Hej interesuje mnie, kiedy mniej wiecej przeszly Wam mdłości w ciąży? Ja jestem dopiero w 8 tyg ale już mam tego dość bo trzymają mnie zwykle cały dzień. Poki co tylko chudne bo nie mam apetytu ani ochoty na jedzenie, tylko sie zmuszam.
trzymaly sie prawie 5 miesiecy.non stop 24 godz na dobe:/
ryczalam przez to nie raz,bo spac nawet ne dawały,a zadne sposoby ani nawet spejalne leki nic nie pomagały.
ginka mi mowila,ze takie silne mdlosci maja kobiety,ktore maja bardzo silne hormony.
a co to sa mdlosci? hihi jestem jedna z nielicznych kobitek, ktore nie maja mdlosci :) jestem w 14 tygodniu a ani razu jeszcze nie mialam :) oby tylko tak zostalo.
karollla myśle, że tak juz zostanie u Ciebie :) Też należę do grona szczęściar, które nie miały mdłości, ani żadnych innych dolegliwości. Jestem w 38 tyg czyli kończę i czuję się świetnie.....
Ale koleżanki rzeczywiscie tak do 4 m-ca miały sensacje...
Jak juz ktoś napisał...zależy od organizmu
mi niestety zaczely sie w 6 tc a skonczyly w 14 tc
ale ja wymiotowalm po 4 razy dziennie i schudlam z 53 kg do 49 kg
w razie co polcam czopki torrecan - na recepte od gina nie bralam czesto ale jak akurat musialam np jechac na usg genetyczne to ratowalam sie nimi
mdlosci tylko wieczorne do 3 miesiaca ciazy, natomiast powrot w 7 miesiacu, az do konca. meczyla mnie bardzo duza zgaga, ze w ogole juz nie chcialam posilkow przyjmowac, bo po kazdym posilku, albo mdlosci ,albo wymioty.
aż boję się napisać by nie zapeszyć, ale ja się dość dobrze czuje. Mdłości mam ale do wytrzymania na szczeście ani razu nie przytulałam się do kibelka :))) mięsa jeść nie mogę, więć maż cierpi haha
mi sie zaczelo od 7 tyg. a skoczylo w 16 tyg.musialam sie zmuszac do jedzenia.pozniej jeszcze mi sie zdarzlo 3 razy ale to konkrenie po jajkach.ale dziwne bo salatke moge jesc
ja miałam mdłości i wymioty do polowy 6 miesiąca i mysłałam, że zostaną mi do końca ciązy, a teraz jestem w ósmym miesiącu i mam jedynie wstręt do niektórych produktów, zwłaszcza smażonych