Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ania - ocena Byliśmy w ten weekend. Niedziałająca jedna atrakcja na piłeczki - awaria,...
~Ania
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 10 lutego 2025

Zanne - ocena Bardzo zla obsluga klienta na recepcji. Brak klimatyzacji. Nie polecam.
~Zanne
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 14 lipca 2024

B.K. - opinia wątek zamknięty Wszystko fajnie ale te gąbki należałoby jakoś wyprać i odkurzyć ponieważ...
~B.K.
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 27 sierpnia 2021

Nie polecam organizacji urodzin w Jump City Gdańsk wątek zamknięty Zakupiłem dla dzieci usługę urodzinową (pakiet jump) - dwoje solenizantów...
~Remigiusz
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 27 października 2019

Nie polecam wątek zamknięty "Lekcja" wf polega na rozgrzewce z instruktorem. Następnie dzieci robią co...
~Bigblue
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 1 października 2019

:) wątek zamknięty Bardzo polecam, świetna zabawa
~Marian
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 15 czerwca 2019

Tylko jeden trener na sali! wątek zamknięty Dzisiejszy 24.01.2018 pobyt o godzinie 17.00. Zdecydowanie mało...
~Paweł
1

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 stycznia 2018

Bardzo fajnie. wątek zamknięty Co tu dużo pisać - jest fajnie. Świetne miejsce zarówno dla maluchów (z...
~M.
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 25 września 2017

świetne miejsce na urodzinki! wątek zamknięty Organizowaliśmy urodziny naszej córki w jump city Gdansk, dla grupy...
~m.
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 maja 2017

Bardzo przeciętne miejsce do spędzania czasu wątek zamknięty Dziś byłem pierwszy raz z rodzinką i ogólne odczucia bardzo przeciętne....
~Bartek
1

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 4 czerwca 2017

Totalna porażka- stracony czas. wątek zamknięty Moja wizyta w Jumpcity okazała się bardzo nieudana, okazało się, że zabrakło...
~Niezadowolony
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 30 stycznia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry