Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja byłam na usg genetycznym, ale dzidzia jakoś się nie pokazała, zresztą to chyba jeszcze za wcześnie, maluch ma 6 cm. A ile sie napatrzyłam na dzidzie, jaka ona śliczna ehh teraz łatwiej mi sobie ja w tym brzuszku wyobrazić, całe pół godziny oglądania :)) Lalinek a dziś Ty się naoglądasz :)
ja sobie już obiecałam wcześniej- absolutnie żadnego różu i niebieskiego!! Chce wszystko w beżach i brązach jeżeli chodzi o pokoik. Ciuszki tez raczej pod kątem neutralnym ;-) Mamy pokój maluszka na oliwkowo- groszkowy pomalowany więc siłą rzeczy się inaczej nie da ;-)

Ja czuje syna, mąż jest przekonany ze córa ;-) Kurcze no, chciałabym już wiedzieć ;-) Janka suuuper że już wiecie ;-) Zazdroszcze ;-)
Assegai ja własnie tez gustuje w takich kolorach :)
Pościel na pewno kupie w jakims beżu :D
Poza tym ja sie czasami zastanawial czy taki wsciekły róż czy niebieski np. na pościeli nie drażnia maluszka ? Bo to intensywne kolory są, mnie to razi w oczy...
hehehehe ja tez wole neutralne kolory :)
dostałam 3 worki ciuszków dla maluszka - połowę juz spakowałąm żeby oddać. generalnie to co było niezniszczone, albo mało zniszczone jest białe :P 90 % białych ciuszków heheh więc teraz to już tylko kolorowo heheh

macie nagrane płyty z USG genetycznego ?????
Lalinek my mamy nagranie :D
rewelacyjna pamiątka :D
nawet Wam mogęfragmet pokazać...o tu => http://www.youtube.com/watch?v=WQPquBN3kgw
Cały filmik trwa prawie 20 minut :)
Ja nie mam nagrania nawet nie wiedziałam, że jest taka opcja
oooo super !!!! :)
poprosze również o nagranie heheheh :)
a cos dodatkowo sie placi za nagranie??
hej dziewczyny,mam pytanie gdzie bylyscie badz idziecie na genetyczne?ja ide do invicty i nie wiem czy tam jest mozliwosc dostania nagrania??
ja w gamecie, ale o nagraniu dowiedziałam się dopiero teraz od Was dziewczynki, więc nie pomogę
w ogole zauwazylam,ze na suwaczku mam 11 tydzien i pare dni,a dzisiaj zaczal mi sie 12 tydzien,chyba cos z ta moja data porodu jest nie tak,przesunieta pewnie:)
ja byłam w Pro Femina u dr.Olszewskiej...takie usg genetyczne, z fragmentami 3d i nagraniem kosztowało mnie 200 zł.
Ja nawet nie wiedzialam ze ona nam to nagra, nie prosiłam jej...ale teraz sie ciesze :D
taka pamiatka-rewelacja,moze tez dostane:)
witam;) a ja mam termin na 1 maja;)))
ziutkak - gratulujemy i witamy :)

fasolek - tez miała ten problem i mi tu dziewczyny wytłumaczyły :) tygodnie liczy się wg skończonych tygodni czyli 12 i pełnych tygodni czyli 13 tc :) suwaczki liczą tym pierwszym sposobem :)

ja ide do Starmed'u w Gdyni. Tu mi polecono ze względu na ponoć najnowocześniejszy sprzęt w trójmieście. zresztą cena pewnie podobna no i mam blisko :)
dzwoniłam - nagranie płyty i koszt zalezy od lekarza - jutro Wam powiem :)
dzieki Lalinek,to teraz juz rozumiem:) ja ide do invicty 29.11 wiec juz niebawem no i zobaczymy czy dadza mi jakies nagranie,kurcze fajnie by bylo:)
no ja na pewno poproszę i zrobie wszystko żeby je mieć :) nooo... prawie wszystko :)
ja ide w pn z aparatem ;-) mąż będzie kręcić dzidzie na monitorze ;-) no chyba że mnie pogonią hehe ale u mnie chyba nie mozna płytki dostać...wiec chyba inaczej nie da rady. Na 4d ide ok 20 tyg
assegai a czym się różni 3d od 4d ? :)
3 d masz zdjęcia tak jak normalne usg tylko w trójwymiarze a 4d to jest film ;-)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

do góry