Widok
Nataluś, to super że już wiecie kto się kryje w brzuszku i że dzieciatko zdrowe :)
ja idę jutro do gina, zobaczymy jak tam Klopsik rośnie
wczoraj byłam na badaniach i jutro po południu odbieram wyniki i ciekawa jestem czy wszystko w porzadku...
ja od poczatku ciąży schudłam już 5 kg i nadal chudnę - tak jak w poprzedniej zresztą, ale i tak dobiłam do 17 kg ;)
ja idę jutro do gina, zobaczymy jak tam Klopsik rośnie
wczoraj byłam na badaniach i jutro po południu odbieram wyniki i ciekawa jestem czy wszystko w porzadku...
ja od poczatku ciąży schudłam już 5 kg i nadal chudnę - tak jak w poprzedniej zresztą, ale i tak dobiłam do 17 kg ;)
Ja tez się trochę martwię tarczycą.Dziś odebrałam wyniki i TSH mam bardzo poniżej normy a fT3 8 gdzie norma jest do 5.97 w 1 trymestrze.Nie wiem co to znaczy,a le to pewnie wynik podwojenia mi dawki leków miesiąc temu. Podobno i tak najwazniejsze jest utrzymac fT4 w górnych granicach w czasie ciązy i tu akurat jest idealnie.Może ta reszta nie ma teraz znaczenia, kurcze nie wiem, jutro dopiero będę dzwonić do mojej endokrynolog.
Dziewczyny nic się nie martwcie!! Wszystko będzie dobrze :-) Ja na badania (baaardzo kompleksowe) krwi idę za jakieś 2 tyg... zobaczymy co tam będzie...
A jeśli chodzi o płać dziecka to... wczoraj śniło mi się, ze to będzie chłopiec :-) Był śliczny i taki kochany... Niesamowicie pozytywnie mnie ten sen nastroił... choć mój mąż powtarza, ze nam jest obojętne co będzie a on... i tak wie, że będzie córcia ;-)
Trzymajcie sie cieplutko przedweekendowo!
A jeśli chodzi o płać dziecka to... wczoraj śniło mi się, ze to będzie chłopiec :-) Był śliczny i taki kochany... Niesamowicie pozytywnie mnie ten sen nastroił... choć mój mąż powtarza, ze nam jest obojętne co będzie a on... i tak wie, że będzie córcia ;-)
Trzymajcie sie cieplutko przedweekendowo!
ahh nieźle się rozpisałyście , miałam olbrzymie zaległości.
ogólnie odbieram z forum pozytywne wibracje :) fajnie, że już niektóre wiecie kto siedzi w brzuszku... Nataluś nie wiedziałam, że już w 15 tyg można poznać płeć. To świetna wiadomość. Ciekawe ilu będzie chłopców a ile dziewczynek w czerwcu :)
trzymajcie się zdrowo i kierujące mamuśki niech jutro uważają na śliskie drogi, bo w nocy ma padać marznący deszcz.
ogólnie odbieram z forum pozytywne wibracje :) fajnie, że już niektóre wiecie kto siedzi w brzuszku... Nataluś nie wiedziałam, że już w 15 tyg można poznać płeć. To świetna wiadomość. Ciekawe ilu będzie chłopców a ile dziewczynek w czerwcu :)
trzymajcie się zdrowo i kierujące mamuśki niech jutro uważają na śliskie drogi, bo w nocy ma padać marznący deszcz.
hej dziewczęta, ja pojechałam sobie odwiedzić rodziców i... coś mnie dopadło :( od wczoraj (czwartek) strasznie boli mnie klatka piersiowa, okazuje się że to najprawdopodobniej nerwobóle międzyżebrowe! za cholere nie wiem skąd to przypełzło ale równie cholernie mnie boli...nie moge sie ruszac i wiadomo-leki przeciwbolowe odpadają :( jedynie paracetamol ktory pomaga na pol godz ale wzięlam go tylko raz bo nie chce za duzo. jeszcze chyba wezme na noc bo juz jedną mam nieprzespaną... mam nadzieje ze Ludzio ma sie dobrze i wybaczy mi ten paracetamol :( pozdrawiam Was.
Witajcie:) Tak jak obiecałam wrzucam filmik z usg pomyślałam że ciekawszy niż zdjęcia bo można wszystko zobaczyć dokładnie:)
http://www.youtube.com/watch?v=fppgoIClBxw
Zobaczcie jak w minucie 5;24 I w 9;40 ładnie widać płeć dzidzi:) Pani dr wszystko dokładnie pokazuje:) Jesteśmy na prawdę zadowoleni z tego badania usg. To niesamowite zobaczyć co się kryje w brzuszku:) Aaa i zapomniałam napisać że usg przewiduje mi termin porodu na 15 maj, więc dzidzia jest starsza o 2 tygodnie niż myśleliśmy:)
No i w końcu zaczęłam czuć motylki w brzuszku:) Niesamowite:)
Trzymajcie się Kochane i obyście wszystkie jak najszybciej poczuły bąbelki w brzuszkach:) Buziaki
http://www.youtube.com/watch?v=fppgoIClBxw
Zobaczcie jak w minucie 5;24 I w 9;40 ładnie widać płeć dzidzi:) Pani dr wszystko dokładnie pokazuje:) Jesteśmy na prawdę zadowoleni z tego badania usg. To niesamowite zobaczyć co się kryje w brzuszku:) Aaa i zapomniałam napisać że usg przewiduje mi termin porodu na 15 maj, więc dzidzia jest starsza o 2 tygodnie niż myśleliśmy:)
No i w końcu zaczęłam czuć motylki w brzuszku:) Niesamowite:)
Trzymajcie się Kochane i obyście wszystkie jak najszybciej poczuły bąbelki w brzuszkach:) Buziaki