Widok

Komis Rumia

Rumia Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny.
To żadna reklama gdyby któś zwrócił mi uwagę. Nie jestem tewż w żaden sposób powiązana z Paniami które prowadzą ten komis ale muszę powiedzieć Wam że taki jest.

Ja jestem zachwycona podejściem, wyborem, możliwością zamówienia róznych produktów z niemiec- chemia, kosmetyki dla dzieci...

Pytałam o wózek bliuźniaczy z możliwością montażu fotelików obok siebie. Tego samego dnia na ich stronie w zakładce "poszukujemy" pojawiło się zapytanie o taki wózek :)

Nie wiem która z Pan tam siedzi- tzn jak ma na imię- ale przemiła osoba, nie wciskająca na siłę, kompetentna...

Od koleżanki która tam zdaje ciuszki na sprzedaż wiem że rozliczają sie w terminie i bezproblemowo.

Komis jest w Rumi na ul. Kosynierów.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie działała bo było włamanie i wgrali mi wirusa , musiałam stworzyć ją od nowa ... już działa od jakiegoś czasu :) A ja zapraszam do "komisia" pozdrawiam Ewa

www.ko-mis.pl
A czy ktoś z was zna jakieś komisy meblowe ? znaczy aby tam wstawić meble - moi rodzice przeprowadzają się i mają za dużo mebli i chcieliby część sprzedać bo są w dobrym stanie, a teraz mają z dwóch mieszkań i nie potrzeba im tyle - czy ktoś coś wie ?

Tu nie chodzi o jakiś wielki zarobek, ale co z tym robić ?? :)
enemens a rodzice maja moze jakieś łózko,sowe,naroznik na sprzedaz?
wiesz co, jedna sofkę ja zamówilam ale wiem ze ma wiecej, zaraz zadzownie i spytam ;)
Madness is the gift, that has been given to me!!
Ok :)))
no więc wygląda to tak, że mają taką kanapkę do spania jedno-osobową z oparciem i skrzynią,posiedzieć na spokojnie można jak na kanapie, jak cię interesuje, tylko nie od ręki a jak się przeprowadzą,za parę tygodni max - jak cię interesuje, daj mi numer telefonu i maila, poproszę by ktoś zrobił zdjęcia, wyśle Ci a ty podasz swoją cenę:) to moja sentymentalna kanapka :D nawet nie wiedziałam, ze ona też "na odstrzał".
O kurczaki szukam czegoś większego,dwuosobowe no szkoda ;(
no dwuosobową i rogówkę już załatwiłam sobie do norwegii ;P no ale jak widzisz warto pytać :)

na pewno umieszcze meble w dziale sprzedam jak bedzie już po przeprowadzce ;)
Komis " Komiś " cały czas funkcjonuje :) to już prawie 5 lat
zapraszam na facebooka i pozdrawiam

https://www.facebook.com/komisdzieciecy
Komis działa ale nie zawsze wywiązuje sie z umowy. Zakupiłam zabawke ktora miała byc kompletna ale w domu okazało sie ze brakuje czesci. Nie mogłam od razu pojechac i zwrocic jej gdyz miałam akurat chore dziecko i nie miałam juz z kim go zostawic. Po napisaniu meila z prosba o wyjasnienie otrzymałam odpowiedz ze Pani sprawdzi ... jednak nie otrzymałam zadnej wiecej odpowiedzi chociaz pisałam jeszcze kilkakrotnie. Przykre....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry