Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam;) a ja mam termin na 1 maja;)))
taka pamiatka-rewelacja,moze tez dostane:)
ja byłam w Pro Femina u dr.Olszewskiej...takie usg genetyczne, z fragmentami 3d i nagraniem kosztowało mnie 200 zł.
Ja nawet nie wiedzialam ze ona nam to nagra, nie prosiłam jej...ale teraz sie ciesze :D
w ogole zauwazylam,ze na suwaczku mam 11 tydzien i pare dni,a dzisiaj zaczal mi sie 12 tydzien,chyba cos z ta moja data porodu jest nie tak,przesunieta pewnie:)
ja w gamecie, ale o nagraniu dowiedziałam się dopiero teraz od Was dziewczynki, więc nie pomogę
hej dziewczyny,mam pytanie gdzie bylyscie badz idziecie na genetyczne?ja ide do invicty i nie wiem czy tam jest mozliwosc dostania nagrania??
a cos dodatkowo sie placi za nagranie??
oooo super !!!! :)
poprosze również o nagranie heheheh :)
Ja nie mam nagrania nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja
Lalinek my mamy nagranie :D
rewelacyjna pamiątka :D
nawet Wam mogęfragmet pokazać...o tu => http://www.youtube.com/watch?v=WQPquBN3kgw
Cały filmik trwa prawie 20 minut :)
hehehehe ja tez wole neutralne kolory :)
dostałam 3 worki ciuszków dla maluszka - połowę juz spakowałąm żeby oddać. generalnie to co było niezniszczone, albo mało zniszczone jest białe :P 90 % białych ciuszków heheh więc teraz to już tylko kolorowo heheh

macie nagrane płyty z USG genetycznego ?????
Assegai ja własnie tez gustuje w takich kolorach :)
Pościel na pewno kupie w jakims beżu :D
Poza tym ja sie czasami zastanawial czy taki wsciekły róż czy niebieski np. na pościeli nie drażnia maluszka ? Bo to intensywne kolory są, mnie to razi w oczy...
ja sobie już obiecałam wcześniej- absolutnie żadnego różu i niebieskiego!! Chce wszystko w beżach i brązach jeżeli chodzi o pokoik. Ciuszki tez raczej pod kątem neutralnym ;-) Mamy pokój maluszka na oliwkowo- groszkowy pomalowany więc siłą rzeczy się inaczej nie da ;-)

Ja czuje syna, mąż jest przekonany ze córa ;-) Kurcze no, chciałabym już wiedzieć ;-) Janka suuuper że już wiecie ;-) Zazdroszcze ;-)
ja byłam na usg genetycznym, ale dzidzia jakoś się nie pokazała, zresztą to chyba jeszcze za wcześnie, maluch ma 6 cm. A ile sie napatrzyłam na dzidzie, jaka ona śliczna ehh teraz łatwiej mi sobie ja w tym brzuszku wyobrazić, całe pół godziny oglądania :)) Lalinek a dziś Ty się naoglądasz :)
Lalinek jest to mozliwe :D Tylko wiadomo że nie na 100%, ale mysle ze na takim sprzecie to lekarz juz bedzie wiedział, oczywiście jeżeli sie dziecko dobrze ułoży :)
Janka to super gratuluje! :D

Ja na razie jak coś kupuje to w uniwersalnych kolorach i w sumie mam zamiar tak cały czas robic...nie chciałabym zeby moja córa chodzila w różowym, czy syn w niebieskim...owszem tam kilka rzeczy moze byc...ale tak wszystko? Fuj! :P Ostatnio widziałam babke z wózkiem który był caaaały różowy a jej córka ubrana w same rzeczy hello kitty...no myslałam że zwymiotuje :P
chyba niewielkie sa szanse by określic płec dziecka w 13 tc prawda ?? dziś ide na generyczne. co prawda sprzęt rewelacyjny 3d czy 4d nie wiem, ale to chyba jeszcze za wcześnie...
Janka gratuluje córci :)
Assegai - mojego męża siostra ma 2-letnie bliźniaki :) do chwili porodu myslała że ma 2 synów :) jakaż była jej radość jak okazało się że lekarz się pomylił i jest parka :) więc nawet jak już będziesz wiedziała to chyba zawsze można później paść ze zdziwienia :)
cały pokój na różowo a tu sie okazuje że syn hehehe :)
na pewno wszystko jest ok ;-) Każda z nas po prostu inaczej to wszystko odczuwa, te całe rozciąganie ;-)
Ja ide w pn do lekarza, juesuuu no mam nadzieje ze dzidzia pokarze nam czy jest córą czy synem ;-) achhhh
Dziewczyny a ja się już pochwalę - będziemy mieli córeczkę i to raczej na 100 % :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry