Widok
I naprawdę przestań już mi wysyłać obraźliwe wiadomości. Taki odważny jesteś by mnie wyzywać na pw, a na forum ściemniać aniołka? Naprawdę tak bardzo cię śmieszy pomysł z policją? Ciekawe czy dla nich nękanie również będzie tak samo śmieszne. Serio nie myślałam, że przez twoje prześladowanie będę musiała konto usuwać, teraz możesz sobie już pisać tylko w eter.
Tak, napisałam na forum, bo mam dość obelg wysyłanych na pw i gróźb. Myślę, że warto ostrzec innych ludzi, bo z tego co wiem to nie jestem ani pierwsza, ani ostatnia. Po samych reakcjach tutaj widać jaką ziejesz agresją, więc nie udawaj białymisu niewiniątka i nie rób ze mnie kata. Ogarnij się chłopaku, albo zgłoszę to na policję.
Nie jest prawdą, że misiowi chodzi tylko o seks, gdy kogoś poznaje. Nie wnikam w Wasze relacje, bo nie wiem, jakie były i nie mi to oceniać. Jednak my się poznaliśmy, czasem się spotykamy koleżeńsko. Nie ma między nami seksu i jakoś nie odczuwam parcia z jego strony. Normalna koleżeńska relacja.
Kiedyś traktowałam ludzi dobrze, teraz z wzajemnością....
"nie mam zamiaru z Tobą rozmawiać ani pisać"- to nie pisz, bo sam sobie przeczysz
Już dawno temu mi dałeś jasno do zrozumienia, że chodzi ci tylko o jedno w relacjach z kobietami, więc nie jest to dla mnie nowiną, że rozmawiać nie chcesz. Nie wiem tylko po co ciągle ściemniasz i piszesz że chcesz poznać ludzi, skoro dla ciebie poznanie to tylko i wyłącznie seks. Nie wiem co cię obraża, napisanie kilku słów prawdy? Może w takim razie powinieneś się zastanowić jaki jest sens chodzenia na terapię.
Już dawno temu mi dałeś jasno do zrozumienia, że chodzi ci tylko o jedno w relacjach z kobietami, więc nie jest to dla mnie nowiną, że rozmawiać nie chcesz. Nie wiem tylko po co ciągle ściemniasz i piszesz że chcesz poznać ludzi, skoro dla ciebie poznanie to tylko i wyłącznie seks. Nie wiem co cię obraża, napisanie kilku słów prawdy? Może w takim razie powinieneś się zastanowić jaki jest sens chodzenia na terapię.
Kafka, to uzasadnij prosze, dlaczego to nie jest temat na forum?
Przeciez forum to miejsce, gdzie mozna podyskutowac na kazdy temat.
Chodzi ci o to, ze ten watek jest smutny?
Co do zachowania Bialego misia, zgadzam sie, ze jest niepoprawne, natomiast nie powinnas go oceniac, nikogo nie interesuje to, czy jestes bardziej zrownowazona czy nie.
Przeciez forum to miejsce, gdzie mozna podyskutowac na kazdy temat.
Chodzi ci o to, ze ten watek jest smutny?
Co do zachowania Bialego misia, zgadzam sie, ze jest niepoprawne, natomiast nie powinnas go oceniac, nikogo nie interesuje to, czy jestes bardziej zrownowazona czy nie.