Widok

****LIPCOWE I SIERPNIOWE GRUBASKI 6 :)****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
neewww

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
papa udanej imprezki

ja tez dobrze, dziekuję. Wczoraj tak przez chwile tak mnie brzuch zabolał, ze sie przestraszyłam ale sekunda i przeszło..

Ja idę konczyz obiadek dla M, ale czort sie chyba domyśla, bo cały czas wypytuje czy bedziemy mieli gości,

spadam ,papa i miłego weekendu :)

no czuję sie duzo lepiej
dzisiaj mam tylko kolke z lewej strony
rano miałam sesję z mężem

a co u ciebie ?

kurcze gdzie mój suwaczek?

Magda jak sie czujesz ? już lepiej ?

A mozesz podać telefon do tego lekarza?

Duphaston to poprostu progesteron . Kobiety w ciązy dostaja go na podtrzymanie ciąży

dobrym lekarzem jest tez Władysław Musiał przyjmuje w MSWiA na kartuskiej to jest kolo wojewodzkiego przyjmuje w poniedzialki i czwartki z rana a w srody popoludniu i w srody miedzy 14 a 15 robi usg...

polecam jest bardzo mily i czasem zartuje ma dobre podejscie juz go paru kolezankom polecilam i sa zadowolone niestety ja nie moge byc pod jego opieka w czasie ciazy (8letnia cukrzyca) :(

lecze sie u niego juz dlugi czas i naprawde polecam...

dziewczyny a co to jest za lek ten duphaston czy jakos tak??bo piszecie o tym leku...

pozdrawiam :))
pmagdalena ciesze się że pojechałaś :) czytałam kiedyś twoje posty że lekarka kazała Ci juz odstawić duphaston i byłam zdziwiona bo ja go brałam dłużej, no ale każdy lekarz ma inne zwyczaje wiec nic nie pisałam. No ale najważniejsze że z Toba i malenstwem wszystko w porządku :* 3 majcie się zdrowo :)

Ja chodzę do doktora Leszka Klimaszewskiego on podobno ma dobrą reputację i został mi polecony on też przyjmuje na NFZ ale nie wiem dokładnie gdzie
image
a do kogo chodzisz?

nietety ja chodzę prywatnie ale raz w miesiącu płacę 80 zł a badania i usg mam skierowanie do szpitala za darmo ;usg też w szpitalu w cenie tych 80 zł raz w miesiacu więc nie jest aż tak drogo
image
tak masz racje alemoja lekarka pewnie stwierdzi ze panikuje kurcze moze polecicie mi jakiegoslekaraza ale na NFZ

dobrze że pojechałaś do tego szpitala , ja też jeszcze biorę duphaston lepiej nie ryzykować ja tam wolę od razu jechać do szpitala najwyżej powiedzą że nic nie jest a ja mam spokój
image
musze zmienić ale nie mam na kogo

Magda w takim razie zmień lekarza, po co masz się denerwować

byłam w szpitalu i musze znowu brac Duphaston i to 3 razy dziennie

Musze zmienic lekarza bo ta moja mnie wkurza bo kazała mi odstawić

nio tylko tak pisze bo dla mnie to nie jest normalne miec skurcze w podbrzuszu i bóle tak jak wyżej pisałaś :) no ale jak mówisz że ten twój ból jest taki normany to ok :) w końcu skad mam wiedziec jak Cię to boli :) życzę żeby przestało boleć w takim razie :)

Ale ja nie plamię

pmagdalena....jak Cie boli to jedź lepiej na pogotowie żeby sprawdzili czy wszystko w porządku, ostatnio na majówkach na innym forum pozegnalismy dzidzie jednej forumki...tez zlekceważyła ból i delikatne plamienie poczym poroniła biedaczka w domu :( tragedia. teraz jestesmy wszystkie juz bardziej wyczulone na bóle. Więc ja bym na twoim miejscu naprawde sprawdziła ...przynajmniej będziesz spokojneijsza :* a tak będziesz sie niepotrzebnie denerwować....3mam kciuki buziaki

no tak tylko żeby nic złego sienie stało

trza być twardym, a nie miętkim, nie :))))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

atopowe zapalenie skóry (17 odpowiedzi)

Dziewczyny co stosujecie dla swoich dzieci? chodzi o balsamy, kremy do twatzy i płyny do...

płyta indukcyjna czy gazowa? (26 odpowiedzi)

Witajcie. Chciałabym poprosić Was o opinię. Budujemy dom i stanęliśmy przed wyborem płyty...

plastyka pochwy (46 odpowiedzi)

niestety popsuła mi się tylna ścianka i muszę ją zrobić, czy możecie mi polecić jakiegoś lekarza...

do góry