Widok
mnie też skręca jak palla pisze o kopniakach :))
trudno sobie wyobrazić, że maluszki dosłownie fikają teraz koziołki, a my tego jeszcze nie czujemy. ale wszędzie piszą i mówią, że standardowo ruchy czuje się dopiero ok. 20 tc. w tym filmiku wczoraj też.
mi się dzisiaj śniło, że bylam na USG i maluszek tak się ustawil, że siuraczka bylo widać jak na dłoni. :) ciekawe jak będzie w rzeczywistości. M twierdzi, że będzie dziewczyna. a mi chyba na prawdę wszystko jedno.
trudno sobie wyobrazić, że maluszki dosłownie fikają teraz koziołki, a my tego jeszcze nie czujemy. ale wszędzie piszą i mówią, że standardowo ruchy czuje się dopiero ok. 20 tc. w tym filmiku wczoraj też.
mi się dzisiaj śniło, że bylam na USG i maluszek tak się ustawil, że siuraczka bylo widać jak na dłoni. :) ciekawe jak będzie w rzeczywistości. M twierdzi, że będzie dziewczyna. a mi chyba na prawdę wszystko jedno.
wczoraj wieczorem przez przypadek trafiłam na kanale polsat zdrowie i uroda na taki program o rozwoju dziecka - od zapłodnienia do końca pierwszego trymestru - rewelka. super animacja - jak zmienia się wygląd maluszka przez ten czas. szok. aż trudno uwierzyć, że coś takiego w każdej z nas się dzieje :))
następny odcinek - kolejny trymestr. :)
następny odcinek - kolejny trymestr. :)