Widok

Ginekolodzy z Zaspy

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Test pozytywny i rozterka- który ginekolog. W pierwszej ciąży chodziłam do Doeringa, ale ma wrażenie że teraz liczy sie dla niego ilość a nie jakość. Rodziłam w Wojewódzkim do wody ale dziecko 2 tyg przeleżało w szpitalu z powodu licznych zakażeń.
W obecnej sytuacji zastanawiam się nad Zaspą. CZy ma cie może jakiś kontakt do lekarza z Zaspy, który przyjmuje prywatnie bądż z NFZ?
Czy ma on aparat USG?
Prosze o pomoc, pozdrawiam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja z zaspy polecam dr sokołowską = nie wiem czy przyjmuje ambulatoryjnie czy leczy tylko w szpitalu ale jest boska.Pare tyg temu rodziłam na zaspie i miałam kontakt z wieloma tamtejszymi ginekologami - dr sokołowska była najlepsza - super lekarz.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam "mojego" lekarza - Marka Branickiego. Tel. 601622842.

Fajny, normalny człowiek, przyjmuje prywatnie w czwartki w pasażu Lotnia na Zaspie, ma USG (chociaż nie jakieś supernowoczesne), zawsze jest pod telefonem.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Potwierdzam- Marek Branicki jest swietnym lekarzem prowadzacym. Oaza spokoju :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Dziękuję za namiary, a jakie są koszty wizyty u dr Sokołowskiej i u dr Branickiego? Czy długo się czeka na wizyte ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U dr Branickiego - 90 złotych, nie rejestruje się, tylko przychodzisz w czwartek o dowolnej godzinie (przyjmuje właściwie od rana do wieczora) i czekasz w kolejce.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ech to pewnie długo sie czeka..... trudno wyruszam w czwartek
ok. 8 rano będzie juz? w którym to jest miejscu ta lotnia?
Przyjmuje od 8.30, nie czeka sie dlugo...
Lotnia jest przy ul. Zwirki i Wigory, niedaleko ETC.
TEz sie wybieram w czw rano :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam dr Branicki jest super

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
dr.Sokołowska wizyta 120 zł,przyjmuje prywatnie gdzieś o ile się niemylę na wzgórzu mickiewicza
A który miał zarzuty za pedofilię?

Sprawa trafiła już do sądu?

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

żaden z wymienionych, a co cię to tak interesuje?

Dr. Bereśniewicz - polecam wszystkim.
wizyta kosztowała mnie 60 złotych - miałam zrobione usg. przyszłam niezapisana, przyjął mnie bardzo dobrze, miło, otwarcie. byłam bardzo zestresowana widział to i uspokoił mnie. wszystko w jak najlepszym porządku.
na tabliczce przed gabinetem napisane jest że przyjmuje od 16.30 ale ja byłam o 15.15 i już był.

pozdrawiam serdecznie!!
Ja równiez polecam Sokołowska ,jest super a to numer do niej do gabinetu 058 302 29 61
Byłam u dr Branickiego, wybieraqm sie ponownie za tydzień. Wydaje się być bardzo kompetetntny i miły. Na razie zdecydowałam sie na niego.
Pozdrawiam
Sokołowska dobry specjalista i wizyta rzeczywiście kosztuje 120 zł tylko jest jeden ZNACZĄCY mankament ona nie ma w gabinecie USG więc trzeba zrobić gdzieś indziej na własną rękę a to kosztuje kolejne minimum 50 zł :(
Ja chodzilam do Branickiego.Prowadzil mi ciaze. Jest ok. tylko drogi. Duzy plus,ze zna swoje pacjentki - ma chyba skubany swietna pamiec, bo bardzo duzo kobietek do niego chodzi zwlaszcza w ciazy.A kiedys chodzilam do jedenego kilka lat i caly czas pytal sie o nazwisko...Polecam Branickiego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Katarzyna Lenckowska
przyjmuje
nfz przychodnia mieckiewicza
nfz i prywatnie INVICTa
oraz prywatnie w Lotni

http://www.znanylekarz.pl/lekarz-25389-katarzyna-lenckowska-ginekolog-gdansk.php
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
OOO do dr Lenckowskiej chcę iść na USG w 16 lub 17 tyg, bo też słyszałam, że jest dobra.
Hej!
Mam pytanie do pacjentek Branickiego.
Czy nadal przyjmuje na Żwirki i Wigóry 12 paw.4 w czwartki od 8.30 bez wcześniejszego umawiania się na godzinę?
Pytam na formum, bo nie mogę się do niego dodzwonic, a bardzo zależy mi na tym, żeby w ten czwartek byc u niego na wizycie.

Z góry serdeczne dzięki za pomoc!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry