Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUŚKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy na weekend:)
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no widzisz Justi - lekarstwo działa - będzie dobrze, bądź dobrej myśli.
Bociany - ja też okularnica jestem z dużą wadą, na szczęście nic mi się po ciąży nie popsuło i dobrze bo już bym się chyba załamała. Ja długie lata nosiłam szkła kontaktowe, ale jak zaczęłam pracować i spędzać tyle godz przezd kompem to mi się powoli zaczął sypać zwrok i tym sposobem przez ok 3 lata rozwaliłam sobie oczy, z rozsądku przeszłam na okulary - i teraz jestem zadowolona od 2 lat wada stanęła.
Moja kruszynka śpi, wybawiłam ją przez 2 h i padła.
nie wierze!
Sarka sie obudzila,zjadła mleczko i dalej spi:)))))))))))))))))))))))))
hej popołudniowo,wróciłam od okulsity-oczy bez zmian:)okularki te same mam nosić.Tatuś się dzielnie Natalą zajął:))))właśnie dzwoniła Kasia-nasza fotografka-przyniesie zaraz płytke ze zdjęciami z sesji 2 tygodnie przed porodem już nie moge się doczekać:))))
aa..no i dzisiaj zajecia odwolane, bo zle warunki na drgach i jedna pani dojechac ni emogla;(...Lipa..

Za to sa do odrobienia, dobrze, beda 2 godzinki za to, i kasa nie przepadnie!
Grrr ale zmarzlismy na spacerze dzisiaj- u nas -10 stopni, slonce bylo ale i tak tyek mio malo co nie zamarzł:(..
jasiek po spacerku najadl sie i teraz kima sobie jeszcze...
oo reetyy.....zasnela wkoncu! po 6 godzinach proby usypiania:]
mój po spacerze tez spi a ja zmykam kuchnie sprzatać
o Ania widzę że zaszaleliście na sesji i nawet kąpiel w toni morskiej była:)) fajnie, bardzo ładna para.
Ja padam dziś po tym spacerowaniu, zaszalałam na maksa z tym drugim wyjściem. Oszukuje dziś moje dziecko, po powrocie ze spaceru położyłam ją w gondoli w pokoju przy otwartym oknie, tylko kocyk zdjęłam i mala śpi nadal mysląc że jest na dworze - uhaha ale jestem matka, no ale mam chwilkę dla siebie a jej się krzywda nie dzieje. Muszę popłacić rachunki i potrzebuję chwilki.
oj fajnie powspominac.... :)))

my po spacerku, bylo cudnie i slonecznie jak w całym Trójmiescie zapewne:) Mały jak zasnął tak spi nadal ..hiphiphuurra!!
obiad powinnam zrobic...posprzątać czy coś...;/

tak wracając do krotkiej fryzurki, to niestety tez zbyt gestych włosów nie mam i nie wiem jak to bedzie..byłoby:) ale z drugiej strony zaczynają mi troche wypadac (nie mowiac juz o siwieniu...) .. eh... dzwonilam do fryzjerki kiedy moze przyjechac ale nie odbiera:D wiec moja łepetyna chwilowo uratowana..:D
PS: Aniu pięknie wyglądałaś w dniu ślubu :-)
mi też się nic nie chce a pracy duzo, co do zdjęć, po prostu wydały mi się te zdjecia z chrztu "za słabe" jak na ich umiejętnosci, no i wydawało mi się, ze pracują na canonach a te robione były nikonem, ale moze zmienili markę

mój bączek własnie się obudził, zjadł mleczko i teraz bawi się na leżaczku, ja zmykam popracowac trochę
eh, najpeirw spacerek zalicze poki slonce...jeny jak mi sie nie chce nic(
a to kwleje jeszcze jedno:) fajnie sie zrobilo, wspominajac...
Biore sie w koncu za sprzatanko, jasio sie bawi a ja zmykam cos zrobic,,,mega leeeeenia mam:(
image
z chrztu widzialas a to nasze slubne;)
image
Majaki, zarowno te jak i nasze slubne fotki robili ci sami ludzie;)..Skoro juz publicznie wymienislas nazwisko, to juz wiadomo kto:)
na drugim forum wkleilma fotki nasze ze slubu i w galerii dzieci z chrztu:)...ze slubu sa w tej drugiej galerii jakos na poczatkowych stronach:)

ja znowu bardziej wole Ani "oko"..bo kocham porterety i zblizenia. Summa sumamrum- dla mnie sa rewelacyjni i niezastapieni!!
hej Mamusie, pogoda super, spacer zaliczony 1,5h, zakupy przy okazji też zrobione, teraz praca, potem obiad, potem jeszcze raz zakupy - bo całą sobotę w kuchni spędzam

Bociany ładnie Ci w tej grzywce, no i wiadomo teraz po kim Natalka ma takie ładne niebieskie oczęta :-)
fajne takie krótkie fryzury, ale ja mam za cienkie włosy, żeby sobie takie strzelić - niestety

Ania co do B&W rzeczywiście są bardzo charakterystyczni jeśli chodzi o fotografię, uważam, ze Marcin Łabędzki ma świetne oko i potrafi "chwytać" dobre momenty, ale co do zdjęć z chrztu - tych które wrzuciłaś na forum - to chyba nie B&W?? poziomem dalekie są od tego co reprezentuje B&W
Justi, tez do Evilka klikakal-chyba walczy z Kubalem:)
EVILKU-klikam do Ciebie na gg.......odezwij sie...
Ania mój e-mail: anuszka1@gazeta.pl - dzieki bardzo za pomoc
Pychotki u nas to dopiero pierwsze usg było, także spokojnie, jak ok to nie trzeba wiecej nic kontrolować . U nas ok, wszystko bardzo ładnie, zmykam zjeść obiadek i wyprawiam się na drugi spacer taka ładna pogoda że ho ho:)))
Aniu-no niektorzy ludzie sa tak tępi,ze niewiadomo nawet jak to nazwac hehe.
a ja sie dzis obudzilam z bolącym gardłem,zapchanym nosem i katarem:/
Kiedy te choróbska sie skonczą....Jak sie Sarka,to ja i tak wkółko...Niewiem skad to zalapalam skoro praktycznie caly czas siedzimy w domu...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

do góry