Widok

**LISTOPADOWE I GRUDNIOWE MAMUŚKI***

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zakładam nowy na weekend:)
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no prosze...:) od na basen za daleko:( no kurcze tak za mna chodzi to sciecie wlosow, zwlaszcza ze zaczynaja mi chyba wypadac ze szok, od dwoch dni mysle tylko o tym a mąz mnie jeszcze podpuszcza.. tylko, ze jak nie wyjdzie to bede ryczec...;/
witam z rana, zaraz uciekam do przychodni dziś mamy pierwsze usg bioderek, mam nadzieję że wszystko będzie ok.
Aniu mam prośbę do Ciebie, czy moglabyś mi podpowiedzieć jedno lub dwa ćwiczonka jakie robisz z Jasiem na bączki. Asia nie ma większych problemów ale ostatnio meczy się zwłaszcza w nocy, chciałabym jej jakoś skutecznie pomóc żeby mogła dorze spać bo ostatnie jej nocki to głównie stękanie i szkoda mi jej. Pamiętam że pisałaś że Jasiu pieknie puszczał baczki po waszych wygibasach. Liczę na Twoją pomoc.
Pychota u mnie aerobik odpada,nie moge typowo wysiłkowych ćiwczeń niestety.Zapisuje się od marca na basen to lubie najbardziej a mam pod nosem i wdomu sobie będę ćwiczyć:)
a... i jak to jest z tym podnoszeniem glowki.. Mis jak chce to podniesie, ale czesciej nie chce i ryje buzka po podłozu..... a za 2tyg. niecale wizyta i szczepienie i zaczynam sie nakrecac...
Bociany.. to moze jakis aerobik? ja cale (doroślejsze:D ) zycie chciałam sie zapisac gdzies i tak mi przeleciało jakies 7 lat... az w koncu od poczatku lutego latam z kolezanka na takie w miare sympatyczny aerobik 2x/tydz. po 50-60min. zmeczona nie jestem, zakwasy miałam tylko 2x, wiec generalnie nie jest zle:) a czuje sie lepiej i fizycznie i co najważniejsze psychicznie... macierzynstwo piekna rzecz ale siedzenie w domu troche wykancza...... i mnie i meza:D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

do góry