Widok

****LIPCOWE I SIERPNIOWE GRUBASKI 13 WRZEŚNIÓWKI 2 :)****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
new

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to witam w klubie

evak bo mamy jeden pokóój tyko i nie zarabiamy niestety kokosów
i tak z jednym dzieckiem bedzie ciężko

w lipcu to bardziej spotkanie rodzinne ;) ale będzie się działo :D

Wiper to weselny rok przed wami :)

ja też ide na wesela
jedno w kwietniu, drugie w czerwcu, trzecie w lipcu no i przed samym wykluciem się ostatnie bo 31 sierpnia :)

ja dostałam od koleżanki na czas ciąży 5 par spodni ciążowych, ale kurcze ona nosi rozmiar 42 a ja 35 więc wszystko jest mi bardzo za duże i za długie, a szkoda, może jak będę w 6-7 miesiącu to coś mi bedzie pasowało, narazie pomykam w dresach , a na wyjście w tych moich ostatnich pasujących spodniach
chyba pójdę do sklepu po grejfuty, cos mnie wzięło na nie

Madzia a czemu nie chcesz kolejnej dzidzi?

termin mam na 7.08 lub 10.08
Ja na razie jeszcze wchdzę we wszystkie spodnie, ale mam wrażenie że już długo to nie potrwa
może się też wybiorę do lumpa. Chciałabym jeansy , ale 120 czy 150 zeta to kurcze dużo

ja lubie te sałatki owocowe.. włąsnie wciągnełam pomarańcze. ale jestem jeszcze głodna ! :(

zrobilam sałatke i wciskam w siebie

a ja mam chrzest w czercu

ja też mam problem ze spodniami, zostały mi jedne i są okropne brązowe... blee... no ale wygodne.. czuje sie w nich jak w worku.

a ja tam noszę swoje stare spodnie - rozpięty rozporek, ropięty guzik, tylko pasek na ostatniej dziurce i heja.
na razie żadne ciążówki mi się nie spodobały, więc trudno.
pod tunikami nie widać ropiętego rozporka :))

ja kupiłam w moodo dwa sweterki, jeden za 20 zł , takie dłuższe i sa super, a teraz będę musiała spodnie kupić, bo z moich starych to tylko jedna para mi pasuje, bo zawsze nosiłam bardzo obcisłe, więc tylko troszkę przytyłam i już mi nie pasują

evak a na kiedy masz termin ?

byłam niedawno w lumpie i kupiłam sobie golgik i 2 bluzki za 20zł ;D mozna cos kupic w lumpie i przerobic..

no z kreacją to bedie cięzko, same widzicie ile zwykłe bluzki czy spodnie kosztuja w sklepach dla cieżarówek..

a my mamy iść 30 sierpnia. ale pewnie niestety nie pójdę, zależy w sumie od tego kiedy urodzę i jak się bedę czuła i ja i dzidzia.

my idziemy w polowie maja - mam nadzieje ze nie bedzie jeszcze ze mna zle. tzn z moją kondycja i ze sobie potancze :)

jejuuuu jakie dzis nudy w pracy..... minely dopiero niecale 3h, dzis czas wlecze sie niesamowicie... :// jeszcze ta pogoda jesienna....

no tez o sukience myślałam
pewnie pożyczę coś od koleżanki, ona chyba cos ładnego na zaawansowaną ciążę miała , bo szkoda na jeden raz kupować

a potem czeka mnie wesele we wrześniu, pod koniec, to już dzidziuś na świecie będzie :)

ja też idę na wesele początku czerwca. termin mam na 30 lipca, więc może się doturlam :)))

kombinuje już jaką by tu kieckę wdziać. coś trzeba będzie uszyć - i to tak na ostatnią chwilę.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry