na ciuchach :)
nooo...moze tylko ten kosz do spania na pierwsze miesiące
ale Ci Wiperku zazdroszczę :) Ja też na razie tylko kilka ciuszków kupiłam, a resztą chcę się zająć na nowym mieszkanku, do którego mam nadzieję się wprowadzimy za jakiś m-c moze 1,5 :D No ale przynajmniej na razie sobie oglądam i orientuję się w cenach i stwierdziliśmy ze kupimy raczej wózek Xlander X3 a nie baby merc bo ten ma duzo neg opinii :/ Pościel też mam już upatrzoną :) A jeszcze łóżeczko... Wanienke już mamy :) to jest właściwie ogromniasta miska :) ale więcej nam nie potrzeba.
apropo snów-Daria moze to jakis znak zebys ruszyła piórem jakąś powieść :)
Okruszek cieszę się, że wszystko u Was OK

Dziewczyny, a to tak na poprawę humoru:
http://www.youtube.com/watch?v=UgWHIguqnGg

Mam teraz czas to bym mogła się rozwijać artystycznie ;)
Kurcze, zazdroszcze Wam, bo ja jeszcze nic nie mam :(
Ciuszków chyba kupować w ogóle nie bede, bo nam się naokoło pełno dzieci urodziło i już sie wszyscy napalają, że mogą się pozbyć ubranek. A z wózkiem, łóżeczkiem i innymi bajerami mąż mi karze czekać do kwietnia (ze względów strategiczno-finansowych). No dobra, poczekam.... :( Ale mam już wszystko upatrzone :)
Ja też się jeszcze dzielnie powstrzymuje od zakupów. Kupiłam 1 ciuszek jak się dowiedziałam jaka płeć i tyle na razie, choć nie bardzo mogę coś dostać od znajomych..
Jakoś ciągle mi się wydaje, ze mam dużo czasu jeszcze :-)
Może po poniedziałkowym usg coś ruszymy w temacie...
Dobre te różnice :D
Uśmiałam się :D
Ale wychodzi na to, że to my jesteśmy szurnięte
Dorcis-dobre to było i prawdziwe - "Pudełko nicości" :D
a nie jesteśmy? Jesteśmy! Mężczyźni są zbyt "prości" żeby być szurnięci :) dlatego z nami-kobietkami jest tak fajnie, a bez nas nudno i monotonnie :)
To jest racja ;) Ale jak to mozliwe, że im się pudełka nie stykają? Dlatego nigdy nie potrafia się ogarnąć!
mi sie ciągle śni to samo: rodze dzieciaczka i okazuje sie ze nic nie mam przygotowane, latam po miescie w poszukiwaniu skarpetek i łóżeczka a na koniec widze jak dzidziuś śpi w domu na desce....

Tez musze pomyslec o garderobie dla siebie na wakacje, bo nie chce z maluszkiem łazic po sklepach latem, żeby cycki łatwo można wyjąć i zakryć brzuch:)
haha.. widziałam ten filmik jakiś czas temu i jak mój mąż się zamyśli to pytam o czym tak myśli,a on "nothing box" ;P
Co do ciuchów, to przede wszystkim mam nadzieję, że będzie ładne lato, a mam kilka sukienek takich, co myślę, że się w nie wcisnę.. tym bardziej, że nie są dopasowane, tylko puszczone pod piersiami
Wszędzie teraz gdzie nie spojrzę, to ludzie pchają xlandery :) bardzo fajne te wózeczki, na pewno praktyczne na zimę, bo mają duże koła i w taką zimę jak teraz (mam nadzieję, że już długo jednak takiej nie będzie) sprawdzają się w 100%
Teraz też zwracam uwagę na wózki i rzeczywiście pełno jest x-landerów i coneco. Ale ja bede miała inny :)
ja też mam inny :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry