Widok

LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE ***18***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
:)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej Finka:))nadrabiamy ploteczki z ostatnich dni.Fajnie z tym aerobikiem,ja bym na basen pochodzila ale boje się ,że coś złapie.
Miałycie dziewczyny badanie na obciążenie glukozą??bo mam zrobić na następną wizytę

Tego jej zarzucić nie można,nawet jak dzidzia nie jest dobrze ułożona do oglądania to tak dugo bada, aż wszytsko pomierzy itd.Wczoraj nasza miala caly mózg obadany,serducho,brzuszek.
Kurcze nie chce krakać ale chyba się przeziębiłam trochę:/ cytrynki pójdą dziś w ruch

Dzień doberek! No, wiecie co, dziewczyny - zamiast odpoczywać, to Wy od rana buszujecie! Anti, a Ty przecież miałaś się oszczędzać! Oj...

Ja dziś od rana mam dobry humorek, bo po pracy śmigam na ćwiczenia, a po aerobiku zawsze mam (i miałam - jeszcze przed ciążą) masę energii :)

Ja tez tak mialam na ostatnim USG, Jasiu mila malo plynow, ale zaraz mu sie pecherz napelnil:)..Ale ja juz cała w starchu;/..jak zwykle;/..
Myslę, ze bede zadowolona, jak słyszę Wasze opinie na temat tej lekarki. Dla mnie najwazniejsza jest dokładność, co brakuje mojemu lekarzowi, niestety....

Ona przyjmuje na Dmowskiego,boczna od Grunwaldzkiej, tam jest jej szyld,obok jest kwiaciarnia i optyk a przed wejście w bramę i tam jest jej gabinet na 1 piętrze.
Możesz spokojnie zadawać pytania,chętnie odpowiada i bada bardzo dokladnie.Wczoraj nasza mała miało słabo wypełniony brzuszek,i badala ją kilka razy ale zaraz było ok,bo zaczęła połykać płyn owodniowy,widocznie nie chcialo jej się chwilę:)POświęca sporo czasu na wizyte pomimo ze są opoznienia a to ważn.Myśle,że będziesz zadowolona.

Czyli o 3 dni pozniej??? Mozliwe całkiem..
Bociany, a czy ona przyjmuje na przeciwko manhatanna? na grunwaldzikiej to wiem, ale dokladnie to nie.A jak sie o cos pytasz, to odpowiada chetnie ?

Ale fajnie:))moja kopie ale jeszcze nie czuje jej jak dotkne brzuch,może raz mi si ę zdarzyło.Wczoraj na usg widzialam jak kopie i czułam.Termin niby mi się przesunął na 22 listopad ale i tak okaże się w praniu co i jak:)
Ale mi się nie chce wstawać a muszę włosy umyć i tone rzeczy.Jeszcze chwilke się pobycze:D

Jasne, zaraz jak wroce dam znaka;)
Jasiu jest juz na pewno wiekszy, bo jak kopnie, to brzuchol mi rozsadza;/...Wierci sie ciagle, raz tylek wypina, to znowuz kolano...Jak sie dobrze wczuje, to wyczuwam, czym kopie;)

1)anti----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad, dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, dziewczynka:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
11) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
12)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
13)goralka ----------- >termin - 29 listopad
14)evilek ------------- >termin - 10 grudzień
15)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
16)megus ------------ >termin - 16 grudzień
17) agata84---------- >termin - 24 grudzień
18)dorotaztomkiem- >termin - 27 grudzień

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

dom czy mieszkanie??? (434 odpowiedzi)

zaczynam juz myslec o własnych czterech katach ale ceny mieszkań jak i budowy domu mnie...

do góry