Widok

@--/-- CZERWCOWE MAMY I MALUSZKI :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NO TO SIĘ NIE DOCZEKAŁAM ;p

i jak tam dzionek minął ?
ja padam, bo mi Marcia takie cyrki przy przewijaniu odstawia, że można oszaleć :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oooo jaka wiekowa babcia!!!! Super, niech żyje w zdrowiu jak najdłużej!!!
Madzia-gwiazdeczko, hehe! Buziaki dla Martulki za ząbka :)
Asiek-mały też ostatnio dzikus się robi na obcych, ehhh... tzw. rozwój społeczny :)
A z zębów-to mamy 4! Wszystkie na dole :)))
Wow, i znowu wpadam na chwilę i zaczynam od gratulacji :)

Martusi kolejnego zębola :)
Kubusiowi tłumu ząbków :) Nasz kolega ma roczną córeczkę, która nadal ma tylko 2 ząbki :)
Nastce niesamowitej prababci :) Niech żyje nam 200 lat !!!
Madzi 3 gwiazdek. Z trzema niebieskimi jesteś porucznikiem wśród nas ! Jeszcze jedna i będziesz kapitanem !!!

Nasz mały lubi obcych, byleby nie krzyczeli :) Od czwartku jest u nas moja mama, która ostatnio widziała Pawła we wrześniu i mały przyjął ją jak swoją :). Lubi z nią siedzieć i bawić się w Eskimosów - pocierają się noskami :) Chodzą sobie na spacery, czołgają się po podłodze. W końcu mam chwilę dla siebie i mogę wyspać się rano. Szkoda, że mama mieszka tak daleko.

Dziewczyny, macie już krzesełka do karmienia ? Nosimy się z zamiarem kupienia, ale kompletnie nie wiemy, jakie wybrać. Wiem, co jest ważne w wyborze, ale na jaką firmę warto zwrócić uwagę ?

thx ;)
hehe dobre kpt :D:D:D

no proszę Daga jak fajnie Pawełek integruje się z babcią ! Marta też jakoś dobrze reaguje na nowe osoby, ale jednak woli być blisko mnie, uśmiecha się, zagaduje, ale jednak woli posiedzieć z mamusią hihihi

co do krzeselka my dostaliśmy na chrzest, mamy babyono czy jak to tam się pisze, zielone, jest fajne, ma regulowaną wysokość, czy położenia siedzenia, tackę z nakładką, którą łatwo utrzymać w czystości, no i ogólnie krzesełko jest łatwe w utrzymaniu, jak dla mnie ok !
ogólnie mam wrażenie, że wszystkie krzesełka są podobne, tylko różnią się marką, no i wykończeniem

Asiek MArcia też ma ulubionych dziadków, ale to pewnie dlatego, że częściej ich widuje ;)

Kubus przodownik ząbkowy ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (20 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

Dzieci, które nie chodziły do przedszkola (50 odpowiedzi)

Czy są tu Rodzice dzieci, które jako 3 i 4 latki nie chodziły do przedszkola? Jak z perspektywy...

do góry