Widok

Dziewczyny, ile ważycie w ciąży ?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
ja jestem w szoku, u mnie 9,5 tc a przybylo mi 4 kg, co bedzie dalej brrrr
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja to samo- jestem ważna tylko u gina
Ja przytyłam 18 kg w ciąży bliźniaczej, 2 tygodnie po porodzie miałam 2 kg do wagi sprzed ciąży, teraz po prawie 5 miesiącach niestety mam 10 na plusie do wagi sprzed porodu...........:/
Karmię naturalnie....
ja w ciąży przytyłam 12 kg i bardzo szybko wróciłam do swojej wagi, ale wszelkie granice przekroczyła moja szwagierka, która w ciąży bliźniaczej przytyła jakieś 10 kg ! :)
przy czym dzieci wcale nie małe
JA WAŻYŁAM 13 KG WIĘCEJ,RODZILAM 2 TYGODNIE TEMU I MAM 10 KG MNIEJ.,CZYLI 3 KG DO ZGUBIENIA :)
Ja w ciąży przytyłam łacznie 22kg:) Przd ciążą ważyłam 50,w ciąży w dniu prodou 72kg:) a dzisiaj 56,5 kg:) (mój synek ma 10 miesięcy)
Jestem zadowolona,bo zawsze byłam za chuda;D
Ja w I ciąży - 15 kg, w II ciąży - 13 kg, po każdej ciąży zostało mi po 4 kg, łącznie 8:-( Jestem 1,5 m-ca po drugim porodzie i walczę z ciałkiem:-)
24 tc i na + 8 kg no ale moze nie bedzie tak zle
u mnie do tej pory +6 kg, zostało mi 6 tygodni jeszcze
Dziś się ważyłam i mam 10kg na plusie.Zostało mi 5 tygodni do końca.Mam nadzieję że więcej niż 15kg nie przytyję.Niestety od kilku tyg.mam wilczy apetyt,szczególnie na słodycze.Na szczęście poszło mi głównie w brzuszek i trochę w uda.Jeśli chodzi o rozstępy to nic na razie nie mam.Zaczęłam 35tyg.ciąży.
w ciąży przytyłam ok. 9 kg. teraz jestem 10 m-cy po porodzie i ważę 7 kg mniej niż przed zajściem w ciążę. Ale to pewnie temu, że cały czas karmię piersią
Ja przytyłam 14 kg, zrzuciłam wszystko w 2 tygodnie, a teraz waże 3 kg mniej niż przed ciążą i cały czas lece w dół (pewnie przez to ze karmie piersią)
ja w 28tc miałam 6kg na plusie,ale u mnie to i tak duzo bo walcze z nadprogramowymi kg teraz mam nadzieje ze wiecej niz 1+ nie bedzie :P
ja całe szczęście mam "tylko" dwa rozstępy-zrobiły mi sie na koniec ciąży... a żarłam w ciąży wszystko i dużo...
pamiętam jak denerwował mnie ten wątek jak byłam w ciąży - "przytyłam 2 kg przez całą ciążę z bliźniakami" :)))) a ja tyłam i tyłam....:)) w końcu przytyłam 20 kg, ale już dawno wszystko zrzuciłam, a moim zdaniem nie ważne ile się przytyło, tylko trzeba dbać o to żeby nie zrobiły się rozstępy - bo schudnąć zawsze można:)
ja przytyłam przez całą ciążę 8kg, a teraz ważę 8kg mniej niż przed ciążą :D
a ja jestem dzien po terminie a przytylam 15.5 kg
30 tydzień i 7 kilo na plusie. Kiedys sie martwilam ze to za malo ale lekarz powiedzial ze akurat.
Jestem w 26 tygodniu i 4,5 kg na plusie. Pozwalalam sobie na wszystko o kazdej porze dnia. Dzidzia waży 900g.
Spodziewalam sie ze przytyje w ciąży ponad 20 kg jak wszystkie kobitki w mojej rodzinie. Mam nadzieje ze waga bedzie powoli rosła do konca ciąży tak jak teraz.
Pozdrowionka
ja w ciązy przytyłam 29 kg!!! Z czego dziecko wazyło 2,800 :) teraz już ponad rok ja mam 3 kg ponad wage sprzed ciązy
ja pod koniec ciazy (34tydz cc) wazylam 55kg

teraz m-ac po porodzie 49.

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Laserowa korekta wady wzroku (58 odpowiedzi)

czy któraś z was bądz waszych bliskich miała tez zabieg? bardzo proszę o waszą opinie i ew,...

biznes - jaki ?? (22 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry