Widok
dobrym lekarzem jest tez Władysław Musiał przyjmuje w MSWiA na kartuskiej to jest kolo wojewodzkiego przyjmuje w poniedzialki i czwartki z rana a w srody popoludniu i w srody miedzy 14 a 15 robi usg...
polecam jest bardzo mily i czasem zartuje ma dobre podejscie juz go paru kolezankom polecilam i sa zadowolone niestety ja nie moge byc pod jego opieka w czasie ciazy (8letnia cukrzyca) :(
lecze sie u niego juz dlugi czas i naprawde polecam...
dziewczyny a co to jest za lek ten duphaston czy jakos tak??bo piszecie o tym leku...
pozdrawiam :))
polecam jest bardzo mily i czasem zartuje ma dobre podejscie juz go paru kolezankom polecilam i sa zadowolone niestety ja nie moge byc pod jego opieka w czasie ciazy (8letnia cukrzyca) :(
lecze sie u niego juz dlugi czas i naprawde polecam...
dziewczyny a co to jest za lek ten duphaston czy jakos tak??bo piszecie o tym leku...
pozdrawiam :))
pmagdalena ciesze się że pojechałaś :) czytałam kiedyś twoje posty że lekarka kazała Ci juz odstawić duphaston i byłam zdziwiona bo ja go brałam dłużej, no ale każdy lekarz ma inne zwyczaje wiec nic nie pisałam. No ale najważniejsze że z Toba i malenstwem wszystko w porządku :* 3 majcie się zdrowo :)
pmagdalena....jak Cie boli to jedź lepiej na pogotowie żeby sprawdzili czy wszystko w porządku, ostatnio na majówkach na innym forum pozegnalismy dzidzie jednej forumki...tez zlekceważyła ból i delikatne plamienie poczym poroniła biedaczka w domu :( tragedia. teraz jestesmy wszystkie juz bardziej wyczulone na bóle. Więc ja bym na twoim miejscu naprawde sprawdziła ...przynajmniej będziesz spokojneijsza :* a tak będziesz sie niepotrzebnie denerwować....3mam kciuki buziaki