Widok

DDA???

Towarzyskie Temat dostępny też na forum:
kto zainteresowany ??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
mam wywalone na wasze minusy chyba chcecie żebym wyjawił całą prawde o kawfce ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
~kciuk w górę no to ja jestem tym złym,
bo jakaś frustratka sobie przypomniała o czymś po roku czasu
nawet nie wie co ja wiem ,ale rozsądek mmi mówi żeby o tym nie mówić bo nie bede sie zaniżał do jej żałosnego poziomu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
fatalnie sie rozmowa potoczyla widze.
Kafko, nie odpowiadaj mu na zadne wiadomosci.
Ewidentnie widac, ze oboje nie odpuscicie ze skakaniem sobie do oczu.
Ech...potraficie sie tylko klucic i na forum obrazac...Wstyd, mlodzi ludzie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
obegi haha, napisz co ci napisałem dla jasności a nie oczerniasz mnie nie jestem idealny za ty żałosna
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Już się nie mogę doczekac mogę iść z Toba na policję:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
I naprawdę przestań już mi wysyłać obraźliwe wiadomości. Taki odważny jesteś by mnie wyzywać na pw, a na forum ściemniać aniołka? Naprawdę tak bardzo cię śmieszy pomysł z policją? Ciekawe czy dla nich nękanie również będzie tak samo śmieszne. Serio nie myślałam, że przez twoje prześladowanie będę musiała konto usuwać, teraz możesz sobie już pisać tylko w eter.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak, napisałam na forum, bo mam dość obelg wysyłanych na pw i gróźb. Myślę, że warto ostrzec innych ludzi, bo z tego co wiem to nie jestem ani pierwsza, ani ostatnia. Po samych reakcjach tutaj widać jaką ziejesz agresją, więc nie udawaj białymisu niewiniątka i nie rób ze mnie kata. Ogarnij się chłopaku, albo zgłoszę to na policję.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
@M-a-j-k-a
tradycyjnie nie bylabys soba gdybys nie pospieszyla komus z pomoca ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
no właśnie, dlaczego???? ;-)))
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
@M-a-j-k-a---T-e-r-e-s-a
czemu mnie to nie dziwi ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie jest prawdą, że misiowi chodzi tylko o seks, gdy kogoś poznaje. Nie wnikam w Wasze relacje, bo nie wiem, jakie były i nie mi to oceniać. Jednak my się poznaliśmy, czasem się spotykamy koleżeńsko. Nie ma między nami seksu i jakoś nie odczuwam parcia z jego strony. Normalna koleżeńska relacja.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
Kafka, czemu piszesz takie rzeczy na forum? Zalezy ci zeby zepsuc mu opinie? Trzymaj taka wiedze dla siebie i nie mieszaj innych z blotem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Nadal nie mam ochoty z Tobą gadać bo musiał się obniżyć do Twojego poziomu Tobie chyba nic terapia nie pomogła skoro cofasz się do tego co było rok temu i wywlekasz prywate na forum. Ogarnij się bo nie chce Ciebie obrażać mówiąc co o Tobie myślę itd...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
"nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać ani pisać"- to nie pisz, bo sam sobie przeczysz
Już dawno temu mi dałeś jasno do zrozumienia, że chodzi ci tylko o jedno w relacjach z kobietami, więc nie jest to dla mnie nowiną, że rozmawiać nie chcesz. Nie wiem tylko po co ciągle ściemniasz i piszesz że chcesz poznać ludzi, skoro dla ciebie poznanie to tylko i wyłącznie seks. Nie wiem co cię obraża, napisanie kilku słów prawdy? Może w takim razie powinieneś się zastanowić jaki jest sens chodzenia na terapię.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4
ktocha Super ze sie rozwijasz i dobrze Ci idzie, Mi też idzie co raz lepiej:)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem już sporo po programie DDA. Szczerze? ...Tak pomogło mi to, i to bardzo. Jestem w związku szczęśliwym, rozwijam się, nie jestem już na lekach psycho. Mam ciężkie chwile, owszem. Jednak wygrzebałam się już z szamba autodestrukcji. Lubię życie. Życzę podobnych wniosków.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pani Kafko nie mam zamiaru się z Tobą porównywać, też nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać ani pisać, obrażasz Mnie, nie chce Ciebie obrażać itd daj sobie spokój jeśli Ci sie nie podoba to nie wchodź na mój wątek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kafka, to uzasadnij prosze, dlaczego to nie jest temat na forum?
Przeciez forum to miejsce, gdzie mozna podyskutowac na kazdy temat.
Chodzi ci o to, ze ten watek jest smutny?

Co do zachowania Bialego misia, zgadzam sie, ze jest niepoprawne, natomiast nie powinnas go oceniac, nikogo nie interesuje to, czy jestes bardziej zrownowazona czy nie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4
"Nie chce mi sie z Tobą nawet pisać!!
Nie szukam zrozumienia" To po kiego w ogóle tu piszesz? To była tylko drobna rada od jak widać bardziej zrównoważonej osoby. Powodzenia życzę z takim podejściem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5
Mam gorzkie żale bo taki mam wątek . Nikomu nie każe tutaj pisać. A jak ktoś chce wiedzieć to piszę na prv:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (186 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Punki z Zabianki (18 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

muza na dziś (786 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry