Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lalinek to pytanko o butki to do Ciebie :))
mróweczko to śniegowce takie są: http://www.deichmann.pl/site/pl/catalog.php?brand=76&category=0060157100000552&product=1019856

typowe na śniegi, ale z futrem w środku i wysoką gumą więc są z*******e na zime i śniegi. Moja siostra kupiła w zeszłym roku takie same i biegała całą zimę - bardzo była zadowolona.

Co do innych to mają teraz nowe dostawy i na prawde dużo fajnych bucików na płaskim widziałam.
Fajne chociać takie bardziej właśnie na śnieg niż wyjściowe a to ja mam swoje niezastąpione trekingi :) musze podjechac i zobaczyć jakieś kozaczki na płaskim wczoraj oglądałam w Gdyni, ale nic ciekawego nie znalazłam :( a te na plaskiem to wszystko miały strasznie sliskie te podeszwy :/
Dziewczyny jak ja bardzo chciałabym już czuc ruchy dzidzi :)). A ostatnio coś mi brzuszek zmalał :(
no ja kupiłam w deichmanie kozaki na płaskim. mają świetna podeszwę - napewno nie sliską.
mój tak rośnie że ja nie wiem czasem czy to normalne... dzis rano w skm jak rozpięłam kurtke to mi dziewczynka miejsca ustąpiła hehehe - miło mi się zrobiło, ale tez bez przesady :) co będzie w 6..7...8... o 9 nie wspominam.. mrówka a ruchy naszych dzieci musimy poczekac jeszcze kilka tygodni by dogonic koleżanki :)
no wlasnie j a sie tez zastanawiam nad jakimis witaminkami, co prawda zajadam sporo owocow ale boje sie ze to za malo moze byc...
a co z kwasem foliowym bierzecie jeszcze?? bo ja wlasnie nie wiem czy mam sobie jeszcze kupic a widze ze konczy mi sie opakowanie a do gina dopiero za 2tygodnie.
ja biorę chociaż nie codziennie bo czasem zapominam mi w aptece farmaceutka powiedziała, ze kwasu foliowego się nie przedawkuje. :) Ale w poniedziałek bede u lekarza to na pewno się go spytam
mi gin powiedział, że witaminy w tabletkach są zbędne, lepiej zjeść owoc, warzywo, nabiał. Co do kwasu foliowego to biorę ciągle ze względu na to że mam małopłytkowość krwi.
Prenatal classic ma bardzo dużo żelaza i kwasu foliowego - dlatego jest polecany. oczywiście innych witamin również jest wiele. Mój gin mówił że bez witamin sie nie obejdzie... jak widac każdy mówi inaczej
dokładnie każdy mówi inaczej nie mniej jednak owoce i warzywa warto wcinać :))) Zamawiałyście moze legginsy z allegro ciążowe, aj wczoraj oglądałam i jest kilka fajnych a przedw wszystkim grubych i zastanawiałam się czy nie zamówić, może macie jakiegoś poleconego sprzedawcę? I jesli któras by coś zamawiała to zawsze taniej z kosztem przesyłki :). Dziś jade przymierzać ubranka do jednej forumki to może coś kupię i w końcu będę miala w czym chodzić, ale coś na później tez by się przydało :)
u mnie też ginek powiedział, że dziś kobiety pobierają z pożywienia wszystkie składniki jakie potrzebują i dodatkowe witaminki nie są potrzebne ale i tak biorę prenatal i kwas foliowy. w poniedziałek zrobie te wszystkie wymagane badania i bedzie wiadomo czy czegos mi jeszcze potrzeba. ciekawe ile mi zajmie w ośrodku - blee - trzeba bedzie się zerwać z pracy..

a tak własciwie to jeszcze godzinka i do domku:)) weekend:))
Ja przestałam już brać osobno kwas foliowy, parę dni temu opakowanie się skończyło wiec akurat. Ale oczywiście w Prenatalu też jest kwas i pewnie w każdych witaminach dla ciężarówek.

Jeszcze dziś mam spotkanie wieczorem i potem też już weekend :)
Jutro Młoda do babci a my do koleżanki na urodziny :)

Miłego weekendu Kobietki ;)
no ja się cieszę bo mam neta na parę sni w domu :) a potem mam nadzieję że założymy sobie normalne łącze bo przydałoby się :)
jestem zielona jeśli chodzi o przyszłość z dzieckiem - nie wiem nawet co będę musiała tak na prawdę kupić :) a tak to chociaż będę mogła się edukować heheh
ale pyszna zrobiłam pomidorówkę mniaaaaaam :)
maga79 - życzę dobrej zabawy :)
ale mnie szef wku.....ł!!!! normalnie jestem wściekla do białego!!! DO tego stopnia że po macierzyńskim zmieniam prace!!!! normalnie synka mi tylko szkoda że mu adrenalina skacze przeze mnie i moje nerwy!!!!
witajcie w ten bialutki poranek :)
dziewczyny macie jakies sprawdzone sposoby na przeziebienie?? dopadlo mnie to dranstwo ;( konsumuje pod kazda postacia cytryne..
moze cos jeszcze macie ??
kasiulkaa - ja piję herbate z miodem i cytryną - pomaga.

robię tez syrop z cytryny, miodu, czosnku i cebuli - mama zawsze nam dawała jak byłysmy małe - na prawdę pomaga. Kilka łyżek dziennie i zdrowieję :)
faktycznie calkiem zapomnialam o tych domowych syropkach zaraz biore sie do roboty ;)
Dawno mnie nie było.
Jak zwykle śpię cały czas. Do tego niesmak w ustach - pomaga guma limonkowo-miętowa.
Zazdroszczę Wam tych małch brzuszków, bo ja jak sloń już wyglądam. A zresztą niewiele się zmieniło z czasów "przed". Mam jedne spodnie za duże , których nienawidzę, bo za wielkie w biodrach, a w pasie już ok. I przez to na d... wiszą. Ale kupiłam sobie na allegro portki i jest ok! 34zł+11zł przesyłka.
Za 2 tyg. idę do ginka i muszę do tego czasu zrobić kolejne badania. Oczywiście cukier po obciążeniu glukozą (chyba 75g). Okropieństwo.
I zaczynam już sie zastanawiać GDZIE rodzić. Może to za wcześnie, ale ja muszę się psychicznie nastawić. Swissmeg? Wojewódzki? Wiadomo, że gdańsk.
Smaków i smaczków nie mam, ale wczesniej piłam 4-5 kaw sypanych, mocnych, czarnych, gorzkich....(mniam), teraz mam ochotę na kawę, ale sam zapach mnie odrzuca. Właściwie odrzuca mnie od wszystkiego, co ma intensywny zapach
hej dziewczyny,mnie tez dawno nie bylo,odpoczywam i spie,tez macie tak,ze dosc szybko sie meczycie??i czy czasami robi Wam sie slabo?pozdrawiam wieczornie weekendowo

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry