Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 (4)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Janka2 - 29 kwietnia
Emilkaaa - 7 maja
Assegai - 11 maja
d@nte - 13 maja
Martam - 13 maja
Marciocha - 15 maja
Mama.wyczekana - 16 maja
Maga79 - 18 maja
kasiulkaa - 24 maja
Lalinek - 30 maja
Mrówka - 1 czerwca
magdaxv - 16 czerwca
agawierzbowska -
Paulina1010 - 23 czerwca
Kiki0 - 28 czerwca
Gosiks1 - 28 czerwca
Kasiorek555 -
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej hej:) dziewczyny gratuluję synków i córeczek:)
ja po cichu liczę, że w czw może uda się zobaczyć co tam między nóżkami jest, choć wiem, że to jeszcze mega wcześnie :)
Assegai, gratuluję synka :)

Ja idę dopiero 15 grudnia do lekarza, mam nadzieję, że się maluch już pokaże :)
Wtedy zacznę robić segregację ubranek po Marysi.
W ogóle po świętach zaczną się przeceny a wtedy już sporo z nas będzie znało płeć, więc szaleństwo zakupowe wita ;)
http://img404.imageshack.us/img404/6105/64929610.jpg
assegai gratulacje!!!!! Masz termin dzien przede mna i dzidzie większa o 2 cm :/

magdaxv

ja tez licze na dziewuszkę :) ale jak bedize chłopczyk to tez sie nie obraże :))
gratuluję synka:)) ja liczę na dziewczynkę ale jeszcze troche czasu zostało - zobaczymy. raz jeszcze gratulację
HEJKA JA JUZ TEŻ POOO :-) MALEŃKI MA 10 CM. BĘDZIE SYNUŚ!!!!!
hej,to Twoje malenstwo juz calkiem duze:) ja caly dzien spie i jakis taki ten dzien do niczego:(
hop hop laseczki gdzie wy wszystkie sie podziewacie?

ja byłam u lekarza,maleństwo ma 7,8cm (niemało?)
waga+1,3kg
ciśnienie 100/70
tętno maluszka 140

szkoda ze nie było widac jaka płeć :)

lalinek bardzo dziękuje za odpowiedz!

Pytałam sie gin o Stermad a ona stwierdziła ze poleci mi kogos z Zaspy,spytałam czy Preissa to mówiła ze jeszcze kogos ma..ciekawe
ja właśnie wstałam z drzemki i brzuch mam wielki, jak tylko się położe to zaraz brzuch mam wzdęty i kiszkowato się później czuje.
przyszłaMama - odpisałam oczywiście :)
ja wybieram się na zwolnienie ale na arzie nie ma o czym mysleć :) za wcześnie - nie będę przesadzać. Poza tym zanudzę sie w domu więc nie ma to sensu a czuję się na tyle dobrze że daję radę :)
Marciocha - współczuję... kodeks pracy mówi chyba o tym że nie możesz pracowac więcej niż 8 godzin !! ale nie wiem jakie masz warunki pracy i płacy i nie pytam o to, więc też nie wiem na co możesz sobie pozwolić. Współczuję Ci - ja po 8 mam serdecznie dość !
hej

Marciocha też bym poszła na zwolnienie, gdybym miała 12 godzinny dzień pracy.
Ja tym razem w ogóle na zwolnienie się nie wybieram.

Miałam dziś znowu trochę spraw do załatwienia ale muszę czekać na facetów z Ikei - przyjeżdżają trzeci raz do tej samej reklamowanej szafki...heh, mam nadzieję, że dziś już skończą tą robotę, bo mam dość sprzątania po nich.

Mój szkrab pada ze zmęczenia, niedospana jeszcze po imprezowym weekendzie ale się nie położy...chodzi, marudzi i trze oczy :/
Marciocha, ja pracuje 8-9h i też ciężko więc współczuje tych 12h jesli nie masz możliwości pracować np krócej albo przejśc jakoś na mniejszy etat to zwolnienie chyba będzie najlepszymn rozwiązaniem. Ja też w pracy jakaś nerwowa, niestety ja nie mam czegoś takiego jak L4 a musze jak najdłużej pracować, żeby pieniązki były, wiadomo, że jak już nie bedę mogła pracowac lub będę się źle czuła, to dzidzia najwazniejsza, ale... cięzko z kaską będzie próbuje już coś odkładać
ja poważnie zastanawiam sie nad L4....od nowego roku na pewno! Ciezko mi cholera siedziec te 12h w pracy :(
lalinek pisłam do Ciebie PW..

Mnie tez cos brzuszek dzisiaj boli,ale zaraz kłade moje baki (mój i siostry) i razem z nimi sie połoze,bo obiadek gotowy

Ja dziaj rano musiałam zrobi Ft4 bo mi Tsh wyszło,żle i trzeba kontrolowac. A dzisiaj po południu do gina :))

Juz sie doczekac nie moge!
mrówka to chyba taki czas że nasz nękają bóle brzucha. nie tez i to takie ze czasem powaznie się martwię... ale w czwartek na USG lekarz stwierdził że łozysko jest wysoko i nie mam czym się przejmować. Powiedział że mam odpoczywać i tyle. cóż - staram się przestrzegac zaleceń i leniuchuję kiedy sie da :) w każdym razie mam dość pracy - nerwowa się zrobiłam, cierpliwości już takiej nie mam, lotny umysł tez gdzieś przygasł... jakos tak mi cięzko
niestety jak brzuszek boli to tylko odpoczywanie i ewentualnie nospa,ale nic w nadmiarze,zeby nie zaszkodzic,milej pracy!!!
Oj ja też bym chciała się porelaksować, niestety siedzę w pracy a dziś cos się kiepsko czuję tzn brzuch mnie boli:( nie jakoś tak bardzo, ale ostatnio tak mnie już nie bolał, po pracy chyba od razu sie położe, moze dzidzi nie pasuje coś :(
ja jestem:) tez sie relaksuje,narazie jestem na zwolnieniu a pon jade do invicty i mam nadzieje,ze zobacze juz duzego bobaska:)
zjadłam pyszne śniadanko i się relaksuje na kanapie, nikogo dziś nie ma na forum?
cześć cześć:)
pare dni nie zaglądałam, bo brak czasu totalnie,ale teraz biorę na luz :)

ja mam badanie w czw i już się nie moge doczekać :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry