Widok

DZIEWCZYNY DAJCIE JUŻ SPOKÓJ !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dajcie już spokój z wystawianiem na sprzedaż wszystkiego co macie w domu,
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,

i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgdzam sie z dziewczynami troche za duzi tych watkow sprzedam...
Rozumiem dla dzieciaczka ale niektore rzeczy ponizej krytycznej.Dla niedowiarkow,ktore pisze ze szmat itd tu nie ma!!!!Jedna dziewczyna oglaszala ze buty odda ze paczke chusteczek pampers fakt koszt moze i z 6-7zl,ale cos takiego.....na smietnik z tym i tyle
Oto te buty żal............
image
ja tez uwazam ze przesada jest wystawianie polowy swojej szafy czy to ciuchy uzywane czy nowe...dla mnie roznicy nie ma. jak zakaz dla wszystkich to dla wszystkich i koniec kropka. "dzieki" temu watkowi odechcialo mi sie przyjsc na to spotkanie do edwarda, wole pojsc na spacer z dzieckiem a ciuchy wystawie na "szafie"
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te buty mnie rozbroiły :) hahaha
np. te ciuchy
http://forum.trojmiasto.pl/sporo-fajnych-ciuszkow-roz-36-38-taniutko-sprzedam-t150769,1,16.html?hl=sprzedam#hl
ewcia rozumiem ze w Edwardzie cie nie bedzie !

jolga rozumiem ze do lumpkow tez nie chodzisz!

moze wysmiewanie sie z innych przynosi niektorym wielka satysfakcje a moze troche szacunku dla drugiej osoby by sie znalazlo??? wiele osob tu sie nasmiewa ze wystwwiane sa szmaty i wielkie g....a podejrzewam ze na allegro np ciuchy takiej samej kategorii sa wystawiane co?
nie widze nic zlego w tych butach , maja dziury? sa w plamach? jakies stare ? a moze komus sie podobaja? moze ktos nie ma kasy zeby sobie kupic nowe drogie buty ? a moze ktos moze chodzic tylko w takich wlasnie butach??? co???? takie odwazne???
jolga moze pokaz co ty masz w swojej szafie ???!!! jestescie zenujace ! mam nadzieje ze zadnej z was nie bedzie na wyprzedarzy ! bo po co macie spotkac tam takieeee butki haha co?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
ale jak widac podobaly sie ciuszki skoro byly na nie chetne!
moze wystawicie swoje szafy i zobaczymy co macie? pewnie jakies zjawiska ktorych wiekszosc z nas nie nosci ,a moze odwrotnie ?! odpusccie sobie co? i wiecie co? chyba czegos wam brakuje w zyciu bo osoby szczesliwe i spelbnione tak sie nie zachowuja....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
cytuję "wiele osob tu sie nasmiewa ze wystwwiane sa szmaty i wielkie g....a podejrzewam ze na allegro np ciuchy takiej samej kategorii sa wystawiane co?"
no właśnie to na allegro z nimi !

magdo cały czas nie rozumiesz, że to forum nie jest portalem ogłoszeniowym,
a jeżeli uważam, że ktoś wystawia na sprzedaż łachy, to mam do tego prawo, ponieważ to forum powstało do wymiany opinii a taka właśnie jest moja,
i przede wszystkim ktoś kto wystawia ciuchy na sprzedaż w miejscu do tego nie przeznaczonym nie szanuje mnie, więc teoretycznie mnie wzajemność nie obowiązuje
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
:) niektore z nich są w stylu w jakim ubierałam się na dyskoteki z podstawówki :) ach, sentymenty :)

brakuje dresów takich świecących :)
magda ty chyba mnie zle zrozumialas...gdzie widzisz w mojej wypowiedzi jakies zarzuty do kogokolwiek???
napisalam ze nie przyjde na takie spotkanie bo nie mam juz ochoty i tyle.
nie zycze sobie takich tekstow wobec mojej osoby bo ja ciebie nie obrazilam w zaden sposob...a w lumpkach tez sie ubieram skoro oto pytasz;P
milego wieczoru
No i awantura :-(((((((((((((( A myślałam, że spotkanie wyprzedażowe, coś polepszy, pogodzi strony :-(
no i mi sie odechcialo przyjsc do edwarda napewno nie dlatego ze dziewczyny tu nazywaja ciuchy jak im sie podoba;P
poprostu jakos nie czuje tego spotkania, choc pewnie moze byc milo;)
no wlasnie marta nie pogodzi ;)) i pomyslec ze takie awantury o ciuchy;PPP
Marsztap, ja uważam, że to spotkanie to genialny pomysł. I oby było takich więcej. Może następne w Gdyni;) Wtedy sama się na nim pojawię.

I wg mnie nie ma awantury. Magda niepotrzebnie się emocjonule...

Nie ma ochoty zrozumieć tego o co prosimy. Patrz - początek wątku. Już nie mówię o dyskusji która wynikła później.

Ale jak to mawiał mój ex;) " NIC NA SIŁĘ, WSZYSTKO MŁOTKIEM...":D
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Tinker Bell- dzięki za pocieszenie :-), ale inne dziewczyny mogą nie przyjść ze swoimi ciuszkami, biżuterią itp, bo będą się bać potem obsmarowania na forum. Z drugiej strony, nic na siłę :-)
eee tam marta jak ktos chce to przyjdzie i tyle;) ja tym razem odpadam ale moze nastepnym nabiore wiekszej ochoty;)
To że magda nie chce przyjść to jej sprawa, nie wiem dlaczego tak się wkurzyła.

Wiem, za to, że wiele babeczek z tego forum, ma dość po kolei w głowie by później takich głupstw nie robić. W końcu jesteśmy dorosłe. Anonimowi zawsze łatwiej przychodzi pisanie dziwnych komentarzy.

Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
po co ma ktos przychodzic skoro jedna np wkleila watek jednej forumki z przykladem jakie to g...wystawia na forum ! dzieki za takie spotkanie
no to moje te gów... :)

zupełnie sobie sprawy nie zdawałam z tego, że taki wątek będzie kogoś przyprawiał o złość, przepraszam w takim razie, serio mówię.

no i daję już spokój, bo się nie lubię narażać...
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Nie rozumiem, dlaczego zaczęłyście się na siebie obrażać.
Nie potraficie dyskutować?
Forum ma służyć miłemu spędzeniu czasu, wymianie zdań, opini.
Spierać się można z opinią, poglądem, ale nie człowiekiem!
I jestem pewna, że wrzucając zdjęcie tych butów dziewczyna chciała pokazać, że są jakieś normy dobrego wychowania, czy tonu.
Kurcze, Magda, spójrz prawdzie w oczy- sama kupiłabyś takie buty, albo tę wcześniej wspomnianą bluzkę z dziurą po żelazku?
I zgodzę się też z inną przedmówczynią, że chyba ktoś mnie traktuje niepoważnie, sądząc, że zaopatrzę się w ubrania, które pamiętają czasy dresów ortalionowych.
Myślę, że większość z nas chodzi po lumpkach, aby znaleźć jakiś rarytasik, a że jest on ukryty wśród szmat (bo inaczej nie da się tego nazwać) to już inna sprawa.
Sęk całej "awantury" to tylko i wyłącznie to, że tworzone są coraz to nowe wątki odnośnie sprzedaży.
A wyprzedaż w Edwardzie- spoko, każdy może iść. Nie chcesz, nie musisz... piszesz o tym już też w kolejnym wątku, rozumiem, że mamy Cię prosić, abyś jednak przyszła?!
I sorry, ale powiem to głośno- jeśli wystawisz się ze starymi, zużytymi ubraniami, to choćbyś tego chciała, czy nie- uznają Cię za niepoważną. I tyle.

i tak na marginesie- "odechciało", a nie "odniechciało".

I myślę, że za bardzo emocjonalnie podeszłaś do wątku, przecież to naprawdę tylko ubrania, i kwestia ogłoszeń, a nie tego, czy Cię lubimy i chcemy.
Pozdrawiam (szczerze).
Tris czytaj moze troche uwazniej co?....
Ewcia wyraznie napisala ze z takimi butami na smietniki!!
a Surin wkleila watek adarechoty z przykladem szmat jakie to sie wystawia .....tylko ze akurat ciuszki byly bardzo fajnie i pewnie sie podobaly skoro zeszly !! a podobnych ciuchow tutaj bylo sporo z ktorymi dziewczyny pewnie mialy lub moze nadal beda sie chcialy pokazac w Edwardzie -

A mnie naprawde o nic nie chodzi , to co mam moge wystawic gdzie indziej i mam gdzies czy ktos mnie lubi bo nikt nic o mnie nie wie zreszta to nie ma nic do rzeczy ale moze zrozumiesz o co mi chodzi ?! albo i nie ....Adarechota wystawila swoje rzeczy jak i wiele innych dziewczyn ale akurat jej ciuszki zostaly wysmiane ! troche przykre nie??? moze niektore osoby co nieco zrozumieja

a odnosnie gramatyki....moze wez do poprawki cos innego niz czepianie sie przejezyczen

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry