Widok

Halewicz i Cross

dwoch idiotow probujacych blyszczec na trojmiejskim forum. czy oni poza forum nie widza swiata? jakiego watku bym nie czytal, 50% postow to ich madrosci zyciowe. tacy "forumowi celebryci". szkoda mi ich obu. ciekawe tylko czy w realnym swiecie nie sa to 2 przychlasty z ostatniej klasy gimnazjum z ktorymi nawet nauczyciele nie gadaja.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 6
Cross, najogólniej rzecz ujmując ma różne od Twoich poglądy na wiele spraw - o czym doskonale wiesz.
W tym enumeratywnym przypadku zgadzam się z Tobą w całej rozciągłości Twojego postu.
Tego typu wątki zakładają ludzie, którzy niewiele mają do powiedzenia/napisania, a słusznie zauważyłeś, że jedynym sposobem na zabranie głosu w publicznych dyskusjach jest obrzucenie kogoś błotem.

Można by w zasadzie nie reagować na idiotyczne zaczepki idiotów...ale z przysłowiowej drugiej mańki, nie należy pozostawać biernym wobec takich jednostek, bo to uczy ich bezkarności.

p.s. Cross, tylko nie myśl, że w innych sprawach Ci odpuszczę ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
teraz Hal to sie crossowi podlizałeś
"Można by w zasadzie nie reagować na idiotyczne zaczepki idiotów...ale z przysłowiowej drugiej mańki, nie należy pozostawać biernym wobec takich jednostek, bo to uczy ich bezkarności."

Jeżeli wdasz się w dyskusję z forumowym trollem to będzie przysłowiowe kopanie się z koniem. Żadne Twoje argumenty do trolla nie dotrą, i tak będzie się on czuł bezkarny a dodatkowo będzie miał radochę że spowodował konflikt i sypią się bluzgi. Szkoda czasu i energii. A niekarmiony troll szybko się znudzi.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
True. Ale ja wyrywny jestem^^ Taki charakter, rąk w kieszeni nigdy nie trzymałem choć pod nosem mruczę ax pax między chrześcijany.
Bo co należy zrobić by zwrócić na siebie uwagę gdy nie ma się nic do powiedzenia?
Napisać cokolwiek o celebrytach - to się zawsze sprzedaje. Pojawia się publiczność, i już jest się na świeczniku:)
Your online absence has me worried you might have actually gotten a life;)
Ale ja nie jestem żadnym celebrytą o_O W ogóle skąd ten pomysł/określenie. Bywam często na forum, bo lubię. A że lubię dyskutować, spierać się, wymieniać poglądy, zabierać głos w różnych sprawach, mniej lub bardziej ważnych - to coś zdrożnego? Nie rozumiem.
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hal, po prostu chodzi o popularność. Ciebie zna chyba każdy, kto na forum bywa częściej. A takiego pawła nie zna nikt. Więc jak napisze o Tobie to i sobie doda do animuszu.
@TB a skąd ta myśl że go nikt nie zna może to Paweł...Paweł Adamowicz który w godzinach pracy też śledzi poczynania na forum...obowiązki rozdzielił i sobie filtruje kto by nie chciał mieć codziennie tyle pracy, Hal też może o tym coś powiedzieć...
W sumie pisałam o życiu na forum i nie wzięłam pana Adamowicza pod uwagę;) Ale trafne spostrzeżenie;)
Czyli wątek się kręci jest o czym podyskutować, komuś wytknąć - nie no dzieje się, aż żałuję, że nie mam czasu w ciągu dnia włączyć się w ciekawe dysputy
Pozdrowionka

halewicz, cross... powiem tyle. trollami to wy dwaj jestescie. co, placa wam za siedzenie na forum 24/7? obaj jestescie niepowazni.

ps. a co do obrzucania guanem...nie musze tego robic bo wy obaj jestescie guano
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy poza tymi wynurzeniami, masz coś innego do powiedzenia na tym forum?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ze jestes buc i idota.
Cieniutki jesteś^^ Ale mogę dać Ci buty do wypastowania:)
Widzisz Hal. I właśnie dlatego nie należy karmić trolla.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
A niech żre, udławi się^^
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sześć lat z hakiem minęło, a na forum wciaz wątki o forumowiczach, bo ich autorzy do niczego ciekawszego w życiu nie doszli.

https://forum.trojmiasto.pl/Dlaczego-oni-unikaja-merytorycznej-dyskusji-t830444,1,30.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

No proszę, kto wygrzebał stary wątek? Zanim dotrze się do końca, nasuwa się myśl, że tamten paweł sprzed 6 lat to dzisiejszy Skydiver ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

>Zanim dotrze się do końca, nasuwa się myśl, że tamten paweł sprzed 6 lat to dzisiejszy Skydiver ;)

Często Ci się myśl nasuwa, zanim dotrzesz do końca ? W sumie lepiej ze się nasuwa, niż gdyby miała się zsunąć.
Przy zagięciu czasoprzestrzeni taka możliwość mogłaby się wydarzyć.
Niestety, stosując klasyczną teorię to niemożliwe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Hydepark

Wiersz o Gdyni (10 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (165 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry