Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUŚKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy na weekend:)
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja juz dziiaj to sie tak wkurzylam ze szok..u nie to dlugo nie trwa- facet dostal zrabke przez telefon, ze nie by w stanie powiedziec na jakie nazwisko ma swoje konto w banku:)

Ni elubie takiego smrodzenia- albo w lewo albo w prawo!..Chcial skanowany dowod to go dostal, wiec go spytalam, czy ma jeszcze jakies zyczenia, gwaizdki beda dopiero w nocy wiec mu do poludnia nie podesle;)

kretyn....Jakbym go chciala na 90zl oszukac!
ja na poaczatku tamtegot ygodnia kupialm klocki dla chrzesniaka, wyslałam prosbe ze to prezent na 14.02. zeby wysłali kurierem... do dzis k...na nie dostałam konta bankowego na ktory mogłabym zrobic przelew...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz to niech sobie te klocki w tylek wsadzi....
Ania są ludzie i ludziska..
Natala znwou na drzemke padła ,ma dzień śpiocha.Czekam na męża ma dzień wolny,no i oczywiście coś musiało się zrypać,coś w samochodzie padło:///jak ja to kocham!na szczęscie część na gwarancji,niedawno kupiona.
No nie moge- jacy niektorzy ludzie to prawdziwe lomy!
Kupilam dla Jacha na allegro i zaplacilam wczoraj , dowodem wplaty. Chcialam aby facet wyslala to juz wczoraj , zeby do soboty doszlo- no ale nie mail jeszce przelewu.
Wiec mu te zeskanowałam- wyslalam dowod a ten jełop dalej czeka na kase!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Boziu, o za dekliel!
po cholere chcial dowod wplaty???Spieszylam sie z przelewem i tym skanowaniem cholernym a ten ze nie wyslala bo czeka!!!!!!!!!!!!!!!
Masakra!!!!!!!!!
NO i ciagle ogladam te frycki na neie- jak mi sie kolor ciemnej sliwy podoba..ło losieeeee!albo czern granatu- Boziu!!
teraz mam kasztan ciemny- lipa;/.nudny koor na maxa!!

Jasio ma tez dzinwo od groma, na gumie i na innych badziewiach, ale jak mu zakladam, to ie drze-wscieklizna jedna;)..on to uwielbia polspiochy i ja tez, tylko cmyk i pielucha zmieniona:)

Ja to kocham sztruksiki- a jeszcze najlepeij ogrodniczi- Jasiulec ma 2 pary ale to sopiero do wozia na wiosne;)
W ogole juz mu ubrania na wiosne w wiekszosci kupuje..rozmiar 74 i 80, na teraz bez sensu i tak ciagle w tym beznadziejnym kombinezonie!!!!!
ona akurat spodniowa dfziewczyna,sama bym takie dżiny chciała mieć na gumie,akurat na mój brzuch ha ha a to,że na golasa najlepiej to wiadomo:D
Bociany, fryzura ok.
Ale Nata prawdziwa GANGSTA!!!!!!!...W dzinsiolach , fju fju jak fajnie!...Jasio nie cierpi dzinsow, on to najlepiej na golym tylku by leżal:)
mała gangsterka:)
image
no to się prezentujemy z Natalą:)kiedyś miałam długie włosy,ostanio na ślubie,ale wygodniej mi z krótkimi:)
ps.prosze nie patrzeć na nasze miny:]
image
ja z wloskow takich do pasa scialam na chlopaka prawie, czulam sie swietnie, tylko jednak moja pyzata buzka byla...jeszcze bardziej pyzata ;/ I takim cudem zostaje przy dlugich, choc krotkie straszliwie mi sie podobaja :)
to może urządzimy sobie grupowe cięcie:D:D ja zawszw małam srednie albo krótszeale nigdy az tak... w koncu to tylko włosy.. odrosną... ale łatwo "mówic":D
hej. fajna fryzurka, ja zawsze mialam dlugie albo pół długie wyłosy, teraz chciałabym krotkie tylko oczywiście też się boję:)
nooo wlasnie:) niby nie trzeba sie czesac..hahahhaha...
Oooo..extra, lubie takie rozwichrowane fryzurki!
No cos w tym stylu, wlasnie,,kurcze, ale jak bedzie lipa, to co ja zrobie??

Az strach sie bać...nie wyjde nigdzie:)
na zajeciach w E-gu jedna dziewczyna ma takie extra wlosy, rozwiane wiecznie( nie cierpie poukladanych blleee), takie jakby ja ktos szarpał-piekne!!!!!!!!!!!!!!!i mowi ze jak sa za dlugie to sama je przycina!Cudne!..
Chyba trzeba sie odwazyc w koncu:)
sasiadka miała takie cos i wygladała slicznie a tez ma okrągła buzke wiec.... kurna nakrecam sie na to sciecie od jakis 10 lat moze w koncu nadszedł czas:D
superanckie:) mi sie podoba jeszcze takie cos, tylko, ze mam troche okrągła buzke...i chyba za jasne... ;/

image
aa.no i najwazniejsza rzecz- zakladam w koncu aparat na żebiszcze moje:)-mam dwa krzywusy ktore mnie strasznie denerwuja...
Juz nosilam nocny aparat ale mialam przerwe, a moja ortonodntka ciagle mi wciska, ze juz nie musze nosic dalej, ze zeby sa proste!
Ja i tak widze te dwa jeszcze:) Jak dla mnie aparat to swietna sprawa, uwielbiam jak ktos ma aparat w buzi!jasniutki bede miala, porcelanowy!Juz sie doczekac nie moge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Amelko, podaj maila, wysle Ci pare cwiczen.
ooo..nowy wateczek:)

Pychotko, janormalnie desperacja z ta fryzura- jak mnie wkurzaja te 3 losy na krzyz i do tego siwe jeszcze sie pojawiają..jasna cholerka.!marzy mi sie taka chlopieca fryzurka, fajna dobra farba i heja..:)

http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura102153.htm

http://ikf.com.pl/fryzury-krotkie/fryzura6291.htm

cos w tym stylu....rano tylko zwilzyc , poczchrac i do przodu:)a nie czesanie, kitki, gumki-jasna cholerka!!

Ja na aerobik chodze zsynkeim- dzisiaj wlasnie mamy spotkano, waga leci w dół, bo u mnie tylko ruch działa, no i moge sobie teraz wszytsko jesc, bo wiem, ze zaraz spalę..basen- mamy niedaleko, ja raz w tygodniu, mąż 3 razy jeżdzi. Ale jak nie zalicze sauny to mi zbyt zimno na sam basen, zmarzluch si ecos zrobiłam:(

hmm.. my robilismy tylko jedno usg bioderek i nikt nic nie wspominał o zadnej dodatkowej kontroli... znow co lekarz to opinia..;/

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry