Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 20*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
1)anti-teraz Ania1979----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, chłopiec:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)mona1346--------- >termin - 21 listopad
11)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
12) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
13)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
14)goralka ----------- >termin - 29 listopad
15)pychota------------ >termin - 3 grudzień, chłopiec:)
16)evilek ------------- >termin - 10 grudzień, chłopiec, Kubuś:)
17)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
18)megus ------------ >termin - 16 grudzień
19) agata84---------- >termin - 24 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ale mi się spac chce, maluch zaczął się troszkę ruszać, zcasem aż się wytsraszę jakjets długo długo nic i nagle ruch w brzuchu, śmieszne uczucie jeszcze się nei przyzwycziłam

Witajcie,
byłam na badaniu krzywej-cukier w idealnych parametrach..Jestem szcześliwa, bo coraz częściej słyszy sie o tych paskudnych cukrzycach:(...Bardzo happy wyszłam z gabinetu
Poza tym , toxo i cytomegalia- w porządeczku-więc mam potrojne powoduy do radości. położna przy okazji zbadała bicie serduszka Jasia-super;)..
Niepotrzebnie sie obawiałam, no, ale to silniejsze ode mnie...
Weekendzik minął bardzo przyjemnie-w sobote bylismy na Intymnych lękach-jak dla mnie naprawde dobre przedstawienie, nasmiałam sie i rozluźniłam troszke..
Wczoraj chrzciny- ufff...jak niewygodnie było w kościele w tych eleganckich strojach-prezzywczaiłam się do dresików i luxnych tunik, a musiałam wcisnąc się w elegancką keicke-ładna, ale na godzinke.;/
Zaraz mykamy po jadalnie wybrać jakaś i moze jak bedzie od razu do domu zwiesc, bo ta sprzed 4 lat mi sie znudziła, jakas taka brzydka mi sie wydaje teraz, z perspektywy 4 lat;/.....a i do domku-zmiana wczasowiczo, takze nie wiem, czy sie dzisiaj jeszcze pijawie...ale nieglugo (miesiac)koniec sezonu i sie uspokoi...Mam nadzieje;)

Ania no to barzdo sie ciesze ze wyniki są dobre:) a propo elegancich ciuszków, ja na cały dzień będę musiała się wbić w suknię, ale mam dopasowaną ze nic nie uciska, będę troszkę gruba Panna Młoda ale co tam:)

która z Was podawała ten przepis na babkę majonezową?? mam ochotę upiec...

Evilek, to Ty masz swój ślub jz w ten weekend??????Oooo to extra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak to szybko zleciało:)

ojjj szybko szybko. W ogóle ciąża tez leci tak szybko, pamiętam jak się chwaliłam na forum że są II kreseczki a teraz już połowa ciąży za mną:)

CZeść.Ale dziś depresyjny dzień przez tą pogodę..normalnie schować się pod kołdre i tyle,dawno mnie już tak nie złapało..zar4az wciągne obiadek to może ochoty nabiorę na cokolwiek.Jeśli chodzi o wagę to na ostaniej wizycie było plus 3 kg.
Mała pokopuje od czasu do czasu,chyba czuje,że mama nie w formie.

bociany to malutko przytyłaś, ja ostatnio nadrabiam w rekordowym tempie, ale tłumaczę sobie że to dlatego ze byłam chuda przed ciąża ważyłam ok 49kg, jakoś sobie muszę tłumaczyc:):)

Evilek do szczuplaczków nie należe więc organizm sam się tak jakoś chyba przestawił,że wsyztsko w brzuch idzie:)Ty szczuplaczek jesteś:).Na początku 5 kg stracilam .
Ale fajnie,że ślub już tAK blisko masz,super przezycie.
Ciesze się bo przyszedł dziś kojec do spania dla mnie,poducha ,może w końcu krzyż tak boleć nie będzie.Tylko musze czekać aż sąsiad wróci bo zostawili paczkę u niego ,akurat wyszlam na chwilę.
Dzwoniła do mnie położna o Olszewskiej,że wizytę mam przełożoną na 20 sieprnia z 18,bo ona z urlopu jeszcze nie wróci.

Dziś miałam pracowity dzień, a Wy zdążyłyście tyle naplotkować ;)
Evilek, rzeczywiście, Twój ślub w ten weekend!

hejka.a ja bylam dzis rano na krzywej cukrowej,a jutro wynik.troche sie boję bo w moczu sporo tego cukru było :/A i w rodzinie cukrzyca w genach jest:(
Witajcie,
Bociany, to mamy wizyte tego samego dnia-moze sie spotkamy??:)Fajnie by było juz w sumie;)
Justa, nie martw sie, ja tez szlam ze zlym nastawieniem a okazalo sie ok;)
Eh, te sny, dzisiaj mi sie sniło, ze kuzynka moja urodziła dziewczynke, ktora miała zaszyte oczy-Boze, jakie schizy, jakby miała swiata nie oglądać czy cos takiego;/...Ciągle mi sie cos sni...br....i zazwyczaj cos anormalnego;/...

Cześć z rana!
Justi, nie martw się na zapas, mnie tez czeka to badanie i tez mamy cukrzyce w rodzinie, ale nawet jesli okaze sie, ze wyniki nie bardzo, to przeciez sa leki na zbicie itp. Ja wiem, ze najlepiej byloby miec wszystkie wyniki w normie... Trzeba myslec pozytywnie :) Trzymam kciuki, zeby bylo ok. Daj znac, jak odbierzesz.

A te sny - mnie dziwaczne na razie nie dopadaja, ale ostatnio snilo mi sie, ze urodzilam chlopca. Chyba za duzo mysle, jaka plec ;P

hej:) ja już po śniadanku gotowa do pracy. Na szczęście pogoda się polepsza wiec może na ślubie będzie słoneczko.Dziś idę do restauracji omawiać do końca menu

evilku, to Wielki Dzień tuż tuż...
pogoda zapowiada Ci się rewelacja. od czwartku już temperatury obłędne zapowiadają, więc się nie martw :)

agu właśnie na to liczę cichutko:)

zobaczysz - będziecie mieć super pogodę :))

hej.Justi będzie dobrze:))nie denerwuj się na zapas.Co do snów,to dziś śniło mi się,że nie mm pokarmu,że szukałałam termometru do wanienki i kupowałam jakiś płyn do kąpieli w aptece przy czym pokłociłam się z jakimś babsztylem o kolejkę.I generalnie jeszcze dużo takich wątków było:)))
Spałam z poduchą dla ciężarnych rewelka,najlepsze jest to,że wczoraj jak po 18 położyłam się na próbę z nią to zasnęłam na godzinkę:)))
Ania na którą masz wizytę??ja na 20:15 dopiero

i ja witam:P
a olszewska od kiedy do kiedy urlopuje? zamierzam wybrac sie do niej na 3D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry