Widok
Natala wstała pobuszowała godzine i padła na drzemke.Zagryzłam śniadanko,po wczorajszym pączkowym dniu-postanowienie od dziś pieczywo chrupkie i zdrowe jedzonko:D raz na jakiś czas trzeba orgaznim oczyścić:")Jakoś mnie ochota naszła to musze wykorzytsać,miałam ambitny plan poćwiczyć ale jeszcze boje się z tymi plecami-pójde na spacer długi.Rwa praktycznie przeszła:)))ale uważam jeszcze i staram się nie dźwigać.Pychota ojj zjadłabym te pierożki...;)
noooo...nowa fryzura, a przynajmniej odświerzona to mega ważna sprawy dla baby, (a raczej jej psychiki) a zwłaszcza siedzącej w domu:) sama niedawno miałam wizyte fryzjerki..ale nadal mnie nosi..i prosze:))) Ania!!! brakowało mi kompana w eksperymentowaniu z fryzura.. tez marze o krotkiej ale masakrycznie sie boje...nawet mam juz cos upatrzonego... zmieniałabym tez kolor..ale chyba na pierwszy ogien zdecyduje sie na ciecie a pozniej kolor...
widze ze odsmażane pierogi malemu nie sluzą....;((( a matula specjalnie dla mnie bez sera białego zrobila..no nic trzeba odgrzewac w mikrofali..
pozdrawiamy serdecznie!
ps. w koncu pogoda cudna:D
widze ze odsmażane pierogi malemu nie sluzą....;((( a matula specjalnie dla mnie bez sera białego zrobila..no nic trzeba odgrzewac w mikrofali..
pozdrawiamy serdecznie!
ps. w koncu pogoda cudna:D
Witamy:)
No widze temat grzywki i fryca w toku:)- ja niestety grzywki zawsze boj sie zoribc, czuje sie jak uczennica w niej, a i łepisko mamjakies niewymiarowe i raz w zyciu poeksperymentowalam z gzrywa, nigdy wiecej sie na to nie zdecydowalamm..NO, a niektiorym slicznie w grzywce, dodaje uroku, zalotnosci..
Ja marze o krotkiej fryzurce, takiej na chlopaka, uwielbiam takie frycki, nie cierpie kitkow, kokow i innych tego typu "gadzetow". ktore niestyety wystepuja na mojej głowie 24 h na dobe!..W koncu sie zbioe i zrobie ten krok-wlosy odrosna...jak cos bedzi e zle:)
Majaki, ale Kostek juz ultas, jak Jacho , wszytsko okrągłe:) hehe...do całowania mamy cos dobrego!
Widac ze to chlopy...
Alis, dawaj jakies foty Amelci, dawno nie widzialam jej, tylko to na NJK zdjecie , ale malo, malo!
Co do fotografow- ja kocham zdjecia, sama sie czasem bawie, jednak photoshop too dla mnie magia, i nie mam cierpliwosci na to;/Ale efekty są, takie "okłamane zdjecia":)
My mielismy na slubie Black& white- rewelacja jak dla mnie, uderzyli w moj gust, sa niezastapieni. Milesimy ich na slubie i plenerze, potem zawsze do nich wracamy, chrzest itd. uwieliam ich zdjecia i ich spojrzenie. Niektorzy mowi a ze sa nienaturalni i przereklamowani- uwazam ze zazdrosnicy, bo tak jak oni, to trzeba umiec pstrykac!..
No, nic , rozgadalam sie , ochoty na herbacie dostalam:)
No widze temat grzywki i fryca w toku:)- ja niestety grzywki zawsze boj sie zoribc, czuje sie jak uczennica w niej, a i łepisko mamjakies niewymiarowe i raz w zyciu poeksperymentowalam z gzrywa, nigdy wiecej sie na to nie zdecydowalamm..NO, a niektiorym slicznie w grzywce, dodaje uroku, zalotnosci..
Ja marze o krotkiej fryzurce, takiej na chlopaka, uwielbiam takie frycki, nie cierpie kitkow, kokow i innych tego typu "gadzetow". ktore niestyety wystepuja na mojej głowie 24 h na dobe!..W koncu sie zbioe i zrobie ten krok-wlosy odrosna...jak cos bedzi e zle:)
Majaki, ale Kostek juz ultas, jak Jacho , wszytsko okrągłe:) hehe...do całowania mamy cos dobrego!
