Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Agnieszka - ocena piękne miejsce, cudo praliny
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 18 września 2025

Wspaniałe miejsce, ale obsługa... wątek zamknięty W dniu wczorajszym postanowiłem wraz z moją dziewczyną odwiedzić to miejsce....
~Karol
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 września 2015

Mieszane uczucia wątek zamknięty Byliśmy w lokalu 2 razy i chyba kolejnej szansy Młynowi w najbliższym czasie...
~Sir Roger
-

dodano: 30 sierpnia 2015

Przywoicie wątek zamknięty Idea lokalu fajna, lokalizacja wspaniała. W ogródku niezwykle przyjemnie,...
~Clio
-

dodano: 23 lipca 2015

Słabo, nie polecam. wątek zamknięty Witam. Chciałabym się podzielić opinią na temat Czekoladowego Młyna. Poza...
~Aneta
-

dodano: 1 lipca 2015

Są lepsze kawiarnie... wątek zamknięty Niestety, ale maja najgorsza czekolade jaka pilem gdziekolwiek z zona... A...
~han90
1

dodano: 28 maja 2015

Noc restauracji i kulinarnej rozkoszy wątek zamknięty Zaoferowano nam menu degustacyjne. Na początek suszona kaczka podana na...
~Monika
-

dodano: 31 maja 2015

POLECAM !!! wątek zamknięty Czekolada wyśmienita, dla mnie najlepsza ! Wystój jest naprawdę warty...
~Ba Bi
-

dodano: 28 kwietnia 2015

Nieudany wieczór we dwoje wątek zamknięty Byłem tu z żoną. Długo czekaliśmy na rachunek. Ceny bardzo, bardzo zawyżone w...
~Andrzej
-

dodano: 21 kwietnia 2015

Cudownie! wątek zamknięty Niesamowity klimat, atmosfera, wystrój! Przemiła obsługa, zawsze uśmiechnięta...
~Katarzyna
2

dodano: 4 lutego 2015

No no no!!! wątek zamknięty To jest to! W pięknym miejscu, piękne wnętrze, piękny smak. Kupuję w...
~Róża
-

dodano: 3 marca 2015

Przesympatyczne miejsce wątek zamknięty Miejsce z duszą, cudowny klimat i zapach. Wystrój przytulny i spójny, cechuje...
~enemi
-

dodano: 2 marca 2015

totalnie zrażona wątek zamknięty ceny zbyt wygórowane ale to mozna przezyć ale najgorszy jest fakt, że...
~Jula
-

dodano: 15 lutego 2015

Ach te ceny.. wątek zamknięty Czekoladowy Młyn odwiedziliśmy w Walentynki. Zdecydowanie przyjemnie...
~ami
-

dodano: 14 lutego 2015

splajtują wątek zamknięty jesli podejście do potencjalnego goscia najwazniejszych osób w tym przybytku...
~iwona
-

dodano: 13 lutego 2015

Ciekawe miejsce wątek zamknięty Samo położenie piękne . Centrum Gdańska , wystrój bardzo ładny , czyściutko ,...
~mika
-

dodano: 9 lutego 2015

Polecam wątek zamknięty Byłam tam już trzy razy i powiem szczerze, że zawsze wychodziłam z uśmiechem...
~Koralina
-

dodano: 8 lutego 2015

Mile spędzony wieczór wątek zamknięty Byłam tam już trzy razy i powiem szczerze, że zawsze wychodziłam z uśmiechem...
~Koralina
-

dodano: 8 lutego 2015

Duże oczekiwania jeszcze większy zawód. wątek zamknięty Miejsce urządzone gustownie choć moim zdaniem wystrój nie odpowiada rodzajowi...
~Marcin
1

dodano: 25 stycznia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry