Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
koło 20 -25 zł takie ciepłe 120 DEN - na jesień i zimę - super
to tak średnio nie za tanio, ale też nie przesadnie drogo :) ale będę w chyloni tam kiedyś kupowałam niedrogo zwykłe rajstopki to zobaczę po ile ciążowe, chodze przygnębiona i zła bo nie mam co na siebie zakładać :(( jak wrzuce spodnie do prania to do pracy nie mam w czym iść :( buu
heheeh no ja tez póki co w jednych spodniach i jednej spódnicy - reszta już odpadła... Spodnie już ciążowe... Dostałam wczoraj kasę na urodziny żebym sobie kupiła drugie na zmianę i tak właśnie zrobię.. bo jak nie kupię od razu to się pieniadze rozejdą - niestety szału z nimi nie ma..
lalinek rozumiem ze wczoraj miałas urodzinki?Jak ta kto życze wszystkiego najlepszego!!!!!!!

ja mam ze 4 pary(wszytkie dostałam) ale 2 maja takie szersze nogawki dwie sa zdośne bo proste a wiadomo ze by sie chciało fajnie i modnie wygladac :)

Mam tez 2 pary za duzych jedne-rozmiar 42 bardziej takie "bojówki" chociaż bez kieszeni na bokach kupiłam je w zeszłej ciązy jak wygladałam "kolosalnie" a drugie ostatnio na allegro odkupiłam rozmiar 40 i tez za duze..bede miała czas to zrobie zdrjęcie i tu wstawie to moze ktoras sie pokusi..
aa i spódnice tez bede miała ciązowa-zielony sztruks do kolan mniej więcej :)
dziewczyny a jakie to są ciążowe rajstopy? możecie pokazać? czy one po prostu na brzuszek są jakieś większe?
a propo jeszcze rajstop to po zjedzeniu obaidu spodnie muszę rozpiąć, więc wymyśliłam zakup getrów,ale niestety żle wybrałam. kupiłam przy małe, są dobre na teraz, a nawet mnie już ciut uwierają, a co dopiero za pare tyg?:) niestety kase wydałam w błoto, bo zwrócić już ich nie mogę:(
przyszłaMama zdjęcie wklejaj śmiało, ja na razie nie mam się jeszcze czym chwalić :)
dziękuję :)

Mamuśka1 - rajstopy wyglądają jakby z obu stron miały tył :P sa aż po cycki i w miare rośnięcia będą się rozciągać na brzuchu - tyle :)
hej dziewczyny!!Assegai gratuluje synka!!!ja juz tez sie nie moge doczekac jak sie dowiem co mi tam w brzuszku siedzi,ja czuje ze bedzie corcia a maz,ze syn,wiec jest po rowno:) W pon jade na genetyczne do invicty to moze wtedy cos bedzie widac. Jesli chodzi o ubrania to ja chodze caly czas w swoich,choc zauwazylam,ze w legginsach jest mi ciut wygodniej,bo jednak dostosowuja sie do ciala,a co do wagi to ja narazie nie przytylam ani 1 kg,chyba,ze przed sama ciaza minimalnie schudlam i sie wyrownalo,milego dnia!!!
ja mam ogromny brzuch !! wszyscy się patrzą i dziwią że to 13 tydzień...
Lalinek a orientujesz się gdzie takie rajstopy dostanę w gdańsku?
albo jeszcze lepiej czy są takie getry ciążowe? bo osobiście bym wolała getry grubsze
hehe ciekawe od czego zalezy wielkosc brzuszka:)
to mój brzuch - mam nadzieję że link się wklei :)
zaznaczam że zrobione było przed chwila czyli przed obiadem... później jest jeszcze większy a wieczorem ogromny..... :)

ale posiadaczką takiego brzucha jestem codziennie od godzin porannych :D

image
Tyłek widać !!!!!!!!! :P nie weszło całe zdjęcie........ :(

tu zobaczcie :)

http://img20.imageshack.us/img20/986/obraz1brzuch.jpg
Super masz brzuszek :)

To u mnie można powiedzieć, że nie widać za bardzo nic. Chociaż zostałam chwilowo z jedną spódnicą ciążową i jednymi spodniami, które mam trochę szersze nieciążowe :(
Ja ostatnio szukałam w Rumi rajstop ciążowych ale nie było nigdzie.
I mam tylko normalne. Jeszcze ok, ale pewnie niedługo będą cisnąć.
Lalinek super masz brzuszek,faktycznie jest juz widoczny:)
http://img20.imageshack.us/img20/986/obraz1brzuch.jpg

podobno bardzo pokaźny jak na ta porę :) ale uwielbiam go :)
wow,Lalinek jaki ładny brzuszek i to już widać, ze ciążowy.
jesteśmy w podobnym tyg,ale ja takiego nie mam. Brzuch u mnie jest bardziej mój, niż ciążowy.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Jaki fotelik samochodowy polecacie? (99 odpowiedzi)

Witam. Chodzi mi o taki fotelik dla rocznego dziecka. Chcialabym aby posluzyl nam jak najdlużej....

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (30 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry