Widok

Gdzie w Gdańsku, najlepsze pączki?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Gdzie według Was są najlepsze pączki w Gdańsku?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To jest jakieś głęboko mrożone dziadostwo, piekarnia pewnie w chinach jest

Teraz tez przy dworcu PKP Gdansk Wrzeszcz
na Zabiance na deptaku od strony Gospody u pana Rafala, może nie Przymorze, ale blisko :)) wlasnie bylam i kupiłam pyyyyyyyyyyyyyyyyszne
każdy ma swój smak ,ale ja też lubię te z pod tunelu w Gdańsku .
najlepsze w tunelu na dworcu głównym :)
Ja również uważam, że najlepsze pączku są w tunelu na dworcu głównym :) pyyycha!!!!! szczególnie polecam z serem ;)
w zeszłym roku robiłam test porównawczy pączków z drekera sowy raszczyka czernisia to te z najwyższej półki cenowej i uwaga!!! najlepsze były pączki które kupiła moja mama w biedronce za grosze! Nie wiem kto był ich producentem ale w tym roku nie zaufam pączkom za ponad 3 złote bo nie są nic lepsze od tych za poniżej złotówki!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mmmm,Pamietam,to byly paczki.............chodzilem wtedy z synkiem z Zaspy na piechotke (taki spacerek) ale paczki byly super. Dzisiaj te wszystkie paczki to glina i bez smaku.
w ktorej cukierni aktualnie jest najlepszy wybor i najtaniej? odswieżam wątek! poleccie cos na Przymorzu, Morenie
cukiernia WZ przy ul. Ogarnej w Gdańsku nie ma sobie równych:) najlepsze pączki pod słońcem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
nic dziwnego, ruch tam maja maly. Co jestem na poczcie w roznych godzinach i parkuje przed ta cukiernia jest pusto
kiedys czekalam na meza w aucie, poszedl na poczte a ja chwile mialam okazje przygladac sie pani z cukierni rog wojskiego na swietokrzyskiej. Rzadko kupowalismy tam cos slodkiego, bo mamy inne ulubione cukiernie, ale to co zobaczylam ostatecznie wplynelo na to, ze juz nigdy niczego tam nie kupie. To mala cukiernia, maja malo klientow, juz pod koniec pracy cos przed 18 babka siedziala na krzesle bokiem do drzwi i pisala chyba jakiegos smsa na komorce. Na pewno cos tam wstukiwala. Pozniej grzebala sobie we wlosach, a na koniec tymi samymi nieumytymi rekami przelozyla jakies dwa placki na jedna tacke. Fuuuuj! Ja wiem, ze nie wszedzie jest perfekcyjna higiena, ale chociaz tego nie widze. A tu telefon, siedlisko bakterii, wlosy po calym dniu, albo i wczorajsze, a pozniej to wszystko na lapskach dotknelo ciast, ktore zapewne jutro ktos kupic. Mialam odruch wymiotny.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
z Tesco

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Bardzo dziękujemy za opinie i zapraszamy
"w Gdańsku to najlepsze są ciepłe pączki w Sopocie ;) "
dobre sobie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nadal w sopocie te cieple pączki sa w tym samym miejscu? tzn taka mala "knajpka" na monciaku kolo dworca po lewej przed tunelem? blisko mc donald? dobrze pamietam?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A pod tunelem, te pyszne,to są od PŁOŃCZAKA. Bo Pellowski,ma żółte i na jedno kopyto prawie wszystko:/
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Te z Partyzantów i te koło Maxa (politechnika SKM) to ta sama firma na szczęście:-)
w Gdańsku to najlepsze są ciepłe pączki w Sopocie ;)
a poza tym- w Bajaderze we Wrzeszczu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
dzisiaj kupilam u Paradowskiego byly przepyszne!!!!!!!!!!!
Zreszta jak zwykle.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy zostawiacie wasze 7-latki w 1 klasie? (22 odpowiedzi)

Chodzi mi o dzieci z rocznika 2009

do góry