Widok

FUUJ

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
FUUJ JAKIE GRUBE DZIEWUCHY CHODZĄ PO ULICACH. TLUSTE BRZUCHY NA WIERZCHU, TLUSTE DUPY, WEZCIE SIE ZA SIEBIE!! NA SZCZESCIE MOJA MA 170 CM I WAZY 43 KG. ZABRANIAM JEJE PRZYTYC ANI GRAMA.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no właśnie o to chodzi!
Obojętnie jaki rozmiar, najważniejsze to dbać o siebie i ubierać odpowiednio.
Nie strasząc nikogo wylewającym się tłuszczykiem, nawet jeżeli się go bardzo bardzo kocha!

no to fakt, one sa za bardzo umięśnione, co nie znaczy, że dbanie o siebie i niedopuszczanie do zarastania cellulitem jest złe ...

ale ok, nie bede sie spierać ... jak sie komuś bardziej podoba tłuszcz niż gładnie ciało .... nie wnikam i kończę tę polemikę, bo się zaraz wszystkie na mnie rzucicie z pazurami ... że śmiem uważać, że szczupła jest ładne

I gnacikiem :)

Właśnie chodzi o tę delikatną różnicę... Jakaś nowa choroba oczu - wszystkich kłują tylko te dodatkowe kilogramy... Może niech Monica Bellucci i Nigella Lawson się zaczną odchudzać?
Agatha ja własnie tego nie rozumiem
jak jakis czas temu pokazywałam mojemu M babki i mowiłam ze to niesprawiedliwe ze one takie chude a ja grubas jestem to on zawsze mówił ze niechciałby miec szkieltora bo po pierwsze wyglada jak strach na wróble a po drugie to nie ma sie do czego przytulic

Ładne jest ładne :) A szczupłe jest szczupłe:) Przy odrobinie szczęścia szczupłe jest ładne, ale nie zawsze... Ale dla Ciebie to równanie...
i gnacikiem :)
Oczywiście!

oj Agatha Nigella Lawson sie odchudza ma diete dwu tygodniowa sledze na bierzaco jej poczynania w kuchni i opowiadala kiedys jak wyglad jej dieta :)
Agatha napisał(a):

> Ładne jest ładne :) A szczupłe jest szczupłe:)

.... a grube jest grube zapomniałas dodać .....

ale nic to, nie mój cyrk

Agatha napisał(a):

> Może
> niech Monica Bellucci i Nigella Lawson się zaczną odchudzać?

no tego by brakowało :) i J.Lo na dokładkę,

one właśnie sa przykładem na to, że nie trzeba być chudą, by być atrakcyjną ...

To Nigella jest moją jeszcze większą idolką :) Odchudza się, a jest okraglutka :) I ma rewelacyjną bieliznę - perfekcyjnie dobrane biustonosze i jakieś pantalony korygujące (a przynajmniej ja ją o nie podejrzewam)
Misia, to już przeczysz samej sobie - przecież Nigella ma na ciele TŁUSZCZ!
Oj, nie wiecie, dziewczyny, dlaczego na ulicach spotyka się tyle albo grubych kaszalotów albo chudych szkieletorów i w dodatku nieodpowiednio ubranych? Własnie po to, żebyście Wy (i ja też czemu nie) mogły się dowartościować ;)))
moceza dobre

Pewnie, tylko dlaczego według Ciebie wszystko, co grube, jest od razu brzydkie? I czy masz jeszcze jakąś wartość pośrednią pomiędzy "szczupłe" i "grube"?
co to wogole za dyskusja i obgadywanie. niech sie kazdy o siebie martwi . i jak ktos lubi byc gruby to niech sobie bedzie a chudy tez niech sobie bedzie. zwisac to powinno wam i powiewac.

Nie przeprasam za bledy
skoro ci sylvia to zwisa i powiewa po co sie wtracasz w rozmowe?

aha ................wtrącam sie??? heh to dobre.przeszkadzam najwazniejszym forumkom w rozmowie.

Nie przeprasam za bledy
nie o to chodziło
tylko nic nowego do rozmowy nie wnosisz
to ze sa i grube i chude to wiadomo i zawsze tak bedzie

chodzi o to ze kazdy widzi tylko wady u dziewczyn które maja tłuszczu za duzo a te chude juz nie śa krytykowane .Dlaczego?

kobieto !! czytaj uważnie, i nie wkładaj mi w usta słów których nie wypowiedziałam ....

nie nazwałam grubych brzydkimi, ani chudych ładnymi od tak, z definicji i nie stawiam znaku równości pomiędzy szczupły=ładny, gruby=brzydki

jest wiele pięknych niekoniecznie szczupłych dziewczyn, i jak jeszcze potrafią się do tego odpowiednio ubrać, to chwala im za to

jest też wiele szczupłych ale niezgrabnych, brzydkich, zaniedbanych dziewczyn, też to widzę ....

sylvia na pewno coś wnosi :) -> moim zdaniem często celnie wszystko podsumowuje :)

Nie wypaczajcie tylko naszych słów! Ja nic nie mam do mniejszej czy większej wagi, tylko do obnoszenia się tą wagą na ulicach. Przez facetów i kobity.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Atopowe zapalenie skóry (71 odpowiedzi)

Kobietki ratujcie.. od zawsze jestem alergikiem, ale w ciąży atopowe zapalenie skóry mnie...

do góry