Widok

****LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUSIE 20*****

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
1)anti-teraz Ania1979----------------- >termin - 1 listopad, chłopiec:)-Jaś
2)Risika -------------- >termin - 5 listopad , dziewczynka:) Paulina
3)Alis ----------------- >termin - 10 listopad
4)JustynaArt -------- >termin - 11 listopad chłopiec:)
5)Majaki-------------- >termin - 13 listopad, chłopak, z imieniem ciągle problem
6)joanka ------------- >termin - 16 listopad
7)bociany ------------ >termin - 19 listopad,wg. OM ,22.11 wg. usg dziewczynka:)- Natalka
8)_m_g --------------- >termin - 21 listopad, chłopiec:)
9) fiona2-------------- >termin - 21 listopad
10)mona1346--------- >termin - 21 listopad
11)Kasiek01 --------- >termin - 23 listopad, chłopiec:)
12) Ajeczka1--------- >termin - 27 listopad
13)Kasia26 2--------- >termin - 6 listopad
14)goralka ----------- >termin - 29 listopad
15)pychota------------ >termin - 3 grudzień, chłopiec:)
16)evilek ------------- >termin - 10 grudzień, chłopiec, Kubuś:)
17)Finka-------------- >termin - 10 grudzień
18)megus ------------ >termin - 16 grudzień
19) agata84---------- >termin - 24 grudzień

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no to uspokoiłyście mnie, człowiek zcasem już wariuje bo chce zeby było wszystko ok

evelik ja kawy pije bardzo mało a to dlatego że lubię pić w towarzystwie a rano takiego niemam, ale mój lekarz mówi że jedna kawa dziennie z mlekiem jest jak najbardziej ok, więc spokojnie możesz pić

Ja, niestety, przez całą ciążę piję jedną kawę rano :( Bez niej byłabym dętka... Ale to raczej mleko z kawą ;), więc nie mam strasznych wyrzutów...

co taka cisza?ja czekam już na koniec pracy.
zdarza Wam się wypić słabą kawę z mlekiem, bo mi tak i się zastanawiam czy nie szkodę, dodam że to max jedna kawa zdiennie i nie piję codziennie tylko jak mi się oczy zamykają

hej _m_g nie wiem od kiedy,ale pewnie jakoś od początku sierpnia,lepiej zapisz się teraz,jak mnie położna zapisywała na 20 to były tylko 2 godziny wolne.

i ja witam:P
a olszewska od kiedy do kiedy urlopuje? zamierzam wybrac sie do niej na 3D

hej.Justi będzie dobrze:))nie denerwuj się na zapas.Co do snów,to dziś śniło mi się,że nie mm pokarmu,że szukałałam termometru do wanienki i kupowałam jakiś płyn do kąpieli w aptece przy czym pokłociłam się z jakimś babsztylem o kolejkę.I generalnie jeszcze dużo takich wątków było:)))
Spałam z poduchą dla ciężarnych rewelka,najlepsze jest to,że wczoraj jak po 18 położyłam się na próbę z nią to zasnęłam na godzinkę:)))
Ania na którą masz wizytę??ja na 20:15 dopiero

zobaczysz - będziecie mieć super pogodę :))

agu właśnie na to liczę cichutko:)

evilku, to Wielki Dzień tuż tuż...
pogoda zapowiada Ci się rewelacja. od czwartku już temperatury obłędne zapowiadają, więc się nie martw :)

hej:) ja już po śniadanku gotowa do pracy. Na szczęście pogoda się polepsza wiec może na ślubie będzie słoneczko.Dziś idę do restauracji omawiać do końca menu

Cześć z rana!
Justi, nie martw się na zapas, mnie tez czeka to badanie i tez mamy cukrzyce w rodzinie, ale nawet jesli okaze sie, ze wyniki nie bardzo, to przeciez sa leki na zbicie itp. Ja wiem, ze najlepiej byloby miec wszystkie wyniki w normie... Trzeba myslec pozytywnie :) Trzymam kciuki, zeby bylo ok. Daj znac, jak odbierzesz.

A te sny - mnie dziwaczne na razie nie dopadaja, ale ostatnio snilo mi sie, ze urodzilam chlopca. Chyba za duzo mysle, jaka plec ;P

Witajcie,
Bociany, to mamy wizyte tego samego dnia-moze sie spotkamy??:)Fajnie by było juz w sumie;)
Justa, nie martw sie, ja tez szlam ze zlym nastawieniem a okazalo sie ok;)
Eh, te sny, dzisiaj mi sie sniło, ze kuzynka moja urodziła dziewczynke, ktora miała zaszyte oczy-Boze, jakie schizy, jakby miała swiata nie oglądać czy cos takiego;/...Ciągle mi sie cos sni...br....i zazwyczaj cos anormalnego;/...

hejka.a ja bylam dzis rano na krzywej cukrowej,a jutro wynik.troche sie boję bo w moczu sporo tego cukru było :/A i w rodzinie cukrzyca w genach jest:(
Dziś miałam pracowity dzień, a Wy zdążyłyście tyle naplotkować ;)
Evilek, rzeczywiście, Twój ślub w ten weekend!

Evilek do szczuplaczków nie należe więc organizm sam się tak jakoś chyba przestawił,że wsyztsko w brzuch idzie:)Ty szczuplaczek jesteś:).Na początku 5 kg stracilam .
Ale fajnie,że ślub już tAK blisko masz,super przezycie.
Ciesze się bo przyszedł dziś kojec do spania dla mnie,poducha ,może w końcu krzyż tak boleć nie będzie.Tylko musze czekać aż sąsiad wróci bo zostawili paczkę u niego ,akurat wyszlam na chwilę.
Dzwoniła do mnie położna o Olszewskiej,że wizytę mam przełożoną na 20 sieprnia z 18,bo ona z urlopu jeszcze nie wróci.

bociany to malutko przytyłaś, ja ostatnio nadrabiam w rekordowym tempie, ale tłumaczę sobie że to dlatego ze byłam chuda przed ciąża ważyłam ok 49kg, jakoś sobie muszę tłumaczyc:):)

CZeść.Ale dziś depresyjny dzień przez tą pogodę..normalnie schować się pod kołdre i tyle,dawno mnie już tak nie złapało..zar4az wciągne obiadek to może ochoty nabiorę na cokolwiek.Jeśli chodzi o wagę to na ostaniej wizycie było plus 3 kg.
Mała pokopuje od czasu do czasu,chyba czuje,że mama nie w formie.

ojjj szybko szybko. W ogóle ciąża tez leci tak szybko, pamiętam jak się chwaliłam na forum że są II kreseczki a teraz już połowa ciąży za mną:)

jak to szybko zleciało:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Odkurzacz samojezdny - robot - opinie (73 odpowiedzi)

Czy ktoś ma takie cudo ? Czy to w ogóle działa. Chciałam dziś kupić ale sprzedawca stanowczo mi...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (69 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??

do góry