Widok

DZIEWCZYNY DAJCIE JUŻ SPOKÓJ !!

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny dajcie już spokój z wystawianiem na sprzedaż wszystkiego co macie w domu,
to się robi już męczące, ciuszki dziecięce i zabawki jestem w stanie jeszcze strawić, ale ciuchy, buty, torebki i gacie to już lekka przesada,
miejcie szacunek dla ludzi którzy tu wchodzą po poradę i wymianę opinii a nie po zakupy do lumpeksu !
to nie jest allegro ani gratka ani żaden inny serwis ogłoszeniowy,

i od razu zaznaczam że mam w nosie Wasze negatywne opinie na temat mojego postu, to co się porobiło jest już nie do zniesienia i muszę czynnie zaprotestować :)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjka szczerze ci powiem ze sama bylam zainteresowana twoimi bucikami - pewnie bede wysmiana ale mam to gdzies....- poniewaz mam problem ze stopami i w zasadzie musza z koniecznosci nosic wlasnie takiego typu buty!

domyslam sie jak ci jest przykro ale pomysl sobie ze osoby ktore w taki sposob zareagowaly krytyka reprezentuja poziom o ktorym nie bede wspominac...

tez mialam ochote na spotkanie w Edwardzie ale po powyzszych ....zrezygnowalam , tak jak juz napisalas nie chce zeby ktos pozniej nasmiewal sie ze przynioslam wielkie g.....

nie psujmy sobie dnia bo zapowiada sie naprawde pieknie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ojjka nie przejmuj się :) jednemu nie podoba się to a innemu tamto, i to jest normalne bo każdy ma inny gust, a Ty uśmiechnij się i przyjdź do Edwarda, bo z pewnością znajdą się chętni na ciuszki po córci,
dyskusji na temat gustów było już wiele, a nie temu miał służyć ten wątek,

i wątek nie jest taki całkiem zły, bywały już gorsze :) szczególnie na weselniku, tam to się czasem działo ;)
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
Wózki jak najbardziej i rzeczy dziecięce, ale sama przyznaj, że stare znoszone buty czy gacie, bluzki poprzepalane żelazkiem z dziurą to już przesada!!!!
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Spoko :-)))

Słuchajcie właśnie zgłosiłam swój wątek z nieszczęsnymi butami do moderacji (kolejny raz :-)))))

Może tym razem Admin weźmie się do roboty :-))))
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Rina-gdzie Ty widzialas te łachy z dziurami itp?
to ja chyba slepa jestem;)
już podaję linka
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Rina nie mnie oceniać czy buty sa oki czy nie - jeśli chce ktyoś kupić to super - ocenia ten kto kupuje a nie osoba która ma ochote dowalić i krytykować.
http://forum.trojmiasto.pl/Wiosenne-porzadki-w-szafie-dla-niej-i-dla-niego-t152351,1,16.html?hl=od żelazka#hl
A ja bym nie chciała by każdy kto tu udzielił się przeciwko zbyt dużej ilości sprzedaży na forum był traktowany jako wróg publiczny nr 1.

Bo mnie nie interesuje co tu sprzedajecie.

Po prostu było tego za dużo, aż nie chciało się tu wchodzić, bo z forum rodzina zrobiło się forum ogłoszenia.

I chciałabym byśmy się tego trzymali, a nie tego co kto wystawia i co kto kupuje. Bo to już zwyczajnie może komuś sprawiać przykrość.

Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Wiecie co, najbardziej wkurzona to ja jestem. Chodzę, załatwiam miejsce na spotkanie, organizuję stoły, czas, myślę o wieszakach, lustrach, przebieralniach. Wyszukuję dziewczyny na forum, które zajmują się rękodzielnictwem, zapraszam jak najwięcej osób i co?.... Kolejne forumki się obrażają i bojkotują Edwarda.
Ja to robię za free- bo ja nic nie będę miała z tego spotkania oprócz satysfakcji i jak tak dalj pójdzie to nawet tego :-(

Jast fajne powiedzenie:" Jak masz miękkie serce, to tyłek musisz mieć twardy"- kiedy ja się tego nauczę ?
przykrosc to juz sprawilo
Marta, jestem pewna, że Twój pomysł jest świetny i wypali. Może po prostu lepiej, że pewnych osób nie będzie. Atmosfera będzie czystsza;)

Trzymam kciuki,
ja bym chętnie przyszła, juz nie mam czego ukrywać skoro tu się wystawiłam, to i tam nie strasznie :)) tylko kurcze, akurat syncio ma chrzest :)
"Nikt tak nie docenia geniuszu zawartego w twoich słowach jak twój pies."
Christopher Morley
Wątki dotyczące sprzedaży (o ile są to prywatne osoby) nie łamią regulaminu forum. Dopiero podbijanie ich i zakładanie parę razy takich samych tematów powoduje, że będą one blokowane.

Kiedy zgłasza mi Pani temat (np. wymieniane już tutaj sławne buty) dotyczący sprzedaży, nie zostanie on zablokowany bo nie mamy do tego podstaw. Jeśli jest to natomiast Pani temat i chce go Pani zablokować ponieważ jest już nieaktualny (lub z jakiegoś innego powodu), proszę napisać maila na adres forum@trojmiasto.pl z linkiem do tematu i prośbą o zablokowanie.
martaszp bo tak to właśnie jest, chcesz dobrze, a potem dostajesz w dupę... ja przeżyłam coś podobnego gdy tu na forum organizowałam akcję pomocową dla jednej z naszych forumek, wiele osób potem (zaznaczam anonimowo) pisało do mnie na gg i maila obrzucając mnie błotem, zresztą tutaj też pisały anonimy "swoje mądrości"....

także nie przejmuj się, bo brawa za inicjatywę, mnie siostra też namawiała na przyjazd na to spotkanie argumentując, że mogłabym swoje zaproszenia i kartki przywieźć, ale stwierdziłam, że pewnie będzie małe zainteresowanie bo to głównie o ciuszki chodzi, ale może się skuszę, a do kiedy trzeba ci potwierdzić?
a i jeszcze jedno: też uważam, że ogłoszeń jest za dużo, ale nigdy nie napisałabym, że ktoś sprzedaje jakieś gó.... bo po prostu liczę się z uczuciami innych, apatrząc na to z drugiej strony to dobrze żeby znać jakieś granice tego co chcemy sprzedać :) naprawdę dziewczyny więcej szacunku dla innych i od razu bedzie milej :)
marsztp-jakos mnie nie zdziwilo,ze tak wyszlo to Wasze spotkanie ciuszkowe jak wyszlo.
nie ma sie co starac,szkoda zachodu.teraz przynajmniej wiesz,ze czasem nie warto:P
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Justi30 ale dlaczego tak pesymistycznie???

Jeśli nikt nie będzie do niczego zachęcał, nikt nie będzie wychodził nigdy z inicjatywą to później będą narzekania że nikt nic nie zrobił w tym kierunku.
A ja z miła chęcią przyjdę na dobrą kawkę, odetchne od dzieciaczków swoich, może coś przy okazji wpadnie w oko, może sama coś sprzedam, a jak nie, to wiekiego żalu nie będę miała. Jeśli ktoś nie zna umiaru i przyniesie jakieś "łachy" trudno, nie muszę ich przecież kupować ani przez dwie godziny studiować wyglądu i się żalić jak można było coś takiego przynieść. Chciałabym się przekonać jak to wyjdzie wszystko z wyprzedażą, w sumie to chyba taka 1 akcja, fajnie gdyby się udala, a jak nie to trudno. Zresztą dziewczyny, jeszcze ponad tydzień, wszystko każdej moze się parę razy pozmieniac lącznie z punktem widzenia ;). No i brawa dla inicjatorki :). Narzekać łatwiej niż coś samemu zorganizować, widać to wyraźnie po komentarzach...
Marsztap, fajnie by było jeszcze w Gdyni coś takiego zorganizować:D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry