Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***18***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zaraz lukne na brzucholka Twojego anti

włąsnie sie tak zastanawiam,...dlaczego ja nie widze niektorych zdjec na forum...anti Twojego poprannego brzucholka tez nie widze:(

a nie masz nic zablokowanego w pracy na kompie??? Daj maila, to Ci przesle;)

Widze, ze zobaczylas moj bebenek:)*/.Jak na koncowke 6 miesiaca to jest w miare, tyle ze wieczorem jest wiekszy i w spaniu "wadzi"..

tak tak widzialam, moj tez wieczorem robi sie ogromniasty:) wiec wiem o czym piszesz:)

dziewczyny bola Was czasem nogi, tzn robia sie ciezkie? ja zastanawiam sie czy np cps takiego jak lioton 1000 mozna stoswac?

Mnie pobolewają nogi, jak sie poloze szczegolnie...Jakbym miala po kg torebce cukru dolepionego:)..Slyszalam, ze to od zbyt dlugiego siedzenia ...Nogi nie maja stalego przeplywu krwi, a od tego niestety moga sie zylaki porobic;/

anti Ty mnie nie strasz bo ja ciagne w pracy siedze:) ja myslalam ze to od stania wlasnie tak sie robi:) zapytam w piatek lekarza

Od stania jak stoisz po 10 godzin dziennie, ale jak siedzisz przez 8 h to tez kaszanka;/...
Dlatego ja utrzadzam sobie spacerki poranne, i wieczorkiem z M. chodzimy sporo , nad morze głwonie, bo mieszkamy blisko i mamy domek nad morzem...Wracam padnieta ale dbam o te nogi;(

a oprocz spacerów jeszcze jakos szczegolnie o nie dbasz? jakies kremy?

Nie, nie uzywam zadnych kremow na nogi;/..Tylko na brzuch przeciw rozstepom...z serii Ja i Mama AA. Mysle, ze jak pracujesz, to sprobuj czesciej siedziec z ogami na krzesle prosto , o ile masz mozliowsc..
A do kiedy zamieraasz pracowac?Ja poszłam na zwolnienie w 4 miesiacu, na poczatku, bo mialam czasami cisnienie 90/50 i omdlewalam;/...

wiecie co, ja przytyłam ok 4 kg i porobiło mi się masę rozstępów na pupie i udach, namiętnie kremuję się i oliwkuje ale chyba mam tendencję do rozstępów, nie są to różwoe ani fioletowe linie a jaśniejsze paski, zagłebienia w skórze, może znikną po porodzie...

Anti idę podziwic Two brzuszek:)

No i jak Evilek, brzucholec "zobaczony"??..Chyba przejde sie na spacerek, ładna pogoda sie robi-wiaterek i chlodniej niz zwykle***

Nie martw sie, ja przytyam już 11 kg, i też jestem w 5 m-cu. Chciałabym gdzieś poćwiczyć, bo plecy mnie strasznie bolą no i w sumie nie wiem jak mogłam tak przytyć, bo przecież nie obżeram sie.ah...

11 kg? Ja teraz mam juz 10 na plusie, koszmar! a tez sie nie objadam;/..I na dodatek nie jem pysznych, najpyszniejszych na swiecie cukierkow i co?? Chyba nie warto sie tak meczyc;)...i zaczac je jesc w koncu...
To co bedzie z anmi za 3 miesiace?? 25 na plusie bedzie??hehe

Anti, a Ty co na dwie listy się zapisałaś???:))

hehe..tak:) bo mam "ruchomy" termin-jeden na 1.listopad, drugi na 31 pazdziernik:) To sobie wybiore a co nie mozna?? haha

Hehe, jakby sobie tak było można wybrać ;))

Obym nie rodziła 1 listopada..;/ jeszcze mi lekarze zwieja i co wtedy zrobimy??;/hehe..

planuje pracowac do konca sierpnia, pewnie jakos z poczatkiem wrzesnia pojde na zwolnienie, chyba ze wczesniej zaniemoge:)

No.... A jak mi się przesunie o dwa tygodnie, na Wigilię np., to też - co zrobię? ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry