Widok

Listopadowe i grudniowe:) mamusie

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Nowy watek, na dobry poczatek dnia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dobrze, ze u Jasia już lepiej, Bociany zdrowiej szybko.
Evilku w końcu nasze maluszki przestana kiedyś płakać ;-)

Kostek zrobil pobudkę o północy dostał butlę, a potem o 3 więc dostał herbatkę - wypił moze 40 ml i marudził, ukolysałam i zasnłą spał do 7 i teraz znów go położyłam lulu więc mam jakieś 30 minut, lece pod prysznic :-)
Moze to oznaka ze mu przeszły szlochy:)
Evilku, odpal gg, napisałam Ci wiadomosc;)
no pogoda straszna...aż kaloryfre włączyłam bo coś chłodno się zrobiło. Kuba zasnął bez marudzenia, może to dobry znak na dzisiejszy dzień, tak bym chciała żeby nie płakał...
Uuu..Bociany, teraz taka pogoda do d..., choroby łatwo złapać można;(
Jasiek chrapie- w nocy tylko juz jedna kupka, wodnista, ale do przezycia..
My wczoraj juz na spacerze nie bylismy-koszmar!..W sumiemi lepiej ze taka pogoda, bo i takz Jasiem bym nie wyszła, agdyby słońce było to bym sie załamała w domu:(

Ja grahameczke juz wsunełam:)z masełkiem samym-mniam...
Smacznego Evilek,mi się nawet jeść nie chce..ciekawe jak Natala zaśnie,robią nam w łazience rury i hałas niemiłosierny..
Cześć w nowym wątku.Pogoda masakra jakaś,jak tak dalej pójdzie będziemy bałwana na święta lepić:/pada śnieg z deszczem wieje,spaceru na bank nie będzie.Poza tym ja mam gardło na maksa zawalone,zaraz znowu płukanie szałwią bo antybiotyk mi się nie uśmiecha:(Natala spała od 19 do 6,teraz rządzi już po drzemce,miłego dnia
hej. Kuba zalicza drzemkę, ogólnei dziś super, wstał o 6:30 a nie o 5 jak wczoraj:)teraz mama pije kawę i zajada serek wiejski

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry