Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 ( 13 )

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Lista :
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Effcia - 8 maja - CÓRKA
Assegai - 11 maja - SYN
Marciocha - 11 maja - CÓRKA
d@nte - 13 maja - SYN
Martam - 13 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
madzia83 - 17 maja
Maga79 - 18 maja - SYN
kasiulkaa - 24 maja - CÓRKA
Lalinek - 30 maja - CÓRKA
moniczka22 - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca - SYN
Mamuśka1- 2 czerwca - CÓRKA
fasolek - 6 czerwca - SYN
agawcia - 8 czerwca- SYN
kordi - 11 czerwca - CÓRKA
gaba - 13 czerwca - SYN
Anula3M - 14 czerwca - córka
magdaxv - 16 czerwca - SYN
madzia 16/17 czerwca
Agusiaa - 19 czerwca - CÓRKA
agawierzbowska -21 czerwca - CÓRKA
Grosik- 23 czerwca - CÓRKA
Paulina1010 - 23 czerwca - SYN
tangerine - 24 czerwca - SYN
aga87 -26 czerwca - SYN
ryba_gda - 27 czerwca - SYN
Gosiks1 - 28 czerwca
dalka - 28 czerwca - SYN, SYN
mona__g - 3 lipiec - SYN
Kasiorek555- 7 lipiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fasolek- hahaha ja miałam na panieńskim "ANDRZEJA", do końca zycia będę dziekować bogu za mojego męża, po tym jak andrzej uraczył nas swoją golizną... hahaha normalnie tak obleśnego faceta w życiu swoim nie widzialam ;-) DObrze ze byłam pijana bo nie wiem jakbym to na trzeźwo zniosła ;-) Więc jeśli chcesz aby koleżanka doceniła piękno i przystojność meżowską to wiesz.... mogę ci dać numer ale nie wiem czy Andrzej jeszcze w branży bo to 3 lata temu było a on już miał parę latek na karku ;-))))
a kuzynce na panieński załatwiałam Bartka chyba on tańczył często w Mieście Aniołów na panieńskich imprezach, ale tez to było z jakieś 4 lata temu więc nie pomogę niestety. Pamiętaj tylko zeby gośćiu zdjęcie przesłał bo jak wam sie pojawi taki andrzej to wiesz... ;-)
WItajcie
to co, jutrzejsze spotkanie w Gdańsku aktualne? Przypominam, 12-sta, Galeria Bałtycka, Gelato Mania na górnym poziomie :)
Święta za nami, teraz kolejny termin do przeczekania czyli dłuuuugi weekend. Moja piłeczka coraz większa, gniazdko uwite, torby spakowane, więc jestem gotowa, ale nie spieszy mi się, co prawda trochę trudniej się robi z dnia na dzień, ale ciąża to dla mnie fajny okres i na pewno będę ją dobrze wspominała.
Assegai, ja podchodzę do porodu podobnie, w końcu przez tyle lat kobiety rodziły, bez opieki lekarzy, bez znieczuleń itp i dawały radę :) Nie wiem jak Wy, ale ja mam wysoki próg bólowy i dlatego nie martwię się, że nie dam rady, poza tym na pewno pokoju dodaje mi myśl, że mój mąż będzie na pordówce ze mną. Ja boję się jedynie tego, że pobyt w szpitalu może się przedłużyć, a na prawdę, wolałabym od razu wrócić do domu. Moja mama to pielęgniarka z 30 letnim stażem, więc opiekę będę miała pierwsza klasa, a w szpitalu, to różnie bywa. Poza tym w domu, to w domu, swoje jedzenie, swoje książki, rozrywki, rodzina, znajomi itp.
Uciekam na słoneczko, trzeba trochę się powygrzewać
Assegai ja namiary na dwoch mam,zdjecia sa nawet calkiem calkiem:P - kwestia gustu,ale mysle,ze kolezance sie spodobaja,ale poszukuje jeszcze dalej,bo tam sobie zycza jakos 500 zl i poprostu rozgladam sie czy udaloby sie cos taniej zalatwic:P
No my też jakoś święta przeżyliśmy.
Zaraz maj się zacznie i zaczniemy sie pewnie powoli rozpakowywac :)
Ja również melduję się w dwupaku i wcale nie śpieszy mi się do porodu :D

U nas w święta Adaś się rozchorował i dostał antybiotyk na szczęście siły i energia mu wróciły.
Ja mocno nie objedzona, bo przez katar nie mam smaku więc za dużo nie jem.

Jutro jestem o 12 w GB
witamy sie po świętach :)
musze przyznać, że sie nie objadłam tak jak zwykle to bywało w święta, chociaż żarcia było do rozparcia :)
co do porodu to - grunt to dobre nastawienie; tak miałam przy pierwszym porodzie, teraz nie mam złudzeń, na samą myśl aż mnie mdli. no ale okazało się, że poziom bólu u mnie jest bardzo niski... niestety.
myśle, że w tym tyg powoli zabiorę sie za pranie, taka piekna pogoda :)
ja mam parę ciuszków do poprania i muszę wyprać gondolę, bo wózeczek kupiliśmy używany, więc wypadałoby wyprać wsio.

tak bardzo chciałam dziś posiedzieć w domu, a w konsekwencji nudzę się...
Ale fajnie macie z tym spotkaniem jutro :)

Mamuśka, ja też muszę wyprać wózek bo gondola stoi w piwnicy od dwóch lat i się zakurzyła porządnie. Inne rzeczy już porobione na szczęście.
hej, ja juz po wizycie,maly ulozony glowka w dol,ale bardzo nisko,pani doktor mowi,ze idealnie sie wpasowal i sie juz nie przekreci:) a szyjka twarda i zamknieta,wiec jest ok:) w wymaz zrobimy 10.05 i bede musiala zawiezc do szpitala do wejherowa,moze ktoras z Was wie ile czeka sie tam na wynik?
i w ogole przytylam tylko 1kg normalnie szok:)
I ja witam po Świętach. Też poszalałam i trochę ciast pojadłam, ale pilnowałam się, żeby nie za dużo na raz. No i porządny spacer w oba świąteczne dni zaliczyłam, więc mam nadzieję, że z cukrem nie było tak źle.
Też się wybieram jutro na spotkanie. Będę z Szymonem, więc łatwo mnie poznacie - po trzykołowym wózku.
fasolek... Wymaz możesz też oddać w swissmedzie np w Gdyni - ja oddawałam. W Redłowie w szpitalu tez przyjmują - gdzie jeszcze ? nie wiem - czeka się kilka dni
Ola, fajnie, że u Was wszystko ok po wizycie :)
Ja tez sie ciesze:) a Ty Magda jak sie czujesz??

Alina, w sumie mi bez roznicy czy pojade do gdyni czy do wejherowa z tym wymazem,tylko ciekawe gdzie szybciej dostane wynik,musze zadzwonic,bo 13.05 planuje jechac na kwalifikacje do porodu i musze miec juz go ze soba.
U nas na Katowickiej możesz oddać.
Chyba 50 zł to kosztowało. Tylko dłużej trwało niż 3 dni.

Popołudniu byliśmy na zakupach, potem zahaczyliśmy o KFC ;)
Jutro jednak jadę do Gdańska sama z Maryśką, jakoś dam radę ;)
To Marysia zadowolona jak po zakupach KFC bylo:)

Trzymam kciuki,zebys bezproblemowo dojechala!!
A torba jest bardzo fajna:)
;)
Chyba jutro ją wypróbuję...
Ja też się wybieram na spotkanie :)
Dziewczęta, widzimy się o 12-stej w GelatoManii w GB. Mam nadzieję, że bez problemu się znajdziemy, blondynka w zielonym - khaki to ja :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

trampolina dmuchana czy macie i jaką polecacie? (19 odpowiedzi)

pytanie jak wyzej

do góry