Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
to mój brzuch - mam nadzieję że link się wklei :)
zaznaczam że zrobione było przed chwila czyli przed obiadem... później jest jeszcze większy a wieczorem ogromny..... :)

ale posiadaczką takiego brzucha jestem codziennie od godzin porannych :D

image
hehe ciekawe od czego zalezy wielkosc brzuszka:)
Lalinek a orientujesz się gdzie takie rajstopy dostanę w gdańsku?
albo jeszcze lepiej czy są takie getry ciążowe? bo osobiście bym wolała getry grubsze
ja mam ogromny brzuch !! wszyscy się patrzą i dziwią że to 13 tydzień...
hej dziewczyny!!Assegai gratuluje synka!!!ja juz tez sie nie moge doczekac jak sie dowiem co mi tam w brzuszku siedzi,ja czuje ze bedzie corcia a maz,ze syn,wiec jest po rowno:) W pon jade na genetyczne do invicty to moze wtedy cos bedzie widac. Jesli chodzi o ubrania to ja chodze caly czas w swoich,choc zauwazylam,ze w legginsach jest mi ciut wygodniej,bo jednak dostosowuja sie do ciala,a co do wagi to ja narazie nie przytylam ani 1 kg,chyba,ze przed sama ciaza minimalnie schudlam i sie wyrownalo,milego dnia!!!
dziękuję :)

Mamuśka1 - rajstopy wyglądają jakby z obu stron miały tył :P sa aż po cycki i w miare rośnięcia będą się rozciągać na brzuchu - tyle :)
przyszłaMama zdjęcie wklejaj śmiało, ja na razie nie mam się jeszcze czym chwalić :)
a propo jeszcze rajstop to po zjedzeniu obaidu spodnie muszę rozpiąć, więc wymyśliłam zakup getrów,ale niestety żle wybrałam. kupiłam przy małe, są dobre na teraz, a nawet mnie już ciut uwierają, a co dopiero za pare tyg?:) niestety kase wydałam w błoto, bo zwrócić już ich nie mogę:(
dziewczyny a jakie to są ciążowe rajstopy? możecie pokazać? czy one po prostu na brzuszek są jakieś większe?
aa i spódnice tez bede miała ciązowa-zielony sztruks do kolan mniej więcej :)
lalinek rozumiem ze wczoraj miałas urodzinki?Jak ta kto życze wszystkiego najlepszego!!!!!!!

ja mam ze 4 pary(wszytkie dostałam) ale 2 maja takie szersze nogawki dwie sa zdośne bo proste a wiadomo ze by sie chciało fajnie i modnie wygladac :)

Mam tez 2 pary za duzych jedne-rozmiar 42 bardziej takie "bojówki" chociaż bez kieszeni na bokach kupiłam je w zeszłej ciązy jak wygladałam "kolosalnie" a drugie ostatnio na allegro odkupiłam rozmiar 40 i tez za duze..bede miała czas to zrobie zdrjęcie i tu wstawie to moze ktoras sie pokusi..
heheeh no ja tez póki co w jednych spodniach i jednej spódnicy - reszta już odpadła... Spodnie już ciążowe... Dostałam wczoraj kasę na urodziny żebym sobie kupiła drugie na zmianę i tak właśnie zrobię.. bo jak nie kupię od razu to się pieniadze rozejdą - niestety szału z nimi nie ma..
to tak średnio nie za tanio, ale też nie przesadnie drogo :) ale będę w chyloni tam kiedyś kupowałam niedrogo zwykłe rajstopki to zobaczę po ile ciążowe, chodze przygnębiona i zła bo nie mam co na siebie zakładać :(( jak wrzuce spodnie do prania to do pracy nie mam w czym iść :( buu
koło 20 -25 zł takie ciepłe 120 DEN - na jesień i zimę - super
Lalinek a jakie ceny?
w kazdym sklepie z rajstopami mają też ciążowe. na świętojańskiej sa chyba 3 jak kupowałam w którymś. Na starowiejskiej też mają. na hali też mieli ale nie było jeszcze zimowych. ja chodze od 3 tyg w ciążowych - o wiele lepiej...
Gratuluje synka :)
Dziewczyny gdzie kupić rajstopy ciążowe (lub nadające się na ciąze) w Gdyni, a moze próbowałyście tył na przód zakładać? :)). Wszystko mnie ciśnie i się denerwuje, spodnie największe jakie mam muszę rozpinać legginsy mnie cisną rajsopy tez wrrr

A kaski za dużo nie mam, zeby pójśc do sklepu ciązowego i zrobić zakupy :(
ja mam pakiet medyczny i chcąc korzystać z niego mogę chodzić w Gdyni do Clinica Medica, Swissmed, Medic Polska (na Starowiejskiej) i Evi-Med.

Czy któraś z Was chodzi do którejś z tych placówek i może mi polecić lekarza ??? zastanawiam się nad zmianą ze względu na zły sprzęt w Clinica Medica..
wiesz co ja chodze do Katarzyny Ciach na Rajskiej. Mały się tak wystawił fantastycznie że widać bylo dwie kuleczki i siurka! Normalnie Pani doktor aż sie śmiała i powiedziala że "no tutaj to nie ma żadnych wątpliwości" Zgadywania nie było ;-) Ja sie poryczałam, mąż sie poryczał, zaraz wszystkich obdzwonił i był dumny jak paw ;-) Jak będę miała chwilkę czasu to Wam zdjątko zamieszcze ;-) Nagraliśmy sobie film aparatem i jest bosko ;-) Ja z terminem mam różnie bo według OM termin mam na 3 maja, według CRL na 10 maja a wczoraj po mierzeniu kości udowej, główki itp na 13 maja... tak więc to się zmienia. Trzymam sie tego terminu na 11, bo tak sobie wyliczyłam patrząc na owulacje. AAA i co najgorsza, niienawidze tej paskudnej wagi, wg tego co oni tak mierzą a wizyty mam ok 19 to przytylam 5 kilo ;-( Ale przed wizytą pożarłam pół pizzy, zapilam pepsi i nie mogłam się ruszyć z przejedzenia więc to na pewno przez to ;-) poza tym tam sie mierzy w butach i ciuchach... no pocieszam się jak mogę hehe ;-), Jak ważae się w domku po przebudzeniu, też na elektronicznej, to mam tylko 3 na plusie ;-( Ale pocieszam się bo mój mąż tyje ze mną ;-) W sumie nie wiem gdzie te kilogramy są bo we wszystko się mieszcze jeszcze i jakoś ich nie widze.

Śmigam do pracki, miłego dzionka dziewuszki i dziękuje jeszcze raz za gratulki ;-)
Assegai fajna wiadomość :) Przynajmniej wiesz już co rośnie Ci pod serduszkiem :) gratuluję syna :)
u mnie lekarz na genetycznym nie chciał zgadywać - może to i dobrze :) jeszcze źle by zgadł i narobiła mi tylko nadzieji heheh poczekam na swoją kolej :)
Assegai - gdzie chodzisz do lekarza ????? mój powiedział że przed 20 tc nie ma szans na rozpoznanie...

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry