Widok

CZERWCOWE MAMUŚKI 2010 cz.11 !!!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
15.05 - Nataluś ~chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola
30.05 - wiper~chłopczyk Marcin/Marcel?
31.05 - aniami~chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82~ chłopak Hubert
04.06 - sylver~dziewczynka Anusia:)
05.06 - Aniouka ~ dziewczynka, wstępnie Zuzia
5/6.06 - 3oko~chłopczyk
06.06 - kamila101~chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Daria_982 ~ chłopczyk Adaś
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś
12.06 - inka.ja~dziewczynka~Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania
22.06 - mammamia - dziewczynka - Gabrysia :)
24.06 - Myszka
25.06 - dorciag - dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś- dziewczynka- Wiktoria
28.06 - magda81
28.06 – perła - chłopczyk
29.06 - lestek
29.06 - aniuko
01.07 – cecha - chłopczyk
~maja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie mogę znaleźć żadnych opinii na temat tego wózka (Darex Matrix). Może coś słyszałyście?
Teraz znalazłam jesz cze taki wózek:

http://www.allegro.pl/item925429895_nowa_kolekcja_matrix_gratisy_nowe_kolory.html

Też jest fajny i niedrogi. I ma nawet regulowane oparcie w gondoli.
no ja chciałam Baby Merc, tani i polski i zdania tez były podzielone (jak zawsze) ale przeważały te neg, które dotyczyly zwłaszcza spacerówki.a ja mam zamiar kupic wozek ktory bedzie dzialal w całosci :)
I zobaczcie, że na bangli ma bardzo dobre opinie:

http://www.bangla.pl/dla-dzieci/wozki/wielofunkcyjne/hebart-omega-3 w 1-p2763.htm

Mało który wózek może się poszczycić takimi wysokimi opiniami na tym portalu. Opinie 5.0 mają wózki tylko super drogie.

X lander na tym portalu ma 4.2, a Delti Leo 4.5. To też dobrze.
no dokładnie...x-lander to Polski wózek :)
Szkoda tylko, ze w gondoli nie ma regulowanego oparcia, ale tu mi już forumowiczki podpowiedziały, że mozna wsadzić dodatkową poduszkę, albo kocyk pod główke i też bedzie git.
a tym modelu podoba mi sie najbardziej to, że można spacerówke mega rozłożyć, no i waga i cena bez zarzutu:)
Chodzi mi o model Hebart Omega
Ależ proszę bardzo

http://hebart.com.pl/index.php?id=produkt&lang=pl&numer=1
Daria, wklej jeszcze raz linka, bo ten coś nie działa :/
a wogole to x-lander to też polska marka:) jest to firma Deltim, więc ja wspieram polską gospodarkę - przez przypadek, bo nie wiedziałam na początku ze to made in poland :)
Ja kupie ten:
http://hebart.com.pl/index.php?id=produkt&lang=pl&numer=1
W wersji z kołami pompowanymi i z fotelikiem kosztuje ok. 750 zł.
Przede wszystkim jest lekki, z gondolą waży 11 kg!
Koła ma duże, przednie 24 cm, tylne 29 cm.
Spełnia wszystkie moje wymagania.
ja naczytałam sie full opinii, pare polskich wózków na prawde mi sie podobało (opinie były różne, większość wypowiadała sie ze po roku wózek był jak szrot), ale jednak zdecydowaliśmy sie na x-landera, najlepsze są opinie znajomych i rodziny, używają, nie psują się, maja dobrą amortyzacje
Już pisałam, że moim pierwszym typem był x lander. Czytałam dużo opinii, analizowałam dane techniczne oglądałam w sklepie. Ale mi przeszło. Uważam, że jak na swoją cenę towar nie jest jej warty. Wykonanie - nie oszukujmy się - chińszczyzna. Przy tej cenie ? Wolałabym chyba polski wózek, z pewnością byłby solidniejszy i myślę, że nawet tańszy, a wagowo zbliżony( 90 % oferowanych na rynku wózków ok. 16 kg., czyli tyle, co x lander).
Sprawdzając wózek w sklepie mój mąż prawie go złamał, a do mega osiłków nie należy. Trochę mnie to zmartwiło :-/
Warto by też wesprzeć rodzimą gospodarkę i kupić wózek polski - co o tym sądzicie ?
Sama jeszcze nie podjęłam decyzji ostatecznej. Nie chodzi mi też o pieniądze, bo te już są odłożone na wózek i nie musi być wcale z tych najtańszych.
3oko ja byłam w tym sklepie w Gdyni Centrum przy dworcu.
Gościu jest niesamowity - wyprzedzał moje pytania hehe
Byłam nastawiona na zakup wózka przez internet, ale teraz napewno kupię u niego - ceny ma bardzo fajne :) Niech ma hehe

Dzisiaj zaszalałam i obudziłam się o 11.50 :))))
(zasnęłam o 4 )
To nie ma się co martwić, widać ma słabsze dni, jak każdy. Mój też czasami tak sie wierci, że aż czasami po kilku godzinach gadam do niego żeby się zdrzemnął, po kilku kopniakach w pęcherz mam dość tych słodkich kopniaczków, a czasami tylko kilka razy dziennie kopnie sobie sporadycznie i tyle.

Delti Leo faktycznie jest fajny, też o tym myślałam, fajne jest to że ma skrętną całą przednią oś, ale tak jak do przodu jedzie się fajnie to spróbuj pojechać kawałek do tyłu, wtedy te kółka skręcają się w nie tą stronę co powinny i hamują.
aha... Dziewczęta... jakie to jest dziwne,że człowiek już w trakcie ciąży tak bardzo martwi się o swojego małego Bąbelka... Ja się martwię, bo od wczoraj mało się rusza.... Co prawda coś tam się przekręci ale zdecydowanie mniej razy anizeli kilka dni temu :/ i juz sie martwie :/
hejka dziewczęta! ale co z tego że co drugi wózek na ulicy to x-lander? Ja jakoś nie mam z tym problemu :) Daria dla nas tez ten wózek jest za drogi, ale zdecydowalismy sie na niego bo: moi rodzicie dokładają :) oraz mamy zamiar go potem sprzedac-jak patrzylam na Allegro to za polowe ceny spokojnie pojdzie, a jak jeszcze ma fajne kolorki (ja chce grafit-szary) to juz w ogole :) no i jesli chodzi o kolka to ja jestem tradycjonalistką i od początku wchodzily w grę tylko cztery równe pompowane koła i absolutnie nieskrętne (jak sobie przypomne ile sie namęczylam z tymi skrętnymi w wózku bratanka to się odechciewa).
buziaki na sobotni dzionek !!
Magda....mi sie bardzo podoba imię Liwia :)
oryginalne i ładne
Magda, mówisz o tym sklepie BOBO WÓZKI na Karwinach?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry