Widok

Inne fora dyskusyjne

Ostatnio dość znaczenie zaabsorbowało mnie forum interii i trochę mniej jestem na trójmiejskim. Nie chodzi o to żeby było lepsze, bo nie jest, ale za to ileż tam żywiołowości. Nie jestem typem człowieka rozgardiaszu, ale można wyżyć i to jak. Chyba czasami tego mi trzeba. A tak apropos, korzystacie z innych for dyskusyjnych? Tak pytam niezobowiązująco. A i reklamy też nie robię, broń boże.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Będą i róże, poczekaj do wiosny :) Może i z jakim bonusem ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Manson....ale tak publiczne takie wyznanie???;)....a gdzie róże,szampan(zmrożony),świece???....no jak to tak?;)
Ja wiedziałam,że bywam niesforna;) ale żeby zaraz patologia???:)))
Spi dran! przy otwartym oknie, na moim lozku. Nawet on mnie nie chce zmobilizowac.
Niepełnosprawność to jest argument. Pozostałe natomiast to tylko wymówki ;]
A przy okazji nie myślałem wcale o tobie ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Spojrzyj na psa, on to wyrazi wzrokiem ;)
Juz masz truskawy w ogrodku? super.
A teraz by mi sie przydal jakis samiec z wenus, ktory czule by mi powiedzial: kobieto do kuchni rosol idz robic a nie glupotami sie zajmujesz.
Inka, i co Ty na to wyznanie odpowiesz? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Inka, to że ja Ciebie kocham to nie jest cud tylko konsekwencja.
Ale że Ty mnie zauważasz to, wybacz, patologia społeczna :-)))
Biała czekolada z malinami...bosskie...się rozmarzyłam...
Jutro będzie na śniadanie.
Z goframi z musem truskawkowym.
Z moich truskaw.
Bezalkoholowe oczywiscie tylko i wylacznie.
Dobra czekolade pilam z synami ale zaponialam gdzie. To byla biala czekolada z malinami.
To forum jest dzis super. Nie moge sprzatac bo sie zasiedzialam.
@ sam, pewnie miałbyś rację, gdyby nie fakt, że nie oczekuję poklepywania po plecach, bo na tym mi nie zależy. Natomiast nie każdy ma takie możliwości by spotykać się w realu - np. odległości, choroby, niepełnosprawność bądź jeszcze jakieś inne przyczyny, więc spotkania wirtualne okazują się być jedną z takich możliwości. Nie chciałbym Cie irytować, ale Twój tok myslenia zachacza o tzw. wykluczenie cyfrowe.
Myslę, że przydałoby Ci sie trochę więcej tolerancji. Ale cóż, masz prawo do takiego zdania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ponti....moje serce pozostanie na forum:)bardzo polubiłam to miejsce i nadal ciekawią mnie ludzie stąd więc będzie dobrze;):D
Anna i Manson...nie wiem czy zauważyliście ale właśnie dociągnęliście do mety gdzie figuruje napis "Kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa";)...a ja jestem ciągle zdziwiona,że potrafimy się dogadać,nawet pokochać,czy to nie cud?:)))
W takim razie trzeba już w domu się zdecydować, na co się ma ochotę i wtedy będzie prościej ;) Dawno nie piłam gorącej czekolady i z chęcią bym się wybrała tam, gdzie podają dobrą :)
i home made piwo owocowe :-)))
herbaty prawie wszyskie, z mieta na czele, soki wiekszosc, byle nie te geste ze sklepow, wode gazowana, czekolade, itd Wiec wybor jest spory.
O, ktoś też nie lubi kawy ;)

Herbatkę? Sok z wyciskanych owoców? :)
Nie cierpie kawy. Nawet za zapachem nie przepadam. wiec nadal problem co wybrac.
Zawsze kawę ;)
A męzczyzni tacy męscy, twardzi macho. I potrafia tak madrze podejmowac decyzje. a co najwazniejsze szybko. Np w takiej knajpie podchodzi kelnerka a meski mezczyzna juz wie ze chce piwo. A kobieta patrzy w karte ma ktorej ma 50 roznych napojow do wyboru i tragedia. Co wybrac?

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (241 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (787 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (156 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

do góry