Widok

Freestyle pisany ;-)

Jak w tytule . Spontaniczność i dowolność tematów. Niech się dzieje co chce ;-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tam zaraz kopiowanie, z tego, co czytam, to u nas tego rodzaju przyjęcia są mało popularne. Ale faktem jest, że coraz więcej par się rozwodzi, i jakoś to rozstanie trzeba przeżyć, może nie na imprezie rozwodowej, ale po prostu z bliskimi? To już zależy od indywidualnych potrzeb człowieka, każdy przecież jest inny.
Witaj B-B :)...dotarłaś w całości ? ;-)

Vi...jak dla mnie to " świętowanie" na miarę wesela rozwodu a spotkanie w gronie najbliższych to dwie różne rzeczy. Rozwód to zawsze trauma. Większość rozstań ma w tle ból i rozpacz.
Przyjęcia rozwodowe to obłuda. Takie jest moje zdanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludziska jak mnie dzisiaj wszystko boooli.
Co pomaga na zakwasy? Powinnam dzisiaj też ćwiczyć czy zrobić dzień odpoczynku?
Inka

Dotarłam w całości , piknie było śnieg , słońce , pogoda wymarzona

Na zakwasy witamina C albo aspiryna + piwo lepsze i dalej na ćwiczenia, hihi
B-B
Dzięki za rady. Dobra z Ciebie koleżanka. Może doczłapię się na ćwiczenia ;). Piwo i aspiryna łącznie? ;-))
Toć nikogo nie namawiam na taką imprezę, ale ludzie są różni tak jak i różne są przyczyny rozstań. Jedni chcą to przeżyć w samotności, inni potrzebują ludzi, nawet na przyjęciu rozwodowym czy jakkolwiek to nazwiemy. Ale mnie taka impreza nie grozi, jedyne co jest przede mną, to stypa, na której i tak nie będę obecna. Jedynie duchem ;)
Rozwód to najlepsza rzecz, jaka się facetowi może przydarzyć. Oczywiście pod warunkiem, że zadbał o intercyzę.
Ja w ogóle byłbym zwolennikiem zamiany uroczystości i najpierw rozwód, a jak wypali to po dwóch latach warunku zgoda na małżeństwo.
Nooo...a tak w ogóle, niech żyją wolne związki małżeńskie !!!
;-)
Model współczesnej rodziny wspaniale rozwiązał Robert Heinlein w "Piętaszku", a napisał ją w 1982 (Piętaszek to kobieta, więc pasuje i do niej i do książki). Nie chodzi o to, że mam coś przeciwko SILom, ale rodzina jako spółka cywilna wielce mi się podoba. Rozwiązuje milion problemów tradycyjnej rodziny, która to została stworzona w warunkach wspólnoty plemiennej i po prostu nie przystaje do realiów korporacyjnych.
>Ale mnie taka impreza nie grozi.

Skoro w związku jest ci dobrze to po cholerę brać rozwód. Miłość do ostatnich dni, to się zdarza. Gratuluję.
Co Wy z tymi rozwodami i separacjami (???)
>Gratuluję.

Doprawdy, nie ma czego ;) Nie grozi w tym znaczeniu, że nie mam męża ;)

Manson, trochę odwróciłeś kolejność, ale niektórym to może przydałby się okres próbny, tak to nazwę, zanim się pobiorą.
Randall...a kto zaczął od kotleta ? ;-)
Ja nie planuję separacji. Nie mogłabym tego zrobić mojemu kotu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
>Doprawdy, nie ma czego ;) Nie grozi w tym znaczeniu, że nie mam męża ;)

Źle zrozumiałem. Nigdy nie mów nigdy bo jeszcze się może taki znaleźć co skradnie ci serce, rozkocha cię w sobie do utraty zmysłów, finał pożądania się nawzajem może mieć wydźwięk w dzwonie kościelnym;)
Poza tym są mężczyźni, którzy potrafią prawdziwie kochać cię bez reszty pielęgnując miłość i opiekując się tobą. Przedwczesne odrzucenie zalotów i spławienie mężczyzny na pewno oddala cię od tej prawdziwej miłości. Nie każdy mężczyzna umie kłamać.
No proszę... :) Uderz w stół a zostaniesz bez stołu...
Co ma kotlet do małżeństwa (???) }8>
No jak? A kto o romansach zaczął pisać i porady szukał czy kotlet odgrzewać ?;-)))
Jak to co? Obecny zarząd korporacji jest przeciwko pozamałżeńskim bzykom. Oficjalnie.
>Źle zrozumiałem

Się zdarza najlepszym ;) Nikt mi serca nie skradnie, bo już oddałam je kotu ;) A poza tym, Christian Bale jest już zajęty, więc dzwony kościelne nie dla mnie ;)
>>Się zdarza najlepszym ;) Nikt mi serca nie skradnie, bo już oddałam je kotu ;) A poza tym, Christian Bale jest już zajęty, więc dzwony kościelne nie dla mnie ;)

Fajnie, że żartujesz z rzeczy poważnych. Świadczy to, że masz dystans do siebie i do innych. Ja ci mówię, przyjdzie ktoś i ukradnie ci serce wraz z kotem;) rozkocha się w twoich ustach, podbródku, szyjce, uszku aż trafi do serca;) Zresztą co ja wiem o miłości. Nie znam się na tym, stary już jestem, co tu będę komuś prawił swoje morały. Życzę wszystkim zakochania się a z kościołem to już sami zadecydujecie. Jedni są przywiązani do wartości, które prezentuje kościół, inni mniej ale to nie oznacza, że ktoś nie żyje w zgodzie z pewnymi zasadami, do których przestrzegania nie jest im potrzebny kościół. Dziś króluje materializm. Idę sobie już stąd, chciałem jedynie zobaczyć co tu u was się dzieje w HP, nigdy tu nie zaglądam;) Rozmowy o życiu są ważne. Rozmawiajcie;)

Inne tematy z forum Hydepark

Pierniki jako forma promocji (3 odpowiedzi)

Przychodzę z tematem pierników. Myślicie, że to dobry pomysł na promocję? Podrzućcie od razu...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

do góry