Widac ze to chlopy...
Alis, dawaj jakies foty Amelci, dawno nie widzialam jej, tylko to na NJK zdjecie , ale malo, malo!
Co do fotografow- ja kocham zdjecia, sama sie czasem bawie, jednak photoshop too dla mnie magia, i nie mam cierpliwosci na to;/Ale efekty są, takie "okłamane zdjecia":)
My mielismy na slubie Black& white- rewelacja jak dla mnie, uderzyli w moj gust, sa niezastapieni. Milesimy ich na slubie i plenerze, potem zawsze do nich wracamy, chrzest itd. uwieliam ich zdjecia i ich spojrzenie. Niektorzy mowi a ze sa nienaturalni i przereklamowani- uwazam ze zazdrosnicy, bo tak jak oni, to trzeba umiec pstrykac!..
No, nic , rozgadalam sie , ochoty na herbacie dostalam:)
hej mamcie,spać mi się nie chce:)Risika biedna Paula,silna z niej kobitka to pokona chorubsko.Kostek-taki widok z rana-rewelacja:))))cudowny jest!!Dziś w nocy Natala biła rekordy jedzenia,zasnęła o 19:30,potem jedzonko o północy i po 3 śmiać mi się chciało,bo zrobiłam jej 120-ostanio rzadko zjada tyle na raz a w nocy awanture przez sen zrobiła,że tak mało:)skubanica jedna.No a w dzień jak gaworzy!!normalnie do sejmu się nadaje macha rękami i jest tak głośna ,że na klatce ją słychać:} też ,,a'' ,,e'' grucha itp.śmiesznie to wygląda.Dziś ide do okulisty ,zobaczymy czy się wzrok po ciąży sypnął:/
Majaki zdjęcia cudeńka:)miłego dnia
Majaki zdjęcia cudeńka:)miłego dnia
dzięki dziewczyny za mile słowa, jak będzie nowy materiał na stronie dam znać :-)
Evilku szkoda, szkoda, nie raz już różne osoby przysyłają do mnie zdjęcia innych pseudo fotografów z prośbą o "naprawienie" zdjęć ze ślubu, aż przykro czasami patrzeć na to, ludzie płacą kasę, ufają osobie a dostają potem jakieś ochłapy zamiast pamiątki...
Evilku szkoda, szkoda, nie raz już różne osoby przysyłają do mnie zdjęcia innych pseudo fotografów z prośbą o "naprawienie" zdjęć ze ślubu, aż przykro czasami patrzeć na to, ludzie płacą kasę, ufają osobie a dostają potem jakieś ochłapy zamiast pamiątki...
Justi współczuję Ci bardzo:(
Majaki piękne fotki, szkoda że nie wiedziałam bo bym Ciebie jako fotografa wzieła, bo mój okazał sie porażką na slubie.
Bociany ja w przyszłym tyg ide do fryva bo już też patrzeć w lustro nie mogę.
Kuba grzecznie spi, rany jaki on kochany, aż za nim teśknie bo śpi juz 2,5 h i go nie przytulałam:)mój dziubdziuś kochany
Majaki piękne fotki, szkoda że nie wiedziałam bo bym Ciebie jako fotografa wzieła, bo mój okazał sie porażką na slubie.
Bociany ja w przyszłym tyg ide do fryva bo już też patrzeć w lustro nie mogę.
Kuba grzecznie spi, rany jaki on kochany, aż za nim teśknie bo śpi juz 2,5 h i go nie przytulałam:)mój dziubdziuś kochany
Bociany ja całe życie z grzywką - raz z niej zrezygnowałam i szybko się przekonałam, że to nie był dobry pomysł, grzywka jest mi przeznaczona niestety, czasami mam jej serdecznie dość, ale Bozia dała mi piłkę zamiast głowy i nic już z tym nie zrobię, ja tez po wizycie u fryzjera wczoraj poczułam się duuuużo lepiej ;-)