Widok
beata.tr, jak stuknie Ci 30, będziesz starała sie z męzem na okrągło, liczyła dni do ewentualnego testu ciążowego po czym nie zdązysz testu rozpakowac jak zobaczysz okres. Twoje zycie będzie sie toczyło od owulacji do owulacji, będziesz chwilami dostawa schizy, a jakakolwiek kobieta w ciązy wywoływać będzie w Tobie łzy, pytanie dlaczego jak też tak nie mogę oraz cichą nadzieje, że może w tym miesiącu w końcu , to wówczas......
staniesz sie tez tak wyczulona na takie brednie, jakie sa tu zawarte. wtedy poczujesz jak bardzo w****ia, to co laski wypisały wcześniej, bo sala nieklimatyzowana, bo upał, bo zimą z brzuchem.....
Nie życzę ci tego co my przechodzimy, nie życze tego żadnej dziewczynie, kobiecie....ale czasami lepiej pomilczec, niz pisać, co my sie tak złościmy.
złościmy sie na los i czekamy na swój upragniony kolejny miesiąc, w którym zobaczymy dwie kreski, aby nigdy juz więcej nie patrzec zazdrosnym okiem na inne kobiety w ciązy.
Pragnące, starające się...rozumiem Was i faktycznie w grupie łatwiej
staniesz sie tez tak wyczulona na takie brednie, jakie sa tu zawarte. wtedy poczujesz jak bardzo w****ia, to co laski wypisały wcześniej, bo sala nieklimatyzowana, bo upał, bo zimą z brzuchem.....
Nie życzę ci tego co my przechodzimy, nie życze tego żadnej dziewczynie, kobiecie....ale czasami lepiej pomilczec, niz pisać, co my sie tak złościmy.
złościmy sie na los i czekamy na swój upragniony kolejny miesiąc, w którym zobaczymy dwie kreski, aby nigdy juz więcej nie patrzec zazdrosnym okiem na inne kobiety w ciązy.
Pragnące, starające się...rozumiem Was i faktycznie w grupie łatwiej
tulipanna, nie robie z siebie sierpiętnicy i NIE ŻYCZĘ sobie, aby ktokolwiek tak o mnie powiedział czy pomyślał, ale skoro przeszłas przez INVICtę to sama wiesz co oznaczają miesiące prób, nadzieji i rozczarowania.
Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, więc i ja wyraziłam swoje.
I leczą mnie teksty, nie irrytuj się....czy Ty tez sie nie irrytowałaś kiedy zamiast upragnionych dwóch kresek dostawałas okres. To było dla Ciebie takie normalne???? nie sądzę.
własnie..... więcej wyrozumiałości, szczgólnie dla tych które pragna, a nie moga, a zegar bilogiczny tyka.
Każdy ma prawo wyrazic swoje zdanie, więc i ja wyraziłam swoje.
I leczą mnie teksty, nie irrytuj się....czy Ty tez sie nie irrytowałaś kiedy zamiast upragnionych dwóch kresek dostawałas okres. To było dla Ciebie takie normalne???? nie sądzę.
własnie..... więcej wyrozumiałości, szczgólnie dla tych które pragna, a nie moga, a zegar bilogiczny tyka.
Majls, dosknoale pamietam mierzenie tempek, obserwacje sluzu, robienei testow owulacyjnych (i radoche z oowulacji, jakby to ciaza byla). Pamietam interpretowanie kazdego "sygnalu" jako ciazy, jak ryczalam w autobusach kiedy sie do mnie jakoies dziecko usmiechnelo.
Ale zdaje sobiesprawe, ze oprocz takich kobiet jak Ty, PMagda, Agatha, ja itepe, sa kobitki, ktorym sie udaje ot tak :) I super. I jezeli maja mozliwoscze strony matki antury wybierac sobie okres, a w ktorym chca urodzic, to nie pozostaje mi nic inego, niz cieszyc sie z tego. Bo wole czytac takie watki, w ktorych kobitki nie znaja trudow poczecia, niz uzalania sie nad soba w co piatym poscie.
Ale zdaje sobiesprawe, ze oprocz takich kobiet jak Ty, PMagda, Agatha, ja itepe, sa kobitki, ktorym sie udaje ot tak :) I super. I jezeli maja mozliwoscze strony matki antury wybierac sobie okres, a w ktorym chca urodzic, to nie pozostaje mi nic inego, niz cieszyc sie z tego. Bo wole czytac takie watki, w ktorych kobitki nie znaja trudow poczecia, niz uzalania sie nad soba w co piatym poscie.
beata,tr - napisałam że nie Zycze tego żadnej dziewczynie i kobiecie.......więc nie pisz, że zyczę ci problemów.
Po drugie, mnie tez cieszy to, że sa dziewczyny, które nie mają takich problemów, i niech są szczęsliwe z tego co mają.
Czytam te wątki bo mam na to ochote, nie zabroni mi nikt. Mam prawo sie wkurzać i wygłaszac swoje zdanie, a czasami nawet zbulwersowanie.
Po drugie, mnie tez cieszy to, że sa dziewczyny, które nie mają takich problemów, i niech są szczęsliwe z tego co mają.
Czytam te wątki bo mam na to ochote, nie zabroni mi nikt. Mam prawo sie wkurzać i wygłaszac swoje zdanie, a czasami nawet zbulwersowanie.
Wiesz majls, nie rozumiem Cie, nikt Ci w tym wątku złego słowa nie napisał, to Ty piszesz o wyrozumiałości dla starających się i że masz prawo czuć zbulwersowanie. Czuj, krzycz, gryź! ale bierz też pod uwagę, że przyszłe mamy też mają prawo obnosić się ze swoim szczęściem i nie koniecznie muszą w każdym wątku czytać opinie takie jak Twoja i pmagdaleny. Prawo do wygłaszania opinii działa w obie strony.
I tak, cieszę się, że będe rodzić na jesieni, bo teraz mam dostęp do świeżych warzyw i owoców! o! :P
I tak, cieszę się, że będe rodzić na jesieni, bo teraz mam dostęp do świeżych warzyw i owoców! o! :P
kuźwa dziewczyny ja na nigogo nie naskoczyłam napisała tylko ze to smieszne
Ale nie zrozumie nas nikt kto nie jest nie był w takiej sytuacji
ja staram sie 4 lata i nigdy moge nie miec dzieci bo mam przedwczesna menopauze
nie robie z siebie cierpietnicy ale poprostu nie życze nikomu tego co ja [przezywam od lat albo na widok innej kobiety ciezarnej badz z dzieckiem
psychika jest zrabana do cna
Soryy ale wątek i pytanie jest debilne i chore
zycze autorce aby wogóle ursodziła dziecko zdrowe i nie wazne kiedy
zaplanujcie sobie jeszcze kiedy sex jest lepiej uprawiac rano czy wieczorem a moze w srodku nocy ?
teraz naskakuje na ludzi i chyba bede to robiła bo mnie takie posty prowokuja a to jest forum i bede pisała co mysle i juz
Ale nie zrozumie nas nikt kto nie jest nie był w takiej sytuacji
ja staram sie 4 lata i nigdy moge nie miec dzieci bo mam przedwczesna menopauze
nie robie z siebie cierpietnicy ale poprostu nie życze nikomu tego co ja [przezywam od lat albo na widok innej kobiety ciezarnej badz z dzieckiem
psychika jest zrabana do cna
Soryy ale wątek i pytanie jest debilne i chore
zycze autorce aby wogóle ursodziła dziecko zdrowe i nie wazne kiedy
zaplanujcie sobie jeszcze kiedy sex jest lepiej uprawiac rano czy wieczorem a moze w srodku nocy ?
teraz naskakuje na ludzi i chyba bede to robiła bo mnie takie posty prowokuja a to jest forum i bede pisała co mysle i juz
Magda, zrozum- nie ejstes jedyna z problemem nieplodnosci!! I, prosze, bez licytacji, ktora dluzej, ktora bardzeij, bo wiesz rownie dobrze jak ja, ze w momencie, kiedy "nie wychodzi" kazdy cykl jest wiecznoscia.
Ten watek nie jest glupi!
Mam osteoporoze w zwiazku z czym musze unikac upadkow. NIe zdecydowalabym sie na zaawansowana ciaze w oblodzone miesiace MIMO PROBLEMOW Z ZAJSCIEM W CIAZE.
Do jasnej anielki, czy powinnysmy zbanowac forum weselnik w imie ochorny uczuc starych panien?? Zyj i pozwol zyc, Pmagdaleno
Ten watek nie jest glupi!
Mam osteoporoze w zwiazku z czym musze unikac upadkow. NIe zdecydowalabym sie na zaawansowana ciaze w oblodzone miesiace MIMO PROBLEMOW Z ZAJSCIEM W CIAZE.
Do jasnej anielki, czy powinnysmy zbanowac forum weselnik w imie ochorny uczuc starych panien?? Zyj i pozwol zyc, Pmagdaleno
a ja się tam cieszę, że teraz jestem w ciąży i nie przeszkadza mi to, że będę chodzić w upale (o ile będzie) i będzie ciężko :) czego się nie robi dla swego maleństwa :)) najwyżej powiem, że nie bocian je przyniósł, a znalazłam je w kapuście, bo to już jesień będzie hihi .....
a tak poza ty, ile nas jest na forum, tyle jest różnych zdań, kiedy najlepiej :)))
a tak poza ty, ile nas jest na forum, tyle jest różnych zdań, kiedy najlepiej :)))