Widok

Do Wojtek

Focha Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Wydajesz się być osobą otwartą i odważną a jednak kolejny raz "biuro detektywistyczne tego forum" odkryło że ściemniasz. Co powoduje że nie potrafisz napisać kim naprawdę jesteś? Może masz rozdwojenie jaźni? A może jesteś znudzoną starą panną która chce się podbudować? Cokolwiek Tobą kieruje jest co najmniej dziwne.

Przytoczę tu wypowiedź forumki:

Ktoś tu bardzo ściemnia...

cyt.wypowiedż Ary:
Ja tam w ciąży wolałam dmuchać na chłodne i nie piłam żadnego alkoholu, jak również napojów typu pepsi oraz również innych gówien gazowanych a także kawy.

A Ara to niby zona Wojtusia,a Wojtus podobno dzieci nie ma i nie jest na to gotowy :D

http://forum.trojmiasto.pl/Do-zon-marynarzy-sa-tu-takie-t250672,1,130.html

To co będziesz miał/a odwagę czy znikniesz i pojawisz się pod innym nickiem? :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
zapewne już nie będzie taki odważny :P
image image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nascimento myślę że moja żona i jej ciąża to nie jest temat który chciałbym poruszyć na tym forum. Dodam tylko, że jak braliśmy ślub to żona miała 2 letnią córcię, którą obecnie kocham jak swoją własną i czuję się w pełni jej tatą, dlatego nie mam ciśnienia na kolejne dziecko. Pozdrawiam wszystkich detektywów, trochę przykre to co napisałaś, ale ok.
wiedziałam, że taka może być odpowiedź
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to ciągnąc temat dlaczego piszesz że żona jest "sama jak palec", "sama i nieszczęśliwa" skoro ma dziecko. To taka znowu sama nie jest.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daria_982 i co, lepiej jest Ci teraz z tym? Ech nie chce mi się już wchodzić na to forum, miałem nadzieję że babki to jednak mądrzejszy naród, a Wy jak zwykle knujecie i szukacie taniej sensacji. Przykre to i nie zamierzam więcej pisać na forum o swoim życiu osobistym, bo to nie czas i miejsce na to. Pozdrawiam Was wszystkie i dzięki za wspólne pośmianie się w wątku o Hexusi. Pozdrawiam i spadam;D
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Daria_982 sama wierzysz w to co piszesz czy tylko udajesz? Myślisz że samej kobiecie z dzieckiem jest łatwo podczas gdy mąż jest kilka miesięcy poza domem? Sama sobie odpowiedz na to pytanie, a mi nie zawracaj głowy takimi głupotami, bo nie mam zamiaru się przed Wami tłumaczyć.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzisz Wojtek mnie nie znasz a też osądziłęś że szuakam taniej sensacji a wierz mi że taką osobą nie jestem. Nikt nie chce Cię urazić, tylko trochę nie fair bo wiele dziewczyn myślę że jakieś 90% tutaj właśnie chce się wygadać, pisze o sobie i swoim życiu-czasami drobne szczegóły a czasami ważniejsze sprawy dotyczące ich życia, są w tym szczere i liczą też na szczerość innych. Ty zacząłeś się udzielać i te osoby które Cię "poznały" widać że Cię polubiły-stąd pytanie kim naprawdę jesteś. Czy to Cię uraziło?
Aaa jeszcze jedno nie chcę byś wywlekał na forum swoje prywatne sprawy...to Twoje życie i nie mam zamiaru wchodzić w nie z butami :) przytoczyłam watek znaleziony przez forumkę co Cię w tym zabolało...nie wiem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nascimento trochę przykro mi się zrobiło, bo nie czułem się jeszcze na tyle mocno na tym forum, żeby pisać o swojej żonie i córce, która nie jest moim biologicznym dzieckiem, a zostałem postawiony w podbramkowej sytuacji i trochę żałuję, że w ogóle o tym napisałem, mogłem olać ten post i więcej tu nie zaglądać. Ech, uciekam pograć na konsoli, bo jakoś humor na dziś już mam zrypany :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
dodam, że ja wszedłem na to forum po to, żeby z Wami pożartować i fajnie się bawić, a nie z zamiarem zwierzania się ze swojego życia osobistego. Ale widocznie z kobietami się tak nie da, bo intrygi za naszymi plecami to niestety Wasze drugie imię :( Pozdrawiam i uciekam, ciao!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy uważasz że ja knuję coś za Twoimi plecami? Nic nie knuję za plecami innych. Widać to chyba po tytule wątku. Aj strzeliłes focha jak baba a ja chciałam tylko wiedzieć kim naprawdę jesteś. Popsuł ci się humor? możemy to zaraz naprawić, skoro już wiadomo że jesteś Wojtkiem. W resztę nie wnikam, czy zadałam jakieś pytanie które mogło Cię urazić? Czy wywlokłam jakies Twoje prywatne sprawy na forum? Nie wydaje mi się. Więc nie fochuj i wracaj :)
Mamo Szymona i Bartka Ty lepiej się za ta laskę weź i daj sobie spokój z forum...

Proste pytanie kim jesteś...a tak zabolało?
No to ja ci też dołożę swoje :P

Szczerze mówiąc myślałam, że jesteś weekendowym trollem, który wszedł się trochę powygłupiać, bo nie ma co w weekend ze sobą zrobić.

Na marginesie "jeśli wszedłeś między wrony......" :P
image
No nie i mój mąż polubi to forum jak się dowie co tu każą robić :)))
image
mamo szymusia i bartusia i kogo tam jeszcze
daruj sobie te teksty

GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI
No i nie można, no nie można szczerze i wprost o nic zapytać bo zaraz foch i znajdą się zwolennicy obłudy widać to po wypowiedzi-dość płytkiej Mamy Szymona i Bartka...
Wojtek nie miałam zamiaru Cie obrażać ani Ci dokładać, ale skoro już o swoim prywatnym życiu piszesz, chcesz rady, a w kazdym wątku piszesz co innego tak, że rozbieżności widać na pierwszy rzut oka to nie dziw sie, że poczułyśmy sie oszukane. Nie ładnie tak sie bawić cudzym kosztem. Suma sumarum i tak nie wiadomo jak to z Tobą jest.
z resztą sam chyba zaczałeś sie gubić we własnych "zeznaniach" i teraz nie wiesz jak wybrnąć to najlepiej nas zaatakować, nawyzywać i zniknąć
No własnie nie tylko mnie interesowało kim naprawdę jest Wojtek... :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Tabletki do zmywarki. (71 odpowiedzi)

Własnie zamontowali mi w kuchni zmywareczke,chce kupic tabletki do mycia ale jest tak duzy...

Kuchnia (41 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

Przeprowadzka- jaka firma? (48 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

do góry