Widok

DZIEWCZYNY DAJCIE JUŻ SPOKÓJ !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dajcie już spokój z wystawianiem na sprzedaż wszystkiego co macie w domu,
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,

i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
popieram.
To nie jarmark.

I że niektóre nie wstydzą się wystawiać takich szmat, to naprawdę się dziwię....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokładnie, jak zużyte to na śmietnik tam gdzie ich miejsce. Jak można wystawiać bluzke przypaloną żelazkiem z dziurą lub stringi?
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Rina skoro wiesz, że ktoś sprzedaje bluzkę z dziurą to jednak wchodzisz na takie wątki tylko po co skoro są ci zbędne??
Jak dla mnie takie wątki typu sprzedam/kupię sa tak samo potrzebne jak inne - jeśli coś mnie nie interesuje to nie czytam i nie wchodzę :)
Myślę, że zaczyna się na forum czepianie o pierdoły.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie czepiamy się o pierdoły tylko o to, że forum służy do wymiany rad, opinii, a nie ciuchów (co innego dziecięce).
Zwłaszcza, że jest w tym celu utworzony specjalny wątek- sprzedam, kupię.
Zrobił się tu totalny bałagan i naprawdę przydałby się jakiś admin, który trzymałby w ryzach to, co niektóre tu wyprawiają.
Już nie wspomnę o robieniu "off topiców" (odejścia od tematu, wątku), czy notoryczne powielanie wątków.
Forum to też "społeczność", do której trzeba się przystosować, a nie robić, co się chce i jak się chce.
Potem właśnie są wątki typu: "zostań dystrybutorem, urodziny malucha w Hummerze, sprzedam Audi".
Dział nazywa się Rodzina i dziecko- to tak dla przypomnienia...

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Osobiście założyłam wątek sprzedaży, który został przypięty przez Admina na pierwszej stronie, niestety jednak mało osób z tego korzysta a szkoda:(
ik, przyznaje bez bicia ze jako pierwsza wystawila ciuchy damskie na sprzedaz, ale nowe i firmowe, po moim watku posypalo sie dziesiatki watkow a otemtyce sprzedam ale wlasne uzywane ciuchy, doszlo do tego stopnia, ze odziez i buty ktore widzialam w tych watkach nie nadawaly sie nawet do pck a co dopiero na sprzedaz, mojego watku juz nie ma, tez mi sie nie podoabl ten lumpeks dlatego napisalam do martszp , podzielam sie opinia, Ona w odzewie zalozyal watek wiosenny i bardzo dobrze, ja juz jestem tam zapisana, co prawda nie mam juz duzo tych ciuchow ale cos sie znajdzie , ceny jakie mialam w moim watku byly niskie , nie chodzilo o zarobek tylko pozbycie sie ciuchow , zostaly mi po sklepie ktory prowadzilam, wiecej nie robie zamowien i proceder sprzedazy zmierza ku koncowi, pozdrawiam
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl
mi to nieprzeszkadza czasem mozna nawet cos ciekawego znalezc. Jesli komus to przeszkadza poprostu niech niewchodzi i tyle. Macie problemy;/
weronikka, widzę, że nie zrozumiałaś tematu tego wątku....
ja zgadzam się z większością dziewczyn, rozumiem ciuszki i akcesoria dziecięce- samej zdarzyło mi się coś zarówno sprzedać jak i kupić, mogę też zrozumieć jakąś fajną biżuterię czy rzeczywiście fajne ciuchy, ale jak napisała, któraś z Was niektóre wystawiają na sprzedaż takie ciuchy, że ja się nadziwić nie mogę, jak można nie mieć odrobiny wstydu i rządać pieniędzy za takie łachy !!!
ja takiego za przeproszeniem g..... bym nawet za darmo nie oddała bo byłoby mi zwyczajnie wstyd...

rozumiem oburzenie ze wystawia sie lachy ktore sa jak wielkie g.....! ale juz widzialam kilka przynajmniej takich wypowiedzi wiec moze konkretnie dziewczyny , poszukajcie takich wlasnie ciuszkow podajcie watek i wskazcie dokladnie co to za wielkie gowno jest wystawiane ! mysle ze nie trudno wam bedzie znalesc , prosze bardzo !
wiec moze dziewczyny nie wezma na wyprzedarz "tych" ciuszkow gownianych , a jak wezma to moze tam tez okazcie sie odwaga i wskazcie " te gowna " sory za slowo ale w poprzednich wypowiedziach to wlasnie miano na mysli
zaczyna się nagonka ...
bo wkurzaja mnie takie wypowiedzi , wiec niech te paniusie wskaza dokladnie o co im chodzi! albo wogole sie nie pojawiaja na wyprzedarzy bo przeciez tam beda wlasnie takie ŁACHY!
Droga Magdo, ja Ci powiem o co mi chodzi.

Sprzedawaj sobie co chcesz. Nawet pantalony po baci Jadzi. Ale Fajnie by było gdyby były ogłoszenia sprzedaży wpisane w jeden wątek. Agusia stworzyła specjalnie dla Was i jest przyklejony na pierwszej stronie. Skoro są chętniu do zakupów, to nie będą mieć problemu by i tam zajrzeć. Jest też dział ogłoszeń, który bardzo polecam.

Zajrzyjcie na weselnik. Tam jakoś dziewczyny potrafiły się dostosować i swoje ogłoszenia wklejają w swój wątek. I nie mają z tym problemu.

Ja wiem, że większość ludzi potrafi robić tylko na przekór i na złość. Bo po co pójść na kompromis prawda?? To takie cięzkie jest...
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
proponuje aby osoby, ktorym watki sprzedam itp nie podobaja sie korzystaly z opcji "zglos do moderacji".
Mysle ze admin po lawinie takich "zgloszen" bedzie interweniowal.

temat "mam juz dosc ogloszen na forum" byl juz omawiany kilka razy i jak dotychczas nie wymyslono sposobu ktory pogodzil by obie strony, zarowno zainteresowanych jak i poirytowanych.

moze juz czas wymyslec skuteczna metoda pogodzenia wszytskich.

Moje stanowisko w tej kwestii - mnie wszelkie ogloszenia podobaja sie, ale w watku z pierwszej strony z "pinezka" i uwazam ze tam powinny byc. Mozna go ewentualnie podzielic na - dla dziecka, dla mamy.

Tinker Bell wiem o co mi chodzi
ale ty pewnie nie do konca o co chodzi mi
otoz o wskazanie - wskazanie ! tych gownianych rzeczy ktore niby sa wystawiane tutaj - o jak juz napisalam pewnie nie bedzie problem znalesc te ciuszki wsrod tych wszystkich tematow ciuchowych wiec niech owe panie wykaza sie jeszcze wieksza odwaga i konkretnie pokaza te gowniane szmaty ktore jak tez juz wspomnialam beda pewnie na wypzredarzy
Magdo, ale ja w moich postach nie dzieliłam produktów na nowe, używane czy jakie tam. Zwyczajnie je omijam. Ale bywały dni, że aby poczytać coś między wierszami, to graniczyło z cudem.

Nie interesuje mnie to co się sprzedaje. Na prawdę. Powtarzam, że jeśli są kupc to super. Ale naprawdę nie trzeba się puszyć i zapierać nogami. Można swój wątek prznieść do jednego działu.

Jakbyś postrzegała to forum gdyby dziewczyny z wątków o staraczkach każda zakładał post hej pani xx jak dziś Twoja @??
Kolejny wątek - ja mam dziś dziwne bóle w podbrzuszu....
i kolejny i kolejny......

Rozumiesz?
nie jestem tepa rozumiem
jednakze tutaja troche pewne osoby przegiely i tylko o to mi chodzi , nie o zakladanie stu watkow z ubraniami, ale o nazwanie pewnych spraw tak czy inaczej rozumiesz??
Ale ten wątek nie jest o tym kto i jak co nazywa, tylko gdzie i jakie ogłoszenia mogłyby być umieszczane.

no chyba jednak jest i o tym i o tamtym skoro ktos nazywa to co dziewczyny wystawiaja g...em

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry