Widok

&&& Listopadowe i grudniowe mamusie 52&&&

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
zARAZ LISTA, NO, MOZE JAK ZAłOżYłAM WąTEK TO SIę COś ZADZIEJE U MNIE HIHI****

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Evilek wierzę,że Ci się dni dłużą,odpoczywaj najważniejsze Twoje zdrówko i dzidzi.
Zrobiłam herbatk,ę miętową i zaraz M jak miłość odpalę:)mężuś dopiero za 2 h będzie .Chyba jak urodzę to znienawidzę spanie na boku,marzy mi się na plecach albo brzuchu...

ale watkow:) szybkie jestescie....tzn rozgadane
kasika zaraz Ci podesle jak znajde bo to oczywiscie przepis z netu sciagniety:P

bociany.mam to samo..maaaaaarzęęęęęę o spaniu na brzuchu....... Na płasko nie daje rady bo kregoslup daje czadu wtedy najbardziej.....A na bokach....koszmarrrrrr....sto razy w ciagu nocy zmiana z jednego na drugi....:/

mam pytanie:Wy tez tyle pijecie (oczywiscie nie mam na mysli procentów hehe)?od jakichs 2 tyg po prostu chleję a nie piję.....wszystko co mozna i ogromnych ilosciach...Wlasnie spijam 4 herbate w ciagu 2 godzin....To normalne:P ?

no ja tez tak ok 2 tyg zaczelam wiecej pic...chcoiaz juz myslalam ze wiecej sie nie da...ale jakos wchodzi:P maz nie nadarza z dostaczaniem wody...jak kupi 6cio paka zaraz nie ma:P

justi ja też dużo piję a poza tym jem na potęgę i mieszam potrawy od slodkiego do kwasnego:)

Justi pije jak chlor:)od niedawna właśnie,w nocy obowiązkowo butelka wody przy łóżku:DDD
mi na plecach zakazałą lekarka,bo jest ucisk na żyłe głowną,i raz prawie odleciałam u kosmetyczki,położna powiedziała ,że jak chce sobie poleżeć 10 minut na plecach to najpierw 10 wdechów prz otwartym ooknie,żeby dzidzie dotlenić i wtedy,co mi tam po 10 minutach:PPPPP
przebujamy się jakoś
ps. też czuje,że na jedej herbatce się nie skończy

ufff.....czyli wyglada na to,ze wszystko w normie skoro nie jestem sama hehe:D Co do jedzonka,to .....ojjjjj taaaaakkkkk....moja mama ostatnio nazwala mnie odkurzaczem bo wyjadlam nawet jej orzeszki,ktore sobie kupila i pewnego dnia miala na nie ochote a orzeszków ani widu ani słychu :P. Wiec jej powiedzialam ze jak nie bedzie na czyms karteczki z napisem"nie ruszac" to zjem hehe.

justi30 napisał(a):

> mam pytanie:Wy tez tyle pijecie (oczywiscie nie mam na mysli
> procentów hehe)?od jakichs 2 tyg po prostu chleję a nie
> piję.....wszystko co mozna i ogromnych ilosciach...Wlasnie
> spijam 4 herbate w ciagu 2 godzin....To normalne:P ?
>
justi30 jesteś z Redy tak? jak tak to my się znamy :)

a ja jem coraz mniej no i zaczełam lecieć w dół wagowo. heh ale i tak mam jakieś 20 kg do zrzucenia:/ dzieki dziewczyny za gratulacje:D normalnie nie moge w to uwierzyć ze sie spielam i wszystko pozdawałam:o. mam ochote zrobic sobie prezent... nie mam aparatu i musze poszukać czegos co robi zdjęcia i na co mnie stać:D co by jakas pamiatka po malutkiej Pauli byla;)

Risika gratulacje!!bo nie zdążyłąm jeszcze pogratulować.
Wiecie co robie jutro bigos,normalnie ślina mi cieknie jak sobie o nim pomyśle....akurat na pojutrze będzie,jutro placek po cygańsku,gulasz gotowy:DDD

bociany widze szalejesz w kuchni, ja mam labe narazie , zostala masa jedzenia z imprezy niedzielnej wiec tylko wyjmuje z lodowki (zamrazarki) i podgrzewam
risika gratulacje!

_m_g chyba nadrabiam teraz to,czego nie zjem karmiąc:)))normalnie w 9 m-cu na zachcianki mnie wzięło:))))dziś się powstrzymywałam,żeby kebaba nie zjeść,ale co tam,jak szaleć to szaleć:]

poleczko-to zes mnie zaintrygowała:D Hmm...jesli sie znamy to moze podaj jakies wieksze szczegóły a potem juz kaweczka:) ps: a na kiedy Ty masz termin?szukam Cie w wątkach mamusiowych i znalesc nie mogę...

aaaaaaaaaa juz chyba wiem -Pola..od niedawna mężatka:),tak?

Risika, gigantka z Ciebie. Gratulki z okazji zakończenia sesji!!!!! Teraz ciesz sie Paulą :) I zasłuzylas na masę prezentów :)I mozesz juz rodzic na spokojnie ... no szkoda, ze sie nie zobaczymy, ja na KTG jadę w środę, ale wpierw do Przychodni w Wejherowie, pewnie dopiero potem jakby cos bylo nie tak do Wejherowa.
Justi, z tą koleżanką co ją do domu odesłali, to mnie przeraziłaś ;O. Ja to bym sie do kaloryfera przyczepiła i absolutnie do domku nie wracała. O rety, rety, Ci lekarze to faktycznie jacys tacy niepoważni.
Co do picia, to ja tez chleję jak głupek..wypilam wlasnie pol butelki bialej herbaty liptona i zjadlam DWIE bulki, o rety rety :D Gdzie ja to zmiescilam ?? mniammmmm

Alis-tez sie przerazilam ta izbą przyjec w w-wie.kolezanka w piatek zabiera ze soba torbę i nie zamierza wracac do domu chocby niewiem co.ja bym sie nie dała.

Alis herbata mrożona ....ehh ..litrami bym piła:)muwszę zakupić jutro.
Co do szpitala,też bym się zaparła i nie wyszła.

Dzień dobry wszystkim :)
Piękna pogoda się zapowiada - trzeba dziś spacer zaliczyć :) I takj mam plan :P

Risika, ja też dołączam się do gratulacji - dzielna babka z Ciebie!

Witajcie!
Ja juz na nogach od 6, ale oczywiscie sto spraw do zrobienia-już pościel ziomową przytaszczyłam, i zaraz szukam ciepłych powloczek, bo juz czuc zimę, jesienne dreszcze wieczorne.
U mnie nocka dziwna- spałam super, ale skurcze czeste, prawie regularne, przeczyszcza m nie, jakbym się sliwek najadła, oj, niedobrze, niedobrze,,,Mąż dlatego w domu został, bo może się cos zacznie dziać...Chociaz moja intiucja ciagle mi mowi co innego, ze to niestety jeszcze nie ten czas;/

Zobaczymy...
Ale dziwny stan- mdło, brzuch to jakbym na kolanach miała dzisiaj.
Ok, nie marudze tylko muszę sie nadal czyms zająć...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry