Widok

&&& Listopadowe i grudniowe mamusie 52&&&

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zARAZ LISTA, NO, MOZE JAK ZAłOżYłAM WąTEK TO SIę COś ZADZIEJE U MNIE HIHI****

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może napiszę tak-gdybys nie brała tych globulek, czy czegos tam, to jeszcze bym sie zgodziła na opinie ze nie ma potrzeby tego badania robić...ale ze Ty masz te "perypetie" globulkowe- jak najbardziej bede Cie na to namawiac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moje nerwy dotycza tylko kwestii mojego konta...Nie dosc ze jest ubogie i juz kupa kasy wydana u ginki to jeszcze teraz kolejny wydatek przez jej niefrasobliwosc..Wrrrrrr................. A do ktorego tyg mozna robic to badanie?

Justi może podejdz do swojej ginki i powiedz,że ma zrobić to badanie,kurcze,przecież nie może Ci odmówić,badanie w ostanich tygodniach ciązy należy zrobić

nie no ja dzis mialam wizyte przeciez.a czy jak pojde na wizyte za 3 tyg czyli bedzie to 36 tydzien to jeszcze zdaze zrobic u niej to badanie?czy lepiej wczesniej?

myśle,że na spokojnie da się zrobić,na wynik się czeka 3 dni

Spokojnie, do 37/38 tyg sie to robi!
Przeanalizuja sama na spokojnie, czy Ci to przyniesie ulge i poczytaj o tym.

no to za 3 tyg na wizycie powiem ze zycze sobie to badanie i juz!przeciez i tak za nie musze zaplacic,wiec nie moze mi odmówic.

Justi, ja czytałam gdzieś, że to badanie robi się zazwyczaj do 37 tc. Może upomnij się przy kolejnej wizycie? Chyba, że masz się denerwować... To wtedy - jak radzą dziewczyny - idź do wcześniej babki i poproś o wymaz. Albo prywatnie...

ale ja chodze do ginki prywatnie caly czas! Ooooo nie,nie bede teraz zasuwac do kolejnego prywatnego lekarza i znowu placic....za wizyte..plus badanie.Moje konto tego nie wytrzyma:/ Za 3 tyg powiem ze chce badanie i koniec kropka.

A no to tak- jamylalam, ze Ty chodzisz na NFZ.Powiedz ze chcesz to badanie i tyle!

A, to zmienia postać rzeczy.... To rzeczywiście, może poczekaj do kolejnej wizyty i wtedy poproś o wymaz. Bez sensu, żebyś płaciła za wizytę dodatkową, bo ona "nie widzi potrzeby"...

A, to zmienia postać rzeczy.... To rzeczywiście, może poczekaj do kolejnej wizyty i wtedy poproś o wymaz. Bez sensu, żebyś płaciła za wizytę dodatkową, bo ona "nie widzi potrzeby"...

nioooop..tak wlasnie zrobie:P Ech....lekarze....
No nic,teraz nastawiam sie na poród w listopadzie...juhu;D Fajnie by bylo...

hej:)) ale produkujecie:D Alis a ja jutro jade do szpitala na ktg to sie nie spotkamy ;). ja sie mojego maciejewskiego pytalam i powiedzial ze on nie widzi potrzeby tego badania na paciorkowca...a biore 8 antybiotyk na grzybice. bo po akzdym braniu normalnego antybiotyku cos mi sie 'tam' pojawialo:/. ah zdalam ostatni egzam:D:D teraz tylko musze sie powozic i latac po wpisy:/ no ale jakby co to na 5 roku jestem:D:D

Risika-to widze ze i Twoj lekarz to samo mówi.Hmm....
Apropo-dzos do szpitala w w-wie zglosila sie moja kumpelka 14 dni po terminie i wiecie co zrobili?odesłali ja do domu hehe.powiedzieli ze ma przyjechac najszybciej w piatek bo sie nic nie dzieje.Szok...:]

Gratulki Risika;)
Lece sie myc i czytac cos...

Jesuu, 14 dni po terminie, to ju złożysko nie pracuje!!!!!!Strach sie bac tych lekarzy!
Dobra, lece myju!

o raju m_g obżarłam się tego ciasta u Ciebie i teraz mam wyrzuty sumienia... ;P ale co tam przystopuje w tygodniu ;P a tak w ogóle to wiesz podeślij mi na maila ten przepis na serniczek bo był bardzo dobry - zasmakował mi :DD

Riska moje gratulacje:)
właśnie pochłonęłam zpukę ogórkową i zamierzam poogladać tv, kurcze na leżąco dni mi się dłużą strasznie, mam kilka rzeczy do kupienia i chętnie wybrałąbym się na dzidziusiowe zakupy a tak muszę leżeć:/

no wlasnie dlatego jestem tez w szoku...I ona ma rodzic w wejherowie:] Cholipa....

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry