Widok

CZERWCOWE MAMUŚKI 2010, cz. 16

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
15.05 - Nataluś ~ chłopczyk Maksymilian
18.05 - Mimii ~ chłopczyk Borys
28.05 - *Iza* ~ dziewczynka Pola
30.05 - wiper ~ chłopczyk Marcin/Marcel?
31.05 - aniami ~ chłopczyk~Mikołaj
01.06 - Julka82 ~ chłopak Hubert
04.06 - sylver ~ dziewczynka Anusia:)
5/6.06 - 3oko ~ chłopczyk
06.06 - kamila101 ~ chłopczyk Beniamin/Ignacy
07.06 - Aniouka ~ dziewczynka Zuzia
07.06 - Daria_982 ~ mała zagadeczka (?)
10.06 - goniau
11.06 - dorcis - dwojaczki :) dziewczynka -Weronika, chłopczyk- Staś/Wojtuś
12.06 - inka.ja ~ dziewczynka - Zosia :)
12/13.06 - IG
16.06 - czerwcoweczka
17.06 - kamyk ~ chłopiec ?
20.06 - okruszek_ ~ dziewczyneczka Ania
22.06 - mammamia ~ dziewczynka - Gabrysia :)
21/24.06 - Myszka ~ dziewczynka
25.06 - dorciag ~ dwojaczki :)
25.06 - askomcio1 ~ dziewczynka
27.06 - Liluś - dziewczynka ~ Wiktoria
28.06 - magda81
28.06 - perła ~ chłopczyk
29.06 - lestek ~ chłopiec
29.06 - aniuko
30.06 - jolla ~ chłppczyk
01.07 - cecha ~ chłopczyk
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja większość dnia dziś przespałam i czuję się trochę lepiej.
Jutro za to muszę się wziąć ostro do roboty i przygotować swiąteczny obiad dla teścia i szwagra, odkąd zmarła teściowa mam to na swojej głowie. Mam zamiar zrobić zrazy wołowe - po raz pierwszy- no i oczywiście jakieś ciasta, napewno sernik i metrowiec, sałatki i może bigos.
My łóżeczko odzyskamy dopiero w maju, ale najważniejsze elementy wyprawki już są.
Magda, ale super :) My pewnie przywieziemy łóżeczko od siostry męża po świętach
Wciąż szukam wózka :((
Super Okruszku - fajny czas ped Wami :)

Dzisiaj na SR uczyliśmy się oddychania - rany nie wiedziałam, że to jest takie trudne !!!!!!!!!!!! Nie czuje w ogóle przepony :( Musze poćwiczyć w domu - mąż mnie będzie pilnował hehe

Pochwale się Wam,że dzisiaj przyszły moje zakupy (łóżeczko, posciel, przewijak, rożek) :) Składamy właśnie łóżeczko aby sprawdzić czy wszystko z nim ok i pewnie już zostawimy złożone - bez sensu składać i rozkładać.
Dotarło do mnie, że ta WIELKA CHWILA już niedługo i się przeraziłam...
okruszku, super! My o kredyt będziemy mogli się postarać pewnie za jakieś 2 lata, może ciut wcześniej. Teraz mam umowę do porodu, więc zanim w nowej pracy dostanę umowę na dłuższy czas, to troszkę minie :)
witajcie dziewczyny mam do sprzedania karuzele FP z Misiami z projektorem i pilotem. Zwykłe są na niej ślady użytkowania. Zainteresowanym prześlę zdjęcia na e`mail. Cena 80 zł. Polecam Zainteresowane osoby proszę o e`maila magdalenasobiecka3@wp.pl
3oko zawsze możesz z drugim bejbikiem wystartowac zaraz jak się tylko rozpakujesz z pierwszym ;P

Ja nie jestem dobra w psikusach - nie umiem kłamać bo mi się zawsze micha szczerzy i dupa z tego wychodzi ;)
A może macie jakieś pomysły primaaprilisowe to chętnie kupię:)
Nataluś,

to my w sumie takie pierwiastki stare babcie ;).

A co do wyniku na przeciwciała związane z niezgodnością serologiczną,, to ja takie badanie robiłam wczoraj (w czasie ciąży już 2 raz) i za kazdym razem płaciłam mniej niż 30 pln (teraz chyba 26pln), więc nie zamartwiaj się, bo babeczka cię dobrze policzyła.

Macie jakiś dobry psikus dla waszych facetów?
miało być Sedesową :)
jeszcze a propos prezentów od facetów, ja 2 lata temu na urodziny dostałam deske seresową (akurat stara pękła), nie ma to jak użyteczne prezenty dla całej rodziny :)
dobre!:) ach faceci!:D
a jak ja byłam chora to miałam wit. C ale mi zabroniła brać rutinoscorbin tylko wapno dla dzieci i wit C
Buahaha, mój mąż uwierzył, że lekarz się pomylił, że jednak jestem w bardziej zaawansowanej ciąży i że zaraz będę rodzić, hehe. Zapomniał całkiem że dziś 1 kwietnia.
Mammamia ale jestem wredna baba :D a poza tym zazdroszcze Ci, to juz Twoje 2 bejbi, jak ja będę z drugim to chyba poszukam sobie fora dla geriatycznych osób :)
Okruszek gratulacje nowego mieszkanka!
Ja sie też pochwale ze wczoraj obchnęliśmy naszą starą astre i kupiliśmy nowszy samochód:) Już nie bedzie mi wstyd wozić dzieciaczka hehe
To blisko ale nie aż tak ;-))My mieszkamy na Nowym Horyzoncie :)
okruszek tel jest do jednego z tych panów
będziemy mieszkać po drugiej stronie ulicy ;) dosłownie-przeprowadzamy się na drugą stronę :)
Na ujeścisku-rejony osiedla pogodnego :)
Gratulacje okruszku :)Nowe mieszkanie to fantastyczna sprawa :)My do naszego wprowadziliśmy się w styczniu :)A gdzie bedziecie mieszkać :)?Może będę miała sąsiadkę do wspólnych spacerow z dzieckiem :)
aniuko rutinoscorbin w ciąży można brać
Okruszku gratulacje mieszkanka. Ja dzisiaj odebrałam wyniki glukozę po obciążeniu mam 104 także chyba dobrze. No i mam lekką anemię. Poza tym wszystko ok.
Hi hi no zaniżam Wam średnią:) I drugi raz w ciąży jestem:) Całą młodość dzieciom oddałam... Hi hi żartuję:D Za 5 latek dzieci będą "odchowane" i wtedy sobie odbiję:)
Byłam dzisiaj na badaniu jakimś dodatkowym krwi bo mamy konflikt serologiczny i jakieś antyciała badałam. I się podle czuję bo pani mnie skasowała 34zł bo pierwszy raz to robiła widocznie a to badanie zeszłym razem tzn w zeszłej ciąży 150 kosztowało, i wydaje mi się że się pomyliła, i martwię się że teraz pewnie będzie musiała to ze swojej kieszeni dołożyć...
Idę sadzić kwiatki na taras. Buziaki.
W sprayu można, ale on działa krócej niż pastylka do ssania Tantum Verde, więc niech mąz Ci jeszce i je kupi ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry