Widok

Listopadowe i grudniowe mamuski:)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No to zalozylo mi sie wateczek:)
Risika, a czemu do neurologa?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)
żżżżzżżżż....wrrrrrrrrrrrrrrrrr..ale niestety chyba nic juz mnie nie zaskoczy...
noooo...nowa fryzura, a przynajmniej odświerzona to mega ważna sprawy dla baby, (a raczej jej psychiki) a zwłaszcza siedzącej w domu:) sama niedawno miałam wizyte fryzjerki..ale nadal mnie nosi..i prosze:))) Ania!!! brakowało mi kompana w eksperymentowaniu z fryzura.. tez marze o krotkiej ale masakrycznie sie boje...nawet mam juz cos upatrzonego... zmieniałabym tez kolor..ale chyba na pierwszy ogien zdecyduje sie na ciecie a pozniej kolor...

widze ze odsmażane pierogi malemu nie sluzą....;((( a matula specjalnie dla mnie bez sera białego zrobila..no nic trzeba odgrzewac w mikrofali..

pozdrawiamy serdecznie!

ps. w koncu pogoda cudna:D
Witamy:)
No widze temat grzywki i fryca w toku:)- ja niestety grzywki zawsze boj sie zoribc, czuje sie jak uczennica w niej, a i łepisko mamjakies niewymiarowe i raz w zyciu poeksperymentowalam z gzrywa, nigdy wiecej sie na to nie zdecydowalamm..NO, a niektiorym slicznie w grzywce, dodaje uroku, zalotnosci..

Ja marze o krotkiej fryzurce, takiej na chlopaka, uwielbiam takie frycki, nie cierpie kitkow, kokow i innych tego typu "gadzetow". ktore niestyety wystepuja na mojej głowie 24 h na dobe!..W koncu sie zbioe i zrobie ten krok-wlosy odrosna...jak cos bedzi e zle:)

Majaki, ale Kostek juz ultas, jak Jacho , wszytsko okrągłe:) hehe...do całowania mamy cos dobrego!

Widac ze to chlopy...
Alis, dawaj jakies foty Amelci, dawno nie widzialam jej, tylko to na NJK zdjecie , ale malo, malo!

Co do fotografow- ja kocham zdjecia, sama sie czasem bawie, jednak photoshop too dla mnie magia, i nie mam cierpliwosci na to;/Ale efekty są, takie "okłamane zdjecia":)
My mielismy na slubie Black& white- rewelacja jak dla mnie, uderzyli w moj gust, sa niezastapieni. Milesimy ich na slubie i plenerze, potem zawsze do nich wracamy, chrzest itd. uwieliam ich zdjecia i ich spojrzenie. Niektorzy mowi a ze sa nienaturalni i przereklamowani- uwazam ze zazdrosnicy, bo tak jak oni, to trzeba umiec pstrykac!..

No, nic , rozgadalam sie , ochoty na herbacie dostalam:)
Majaki śliczna z Ciebie kobietka,grzywka pasuje!!też ciągle grzywke miałam ale ostanio się zapuściłam i ją spinką spinałam.Teraz nowa fryzjerka namóiła mnie na dość odważną dla mnie grzywkę,jestem pyza,więc nie wszytsko pasuje,czuje się super.Nie ma dla kobiety jak iść do fryzjera:D
hej mamcie,spać mi się nie chce:)Risika biedna Paula,silna z niej kobitka to pokona chorubsko.Kostek-taki widok z rana-rewelacja:))))cudowny jest!!Dziś w nocy Natala biła rekordy jedzenia,zasnęła o 19:30,potem jedzonko o północy i po 3 śmiać mi się chciało,bo zrobiłam jej 120-ostanio rzadko zjada tyle na raz a w nocy awanture przez sen zrobiła,że tak mało:)skubanica jedna.No a w dzień jak gaworzy!!normalnie do sejmu się nadaje macha rękami i jest tak głośna ,że na klatce ją słychać:} też ,,a'' ,,e'' grucha itp.śmiesznie to wygląda.Dziś ide do okulisty ,zobaczymy czy się wzrok po ciąży sypnął:/
Majaki zdjęcia cudeńka:)miłego dnia
http://www.forumpediatryczne.pl/specjalista/ep,367 - tu jest trochę info o tej przepuklinie
hmm....oby...bo ja z kolei slyszalam(a dokladniej dwie znajome mi opowiadaly jak bylo u ich dzieci)ze to trzeba chirurgicznie "naprawic":/Zapytam najlepiej naszego prywatnego pediatre...bo tej na przychodni nie ufam..
wtrącę się trochę - Justi, mój synek też ma taki wystający pępuszek, coraz mniej już, ale jednak. Mi pediatra powiedział, że jak dziecko zacznie siadać, raczkować i wzmocnią mu się mięśnie brzucha, to ta przepuklina się "wchłonie". Tak że nie ma się co przejmować, głowa do góry.
moja ma normalny pepuszek, nie wypukly...
czy ktoraś z Was jeszcze odpowie mi jak wygladaja pepki Waszych maluszkow?
Bede wdzieczna...
Sarka ma taki katar ze ledwo oddycha:((((((((((((((
eee.. coś nie wyszło:
image
a to na dobranoc :-) Kostek ćwiczy literki "a" i "e"

htta://www.majagosciniak.pl/ud/synek19.jpg
dzięki dziewczyny za mile słowa, jak będzie nowy materiał na stronie dam znać :-)

Evilku szkoda, szkoda, nie raz już różne osoby przysyłają do mnie zdjęcia innych pseudo fotografów z prośbą o "naprawienie" zdjęć ze ślubu, aż przykro czasami patrzeć na to, ludzie płacą kasę, ufają osobie a dostają potem jakieś ochłapy zamiast pamiątki...
halo halo, witam sie i ja :)
Dzis caly dzien malowalismy domus... wyszlo sliczniusio i od razu sie przytulnie zrobilo :)
A z tymi fryzjerami sie jakos zesmy zgadaly, bo ja ide we wtorek :)
Risika, trzymam kciuki, zeby Paula szybko wrocila do zdrowia ...
Majaki, zdjecia naprawde superrr :)
Justi współczuję Ci bardzo:(
Majaki piękne fotki, szkoda że nie wiedziałam bo bym Ciebie jako fotografa wzieła, bo mój okazał sie porażką na slubie.
Bociany ja w przyszłym tyg ide do fryva bo już też patrzeć w lustro nie mogę.
Kuba grzecznie spi, rany jaki on kochany, aż za nim teśknie bo śpi juz 2,5 h i go nie przytulałam:)mój dziubdziuś kochany
Bociany ja całe życie z grzywką - raz z niej zrezygnowałam i szybko się przekonałam, że to nie był dobry pomysł, grzywka jest mi przeznaczona niestety, czasami mam jej serdecznie dość, ale Bozia dała mi piłkę zamiast głowy i nic już z tym nie zrobię, ja tez po wizycie u fryzjera wczoraj poczułam się duuuużo lepiej ;-)
Nie ma to jak fryzjer dla baby:]poszłam bez grzywki powróciłam z:))pierwszy raz tak ścięłam ,może jutro jakąś fote pstrykne,odrazu mi lepiej:)Majaki też nie wiem co ubrać,muszę do formy wrócić:/ale powolutku..damy radę,Natala śpi więc i ja zmykam do wyrka,dobrej nocki
Majaki-tylko,ze ona prawie caly czas placze:] poki co jeszcze wciaz ma w sobie te cholerne bakterie i ją boli:(
Majaki przejrzałam zdjęcia slubne, super, bardzo lubię takie w formie reportażu z wydarzenia a nie ustawiane. Ach przypomniały mi sie nasze chwile...chyba wyciągnę zaraz albumy.
Justi, musisz byc silna, widzę że kłopotom u was nie ma końca ale w końcu zła karta się odwróci, musi tak się stać

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry